Προς το περιεχόμενο

Citroen C3 Aircross

TomCollins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλιό μοντέλο, δεν παίρνει ACC και έχει φτωχό εξοπλισμό, αν ξέρεις τι παίρνεις και πας για οικονομία δεν είναι κακό deal τόσο που έχουν πάει, θα σε μεταφέρει μια χαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω και εγώ εδώ και 3 μήνες καινούριο. Στα άμεσα στατιστικά, σε εθνική οδό βλέπω γύρω στο 6λτ/100χλμ, εντός πόλης 7,5-8, μεικτή γύρω στο 7,5. 
Για τους χώρους, είμαστε 2 άτομα και χωράει τα πάντα μέσα. Η έκδοση Shine με τα καθίσματα πίσω που σπρώχνονται πιο μπροστά, αυξάνει το χώρο του πορτ μπαγκαζ στα 510 λίτρα. 
Ακούω ότι αυξάνεται άνετα στα 130 άλογα με πρόγραμμα, αλλά δε ξέρω αν το υποστηρίζει η εγγύηση. 
Στα υπόλοιπα θετικά, και η απλή έκδοση έχει άνετα καθίσματα, είναι 4,16 μέτρα όποτε είναι εύκολο στο παρκάρισμα, κόβει αρκετά το τιμόνι γενικά, ωραία infotainment οθόνη.

Στα μικρά αρνητικά, θα πω ότι είναι λίγο μικρός σε πλάτος ο χώρος του πορτ μπαγκαζ, χωράει οριακά μια ομπρέλα θαλασσης 110εκ, αλλά έχει βάθος. Φαίνεται ότι ίσως καίει λίγο παραπάνω εντός πόλης από ανταγωνισμό.

• Like 2

Στις 6/8/2023 στις 11:09 ΜΜ, Johnkeppas είπε

Έχω το αυτοκίνητο φίλος, μοντέλο του 2019 με τον ίδιο κινητήρα αλλά αυτόματο. Για τις ανάγκες μου είναι ικανοποιητικο, με τους καλύτερους χώρους της κατηγορίας του στην καμπίνα και καλούτσικο χώρο αποσκευών. Σε ταξίδι με Cruise στα 125 βλέπω γύρω στο 6,5 / 100 κατανάλωση.Εγώ είμαι ικανοποιημένος και δεν μου έχει βγάλει τίποτα στα 45000χλμ που έχω. Ότι θέλεις ρώτα.

Πόσο σου είχε βγει?

Στις 13/8/2023 στις 10:11 ΠΜ, achilles_g_ είπε

Πόσο σου είχε βγει?

Μεταχειρισμένο το είχα πάρει 18000 από την αντιπροσωπεία και είχε τότε 15000χλμ. Αυτόματο shine 110 άλογα βενζίνη 

On 12/08/2023 at 11:20, TomCollins said:

Γνωρίζει κανείς αν παίρνει πρόγραμμα για να πάει στα 130 άλογα, πόσο εύκολο είναι και αν το καλύπτει η εγγύηση; 

Κάποια στιγμή είχα πάει στην Opel για το Mokka και ο πωλητής μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το 1.2T 100hp με πρόγραμμα πάει εύκολα στα 130. Εξού και η ερώτηση μου.

Δεν γνωριζω σχετικα με την εγγυηση, ρωτα στην citroen καλυτερα. Αν υπαρχει η επιλογη για remap απο την αντιπροσωπεια δε θα εχεις θεμα με την εγγυηση γιατι θα γινει απο αυτους. Αν πας εξω σιγουρα μπορεις να βαλεις προγραμμα

1 ώρα πριν, ChristosVl είπε

Δεν γνωριζω σχετικα με την εγγυηση, ρωτα στην citroen καλυτερα. Αν υπαρχει η επιλογη για remap απο την αντιπροσωπεια δε θα εχεις θεμα με την εγγυηση γιατι θα γινει απο αυτους. Αν πας εξω σιγουρα μπορεις να βαλεις προγραμμα

Απο και κλειεται να του κάνουν remap μέσα στην Citroen. Για μένα δεν αξίζει. Αφού το πήρε σε αυτά τα άλογα τέλος. Όταν λήξει η εγγύηση μετά από 4-5 χρόνια τότε το συζητάμε. Προς το παρόν είναι δεμένος στο άρμα της αντιπροσωπείας όπως και όλοι όσοι έχουν νέα αυτοκίνητα. Και με τα ηλεκτρονικά τους μη σας πω για πάντα θα είναι δεμένοι μαζί τους.

• Like 1

Στις 14/8/2023 στις 6:14 ΜΜ, tilaverboy είπε

Απο και κλειεται να του κάνουν remap μέσα στην Citroen. Για μένα δεν αξίζει. Αφού το πήρε σε αυτά τα άλογα τέλος. Όταν λήξει η εγγύηση μετά από 4-5 χρόνια τότε το συζητάμε. Προς το παρόν είναι δεμένος στο άρμα της αντιπροσωπείας όπως και όλοι όσοι έχουν νέα αυτοκίνητα. Και με τα ηλεκτρονικά τους μη σας πω για πάντα θα είναι δεμένοι μαζί τους.

Πάντως από συζήτηση με γνωστούς μηχανικούς, θεωρούν ότι ο κινητήρας σε 110hp και 130hp είναι ολόιδιος, και με διαφορετικό πρόγραμμα αλλάζουν τα άλογα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, αν βρεθεί το εργοστασιακό πρόγραμμα να μπορείς εύκολα να το βάλεις, αλλά ναι, με την εγγύηση λογικά θα έχεις θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Πάντως από συζήτηση με γνωστούς μηχανικούς, θεωρούν ότι ο κινητήρας σε 110hp και 130hp είναι ολόιδιος, και με διαφορετικό πρόγραμμα αλλάζουν τα άλογα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, αν βρεθεί το εργοστασιακό πρόγραμμα να μπορείς εύκολα να το βάλεις, αλλά ναι, με την εγγύηση λογικά θα έχεις θέμα.

Συμφωνώ ότι είναι τα ίδια και αλλάζει μόνο η χαρτογράφηση. Αλλά η αντιπροσωπεία δεν θα το κάνει. Είναι σα να ακυρώνει τα μοντέλα με τα 130 άλογα. Και δεν θα το κάνει για τα 20.000 ευρώ ούτε τα δικά μου και τα δικά σου ούτε του γείτονα, όταν παγκοσμίως ο τζίρος τους ειναι πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σορρυ αλλά οι αντιπροσωπείες ετσι λειτουργούν. Τα εργοστασιακά προγράμματα δεν κυκλοφορούν δημόσια.

Επεξ/σία από tilaverboy

48 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Συμφωνώ ότι είναι τα ίδια και αλλάζει μόνο η χαρτογράφηση. Αλλά η αντιπροσωπεία δεν θα το κάνει. Είναι σα να ακυρώνει τα μοντέλα με τα 130 άλογα. Και δεν θα το κάνει για τα 20.000 ευρώ ούτε τα δικά μου και τα δικά σου ούτε του γείτονα, όταν παγκοσμίως ο τζίρος τους ειναι πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σορρυ αλλά οι αντιπροσωπείες ετσι λειτουργούν. Τα εργοστασιακά προγράμματα δεν κυκλοφορούν δημόσια.

Εγώ προσωπικά δεν αναφέρθηκα πάντως για να κάνει την αναβάθμιση στην αντιπροσωπεία, αλλά αν βρεθεί κάπως το εργοστασιακό πρόγραμμα λογικα θα μπορεί να περαστεί εύκολα. Έχω ακούσει κόσμο να το κάνει στο συγκεκριμένο αμάξι, αλλά σίγουρα αν εγώ έβαζα χέρι (που δε με ενδιαφέρει), θα το έκανα μετά την ολοκλήρωση της εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...