sirparis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Εγώ που το δοκίμασα, δεν μου έδωσε κάτι το απίστευτο για να το αγοράσω. Αν τα έκανε τα περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ θα το σκεφτόμουν, άλλη μια μέτρια επιλογή από τις πολλές στην αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιω το παρακατω εδω και κατι χρονια για βασικη χρηση ειναι εντελως ελευθερο και εχει παρα πολλες λειτουργιες (ειναι μονο για Windows). Το επελεξα γιατι ειναι δωρεαν και μοιαζει με το PageMaker. Προσοχη κατα την εγκατασταση μην το αφησετε να εγκαταστησει τον δικο του εκτυπωτη ή εστω αφαιρεστε τον μετα την εγκατασταση. https://www.getfreepdf.com/en/ Επισης υπαρχει και δυnατοτητα μεσω του libre office draw που σαν δυνατοτητες ειναι αρκετα δυνατο αλλα ειναι πιο δυσχρηστο απο το Adobe Acrobat. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από GoldenEye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει free έκδοση και το Pdfcreator https://www.pdfforge.org/pdfcreator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2023 στις 10:48 ΠΜ, sirparis είπε Εγώ που το δοκίμασα, δεν μου έδωσε κάτι το απίστευτο για να το αγοράσω. Το απεγκατέστησες επιτυχώς ; Γιατί σε μένα μετά την απεγκατάσταση αφήνει εικονίδιο στις εφαρμογές που δεν το απεγκαθιστά . Edit : Χρησιμοποίησα το Revo , βρήκε 40 τιμές και 23 κλειδιά στο μητρώο , ένα σκασμό κατάλοιπα . Δε μπορώ να καταλάβω προτείνεται από το insomnia δίχως να έχει δοκιμαστεί ; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από kosmous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 13 hours ago, kosmous said: Δε μπορώ να καταλάβω προτείνεται από το insomnia δίχως να έχει δοκιμαστεί ; καινούριος στο site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, great είπε καινούριος στο site; Σαρκασμός να υποθέσω ; Απλά μου έκανε εντύπωση σάιτ που ειδικεύεται στην τεχνολογία, να παρουσιάζει εφαρμογή με bug . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα