xronis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καλημέρα στην ομάδα.Εχω το realme 10 λίγες μέρες και παρατήρησα την εξής δυσλειτουργία. Όταν μπαίνω στο μενού για να δω φωτογραφίες ή βίντεο, είτε έχω ανοίξει φωτογραφία να την δω, είτε έχω ανοίξει βίντεο να δω, είτε είμαι στο μενού πρίν τα ανοίξω να τα δω, είτε ακόμα στις ρυθμίσεις των άλμπουμ, μετά από 5-6 δευτερόλεπτα που είμαι στις σελίδες που προανέφερα,"κλείνει" τελείως το άλμπουμ και βγαίνει στην αρχική οθόνη του κινητού. Είναι κάποια ρύθμιση ή "για πέταμα";
chios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής μήπως στρώσει, αλλιώς αν έχεις κάνει όλα τα update λογισμικού στην συσκευή τράβηξε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1
xronis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, chios είπε Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής μήπως στρώσει, αλλιώς αν έχεις κάνει όλα τα update λογισμικού στην συσκευή τράβηξε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εκκαθάριση εφαρμογής εννοείς μία από τις δύο επιλογές;
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Εννοει εκκαθάριση προσωρινης μνημης... Και ναι,εχει μαζέψει πολλα άχρηστα δεδομένα... 286μβ
xronis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Και ναι,εχει μαζέψει πολλα άχρηστα δεδομένα... 286μβ Ωωωωχ,κι όλας;Πριν 3 μέρες το παρέλαβα.Τελοσπαντων.Δοκιμαζω και ξαναστελνω
xronis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Έκανα την προσωρινή εκκαθάριση και ενώ σε πρώτη φάση δεν έκανε κάτι περίεργο, μετά όποτε ξανά άνοιξα φωτογραφίες έκανε τα ίδια.Μετα ένα έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.Ειχα μέσα μια microsd κάρτα φουλ υλικό βίντεο κ.λ.π. και δεν τα εμφανίζει στα άλμπουμ.Παιζει να σβήστηκαν όλα και από εκεί μέσα;
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δεν νομιζω η επαναφορα να επηρεασε και την σδ. Δοκιμασε την σε ενα πσ ή αλλο κινητο Ισως κιολας μετα την επαναφορα να πρεπει να δωσεις δικαιωματα στην εφαρμογή
xronis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Δεν νομιζω η επαναφορα να επηρεασε και την σδ. Δοκιμασε την σε ενα πσ ή αλλο κινητο Ισως κιολας μετα την επαναφορα να πρεπει να δωσεις δικαιωματα στην εφαρμογή Βγάζει τέτοια θέματα η realme ή έκατσε σε εμένα; Κάθομαι τώρα στην άδεια και ασχολούμαι με τέτοια... Έλεος
chios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 3 realme που έχουμε στην οικογένεια κανένα θέμα.
xronis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, chios είπε 3 realme που έχουμε στην οικογένεια κανένα θέμα. Κι εγώ για αξιόπιστα τα ξέρω.Οποτε έκατσε σε μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα