stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε την συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην δουλειά μου τους τελευταίους 5 μήνες. Από την πρώτη στιγμή δεχομουν προσβλητικές συμπεριφορές σχεδόν κάθε μέρα. Αυτές περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς για την σεξουαλικές μου προτιμήσεις λέγοντας με ομοφυλόφιλο κάτι, το οποίο δεν ισχύει γιατί έχω σχέση με κοπέλα. Το αποκορύφωμα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα όπου δέχτηκα άσεμνες χειρονομίες και χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα, να σηκωθώ και να φύγω και να μην ξαναπατήσω ποτέ. Βέβαια, θα ήθελα να τονίσω ότι την ίδια συμπεριφορά έχει και η οικογένεια μου απέναντι μου με αποτέλεσμα να μην έχω αυτοπεποίθηση και να μην τους μιλάω. Θεωρώ ότι δέχομαι αυτές τις συμπεριφορές πρώτον γιατί και οι γονείς μου έκαναν το ίδιο αλλά, και γιατί άφηναν άλλους να με προσβάλουν χωρίς να λένε τίποτα. Δηλαδή, οι γονείς μου και τα αδέλφια μου με μείωναν, δεν με υπολόγιζαν, με υποτιμούσαν, μου έλεγαν τι να κάνω λες και είμαι άτομο με μειωμένη πνευματική ικανότητα και με έβριζαν. 3 λεπτά πριν, stel2345 είπε Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε την συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην δουλειά μου τους τελευταίους 5 μήνες. Από την πρώτη στιγμή δεχομουν προσβλητικές συμπεριφορές σχεδόν κάθε μέρα. Αυτές περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς για την σεξουαλικές μου προτιμήσεις λέγοντας με ομοφυλόφιλο κάτι, το οποίο δεν ισχύει γιατί έχω σχέση με κοπέλα. Το αποκορύφωμα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα όπου δέχτηκα άσεμνες χειρονομίες και χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα, να σηκωθώ και να φύγω και να μην ξαναπατήσω ποτέ. Βέβαια, θα ήθελα να τονίσω ότι την ίδια συμπεριφορά έχει και η οικογένεια μου απέναντι μου με αποτέλεσμα να μην έχω αυτοπεποίθηση και να μην τους μιλάω. Θεωρώ ότι δέχομαι αυτές τις συμπεριφορές πρώτον γιατί και οι γονείς μου έκαναν το ίδιο αλλά, και γιατί άφηναν άλλους να με προσβάλουν χωρίς να λένε τίποτα. Δηλαδή, οι γονείς μου και τα αδέλφια μου με μείωναν, δεν με υπολόγιζαν, με υποτιμούσαν, μου έλεγαν τι να κάνω λες και είμαι άτομο με μειωμένη πνευματική ικανότητα και με έβριζαν. Οι γονείς μου πάντα με συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να με ταυτίσουν με την ομοφυλοφιλία για να με μειώνουν καινά με βρίζει ο κόσμος. Συνεπώς, δεν μπορούσα λόγω φόβου να κάνω σχέση με κοπέλα αλλά, τελικά ξεπέρασα το φόβο και έκανα κάτι με κοπέλα. Όμως, το να με ταυτίζουν με τους ομοφυλόφιλους συνεχίζεται. Πώς γίνεται να κάνεις κάτι με κοπέλα και να σε λένε ομοφυλόφιλο;
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, stel2345 είπε Πώς γίνεται να κάνεις κάτι με κοπέλα και να σε λένε ομοφυλόφιλο; Ρώτα τον Λάκη Γαβαλά 2
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Αυτός είναι ομοφυλόφιλος εγώ όμως δεν είμαι.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μια η κοπελιά με τον ναυτικό ,τώρα εσύ...... Πραγματικά προβλήματα και όχι παίξε γέλασε.
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, stel2345 είπε Αυτός είναι ομοφυλόφιλος εγώ όμως δεν είμαι. Ρώτα Ρέμο, Χατζηγιάννη, Ρουβά τότε
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μια η κοπελιά με τον ναυτικό ,τώρα εσύ...... Πραγματικά προβλήματα και όχι παίξε γέλασε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ρώτα Ρέμο, Χατζηγιάννη, Ρουβά τότε Δεν σε καταλαβαίνω.
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, stel2345 είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν σε καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς. Ούτε εγώ με καταλαβαίνω πολλές φορές.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, stel2345 είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. . Κάτι δικά μου,μην δίνεις σημασία. Αυριο θα πας για δουλειά;
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάτι δικά μου,μην δίνεις σημασία. Αυριο θα πας για δουλειά; Φυσικά, και όχι δεν μπορώ να ανεχθώ αυτή την συμπεριφορά.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, stel2345 είπε Φυσικά, και όχι δεν μπορώ να ανεχθώ αυτή την συμπεριφορά. Αρα δεν έχεις δουλειά ,άρα δεν έχεις πρόβλημα στην δουλειά.Τι εξυπηρετεί το θέμα που άνοιξες;Για να μας πεις ότι έχεις κοπέλα;
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αρα δεν έχεις δουλειά ,άρα δεν έχεις πρόβλημα στην δουλειά.Τι εξυπηρετεί το θέμα που άνοιξες;Για να μας πεις ότι έχεις κοπέλα; Είπα ότι δούλευα και εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς απέναντι μου έφυγα την Πέμπτη. Δούλευα από τον Μάρτιο. Το έχω γράψει και στην αρχή.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, stel2345 είπε Είπα ότι δούλευα και εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς απέναντι μου έφυγα την Πέμπτη. Δούλευα από τον Μάρτιο. Το έχω γράψει και στην αρχή. Τι πρόβλημα έχεις τότε;
stel2345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καλά δεν διάβασες το αρχικό κείμενο; Με έλεγαν ομοφυλόφιλο χωρίς να είμαι.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, stel2345 είπε Καλά δεν διάβασες το αρχικό κείμενο; Με έλεγαν ομοφυλόφιλο χωρίς να είμαι. και τι να κάνουμε;Εφυγες απο εκεί,τελειώσε.Τι θες να γίνει τώρα; Κανε τους μήνυση. Τα δεδουλευμένα σου τα πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις