stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και τι να κάνουμε;Εφυγες απο εκεί,τελειώσε.Τι θες να γίνει τώρα; Κανε τους μήνυση. Τα δεδουλευμένα σου τα πήρες; Δεν τα έχουν βάλει στο λογαριασμό. Φοβάμαι ότι αν πάω σε άλλη δουλειά θα ξαναγίνουν πάλι τα ίδια. Και στο κάτω κάτω δεν ανέχομαι να λένε για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, stel2345 είπε Δεν τα έχουν βάλει στο λογαριασμό. Φοβάμαι ότι αν πάω σε άλλη δουλειά θα ξαναγίνουν πάλι τα ίδια. Και στο κάτω κάτω δεν ανέχομαι να λένε για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν. Μαλιστα,μάλιστα.Φόρα βέρα να μην σε κακολογούν.Ασε και γένια ,όχι μουστάκι.
filip123go Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, stel2345 said: Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε την συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην δουλειά μου τους τελευταίους 5 μήνες. Από την πρώτη στιγμή δεχομουν προσβλητικές συμπεριφορές σχεδόν κάθε μέρα. Αυτές περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς για την σεξουαλικές μου προτιμήσεις λέγοντας με ομοφυλόφιλο κάτι, το οποίο δεν ισχύει γιατί έχω σχέση με κοπέλα. Το αποκορύφωμα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα όπου δέχτηκα άσεμνες χειρονομίες και χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα, να σηκωθώ και να φύγω και να μην ξαναπατήσω ποτέ. Βέβαια, θα ήθελα να τονίσω ότι την ίδια συμπεριφορά έχει και η οικογένεια μου απέναντι μου με αποτέλεσμα να μην έχω αυτοπεποίθηση και να μην τους μιλάω. Θεωρώ ότι δέχομαι αυτές τις συμπεριφορές πρώτον γιατί και οι γονείς μου έκαναν το ίδιο αλλά, και γιατί άφηναν άλλους να με προσβάλουν χωρίς να λένε τίποτα. Δηλαδή, οι γονείς μου και τα αδέλφια μου με μείωναν, δεν με υπολόγιζαν, με υποτιμούσαν, μου έλεγαν τι να κάνω λες και είμαι άτομο με μειωμένη πνευματική ικανότητα και με έβριζαν. Οι γονείς μου πάντα με συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να με ταυτίσουν με την ομοφυλοφιλία για να με μειώνουν καινά με βρίζει ο κόσμος. Συνεπώς, δεν μπορούσα λόγω φόβου να κάνω σχέση με κοπέλα αλλά, τελικά ξεπέρασα το φόβο και έκανα κάτι με κοπέλα. Όμως, το να με ταυτίζουν με τους ομοφυλόφιλους συνεχίζεται. Πώς γίνεται να κάνεις κάτι με κοπέλα και να σε λένε ομοφυλόφιλο; Παρασκευή απογευματάκι τα ποσταρουμε αυτά. Κυριακή πρωί τι θες να σου πούμε; Επίσης, μην βάλει ένα παλικάρι γόβα και φούστα, κατευθείαν να τον που ομοφυλόφιλο. Αλλά τι περιμένεις... Σκατενιος και αμόρφωτος κόσμος. Απλά αγνόησε τους. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από filip123go
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Επειδή έπεσε το μάτι μου τυχαία σε αυτό το θέμα. Νομίζω οτι είναι καλύτερα να συζητήσεις αυτα τα θέματα με ψυχολόγο. Οπως είδες εδω θα εισπράξεις το κοντό και το μακρύ του καθενός.
ougxar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, Tasos said: το μακρύ του καθενός μη λες τετοια εδω μεσα
filip123go Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Tasos said: Επειδή έπεσε το μάτι μου τυχαία σε αυτό το θέμα. Νομίζω οτι είναι καλύτερα να συζητήσεις αυτα τα θέματα με ψυχολόγο. Οπως είδες εδω θα εισπράξεις το κοντό και το μακρύ του καθενός. Νομίζω πως ο ts αυτά ήθελε να εισπράξει. Υπάρχουν πάρα πολλά group και φόρουμ που μπορεί να απευθυνθεί για πιο εμπεριστατωμένες απαντήσεις. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από filip123go 1
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, filip123go είπε Παρασκευή απογευματάκι τα ποσταρουμε αυτά. Κυριακή πρωί τι θες να σου πούμε; Επίσης, μην βάλει ένα παλικάρι γόβα και φούστα, κατευθείαν να τον που ομοφυλόφιλο. Αλλά τι περιμένεις... Σκατενιος και αμόρφωτος κόσμος. Απλά αγνόησε τους. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Δεν έβαλα ούτε γόβα ούτε φούστα. Δεν μπορώ να τους αγνοήσω γιατί οι γονείς μου μου έμαθαν πάντα να στηρίζομαι στην γνώμη των άλλων για μένα και να με ενδιαφέρει μόνο η γνώμη των άλλων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις