Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jumbi είπε

Δεν μας τα ειπε καλα το "ατομο απο μεσα", καπου εχει χασει την επαφη με τα "κεντρικα", δεν ειναι αρκετα μεσα ρε παιδι μου, πως να το κανουμε, υπαρχουν διαβαθμισεις και επιπεδα ... 🤪

Εγώ τους κάλεσα πάντως και μου είπαν οτι δεν έχουν τίποτα οπότε άκυρα θα αρχίσουν να ρίχνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, maqqis είπε

Ακόμα διαθέσιμο. ! Τρέξτε. 

Με 56 ευρώ ούτε οθόνη δεν αγοράζεις. ( Ούτε και το νόκια θα αγοράσεις αλλά λέμε τώρα... 😁)

Αυτοί μπορεί να το έχουν και 1 χρόνο διαθέσιμο. Δε λέει τίποτα. Σάμπως θα τους ρίξει και κανείς πρόστιμο αν ακυρώσουν 100 παραγγελίες έτσι, επειδή τους κάπνισε;

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Αυτοί μπορεί να το έχουν και 1 χρόνο διαθέσιμο. Δε λέει τίποτα. Σάμπως θα τους ρίξει και κανείς πρόστιμο αν ακυρώσουν 100 παραγγελίες έτσι, επειδή τους κάπνισε;

Με μια καταγγελία που παίρνει 10’ και είναι εντελως δωρεάν μια χαρά πρόστιμο θα φάνε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Με μια καταγγελία που παίρνει 10’ και είναι εντελως δωρεάν μια χαρά πρόστιμο θα φάνε. 

Αν κάναμε πολλοί και όχι μεμονωμένα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

12 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Αν κάναμε πολλοί και όχι μεμονωμένα.

Για ένα τροφοδοτικό μου είχαν βγάλει την πίστη και άλλων πόσων, ο Σ￸τ￸Κ δεν έκανε κάτι επειδή αποδέχτηκε τον ισχυρισμό της Αλυσίδας ότι το προϊόν ήταν σε κατάσταση ειδικής παραγγελίας από τον προμηθευτή.
Μου δόθηκε μια επιταγή 50 Ευρώ πράγμα που εν τέλει ήταν η αποζημίωση για την ταλαιπωρία μου.

Χάνουν τόσο χρόνο στο νο￸μικό τμήμα τους, στα τμήματα εξυπηρ￸έτησης -δια ζώσης, τσατ, κ.ά.- (προσωπικά είχα ζητήσει και από το τμήμα IT τους τις ηχογραφ￸ημένες συνομ￸ιλίες που με αφορούσαν του τηλ. τους κέν￸τρου), χρόνο που θα μπορούσαν να γλυτώσουν αν διορθώνονταν αυτά τα θέματα με τους προμηθευτές, τις διαθεσιμότητες και λοιπά συστημικά κωλύματα.

Είναι βέβαια κωλοσος και σίγουρα προσπαθεί να μπαλώσει καποτες αυτές τις τρύπες που μαυρίζουν την εικόνα του.

mavres-trupes.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tροφοδοτικο θυμαμαι ειχα φαει 2 φορες ακυρο και με πηρε ενας καραγκιοζης τηλεφωνο μετα απο μηνα να μου πει να το ξανα -παραγγειλω full prize με τιμη Χ2 μιλαμε για πωλητες διαμαντια :P Mπορουσε να μου πει κατευθειαν πηγαινε αλλου σε κανονικο σοβαρο μαγαζι :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...