Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμα 30 ετών  έχω  0,5 μυωπία 1,75 αστιγματισμό, σκέφτομαι φέτος να κάνω laser για να ξεφορτωθώ γυαλιά και φακούς μια και καλή , διάβασα πριν από λίγο κάποιες αρνητικές εμπειρίες και με προβλημάτισαν πάρα πολύ για το αν θα κάνω την κίνηση  , διότι η κατάσταση μετά είναι μη αναστρέψιμη. Δεν θέλω ουτε να το σκέφτομαι σε περίπτωση που πάει κάτι λάθος και αντί για καλύτερα στιγματιστεί η όραση μου για πάντα

Αφενός θα επισκεφθώ κάποιον οφθαλμίατρο από κοντά για να με κατευθύνει απλά ήθελα να ξεκινήσω και από  εδώ σχετικά με το  ποια είναι η εμπειρία όσων μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία.

Αρχικά τι θα πρέπει να προσέξω τόσο στον οφθαλμίατρο που θα ψάξω όσο και στην μέθοδο που θα επιλέξω για να έχω 100 % ποσοστό επιτυχίας?

Ποιον ιατρό θα μου προτείνατε ανεπιφύλαχτα για σίγουρη λυση ? ποιο είναι το κόστος πέριπου όλης της διαδικασίας ?
πόσες μέρες θα χρειαστώ μέχρι να επανέλθω 100 % στην κανονικότητα?

Αν είχε κάποιος αρνητική εμπειρία ήταν με υπαιτιότητα ιατρού? γενικά τι πρέπει να προσέξω?

και 2 τελευταία quests

*Αν η δουλειά μου είναι γραφείου και περνάω περίπου 10 ώρες την ημέρα σε μια οθόνη και κινητό  για πόσα χρόνια περίπου θα μεινει ανεπηρέαστη η όραση μου προκειμένου

να αρχίζει να αυξάνεται και πάλι ο αστιγματισμός / μυωπία? σε 1 2 χρόνια ή σε πάνω από 6-7

* Υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια η οποία να καλύπτει επεμβάσεις laser? ή θα καλό θα ήταν να μην επιλέξω με αυτή την παράμετρο ?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από british_petrol
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, british_petrol είπε

ποιο είναι το κόστος πέριπου όλης της διαδικασίας ?

1500-2000

2 λεπτά πριν, british_petrol είπε

πόσες μέρες θα χρειαστώ μέχρι να επανέλθω 100 % στην κανονικότητα?

αρκετους μηνες. Θα εισαι με σταγονες για πολυ πολυ καιρο και ειναι ενας λογος που δεν προχωραω ακομα. Τα τελευταια 5 χρονια εχει υπαρξει βελτιωση, οποτε θα περιμενω λιγο ακομα.

2 λεπτά πριν, british_petrol είπε

*Αν η δουλειά μου είναι γραφείου και περνάω περίπου 10 ώρες την ημέρα σε μια οθόνη και κινητό  για πόσα χρόνια περίπου θα μεινει ανεπηρέαστη η όραση μου προκειμένου

Οσο εσυ θα προσεχεις. Παλι μπορεις να παρει γυαλια με τα καταλληλα φιλτρα για προστασια, διαλειμμα ανα χ χρονο, φωτισμο πισω απο την οθονη κτλ

3 λεπτά πριν, british_petrol είπε

* Υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια η οποία να καλύπτει επεμβάσεις laser? 

Δεν νομιζω

Δημοσ.

Έκανα λέηζερ πριν 4 χρόνια συγκεκριμένα με την τεχνολογία femto lazik σε γνωστό ιατρείο στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής η όραση μου είναι τέλεια ωστόσο μετά από κάποια ηλικία σίγουρα θα ξαναφορέσω γυαλιά πρεσβυωπίας.

Επιτυχία 100% δεν υπάρχει, υπάρχει πάντα μια σχετική μικρή πιθανότητα μετά το λέιζερ να ανεβάσεις ξανά μυωπία ή και αστιγματισμό, έχει συμβεί σε γνωστό μου.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες για τον γιατρό που έκανα την επέμβαση στείλε pm.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...