Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα Golf 8 μαμα και σκεφτομαι να του βαλω 18αρα ζαντα και σκεφτομαι οτι δεν θα δειχνει ωραια θα θελει και χαμηλωμα εσεις τι πιστευετε; χωρις χαμηλωμα θα ειναι κομπλε ή δεν θα δειχνει ωραιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyriakosssss είπε

εσεις τι πιστευετε;

Πρώτα θα βάλεις τη ζάντα και αφού δεις πόσο κενό υπάρχει μετά αποφασίζεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπερα εχω ενα Golf 8 μαμα και σκεφτομαι να του βαλω 18αρα ζαντα και σκεφτομαι οτι δεν θα δειχνει ωραια θα θελει και χαμηλωμα εσεις τι πιστευετε; χωρις χαμηλωμα θα ειναι κομπλε ή δεν θα δειχνει ωραιο

Εξαρτάται τι φοράει τώρα,αν πας στην ίδια περίπου συνολική διάμετρο δεν θα έχει διαφορά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πρώτα θα βάλεις τη ζάντα και αφού δεις πόσο κενό υπάρχει μετά αποφασίζεις

Το θεμα ειναι οτι μου ειπαν το χαμηλωμα κανει κοντα στα 2000 και δεν εχω σκοπο να δωσω τοσα προς τ παρον

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εξαρτάται τι φοράει τώρα,αν πας στην ίδια περίπου συνολική διάμετρο δεν θα έχει διαφορά.

16αρα φοραει τωρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyriakosssss είπε

Το θεμα ειναι οτι μου ειπαν το χαμηλωμα κανει κοντα στα 2000 και δεν εχω σκοπο να δωσω τοσα προς τ παρον

16αρα φοραει τωρα

Εχεις κοιτάξει ποσο πάνε ζάντες και λάστιχα σε 18";

Κοίτα να χαρείς το αμάξι σου και όταν θα είναι η ώρα να αλλάξεις λάστιχα το ξανακοιτάς.

• Like 2
Δημοσ.

2K για χαμήλωμα?!

Ποιος σου το είπε αυτό?

Για νέα σοβαρή ανάρτηση οκ το κόστος είναι εκει αλλά για χαμήλωμα μόνο, αλλάζεις μόνο ελατήρια με 200-300€ (αν και δεν προτείνεται γενικά).

Γνώμη μου αν θέλεις όπως και δηποποτε να αλλάξεις ζάντα, όταν έρθει η ώρα για αλλαγή ελαστικών, βάλε max 17αρα με εργοστασιακά offset κλπ.

Δημοσ.

Ωραίο το χαμήλωμα... μένει να συνειδητοποιήσεις ότι όπου στη χώρα και να ζεις, στην πραγματικότητα ζεις στην Άνω Λακουβίτσα (ακούγεται σαν πραγματική περιοχή, ε). Και οδηγείς ένα ήδη χαμηλό αμάξι. Και πριν λίγο καιρό έβαλες και λάστιχα με πιο χαμηλό προφίλ. Μη το διαλύσεις. Να'χες κάνα χρέπι να σου πω πέτα το κιόλας, αλλά σε αμάξι 2-3 ετών το πολύ κρίμα δεν είναι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Haldol είπε

Ωραίο το χαμήλωμα... μένει να συνειδητοποιήσεις ότι όπου στη χώρα και να ζεις, στην πραγματικότητα ζεις στην Άνω Λακουβίτσα (ακούγεται σαν πραγματική περιοχή, ε). Και οδηγείς ένα ήδη χαμηλό αμάξι. Και πριν λίγο καιρό έβαλες και λάστιχα με πιο χαμηλό προφίλ. Μη το διαλύσεις. Να'χες κάνα χρέπι να σου πω πέτα το κιόλας, αλλά σε αμάξι 2-3 ετών το πολύ κρίμα δεν είναι;

Εχεις δικιο. Δεν το ειχα σκεφτει αυτο και για αυτο τον λογο δεν θα βαλω νασαικαλα φιλε μου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Μην πειραξεις τιποτα στο αυτοκινητο. Και λεφτα θα χαλασεις, και το αμαξι θα χαλασεις. Η ελλαδα δεν ειναι για 18αρια ούτε για 19αρια. Ούτε φυσικα για αναρτησεις χαμηλωματος. Σκέτο χαμηλωμα δεν το σχολιαζω καν. τα καναμε πριν απο 30 χρονια.
Παρε τα λεφτα που εχεις σκοπο να χαλασεις και φατα σε διασκεδαση, ταξιδια ή και roadtrip.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακούω χαμήλωμα? 18 ζάντες στο golf που σημαίνει ανύπαρκτο μάγουλο.

Ναι μεν αν το αμάξι θα βγαίνει κάνα 2 φορές το μήνα για μια γύρα χαλαρά σε κάποιον πολύ καλό δρόμο, για καθημερινή χρήση είναι καθαρή αυτοκτονία με τους δρόμους μου, εδώ το δικό μου είναι χαμηλό μπροστά με μάγουλο 50 αρι. Και ψάχνω να δω πως μπορώ να το σηκώσω λίγο ποιο ψιλά γιατί μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα 2 φορές αμορτισέρ και άλλες ζημιές μπόλικες από λακκούβες

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...