Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tonyz21 είπε

Στον Κωτσόβολο περιμένεις τόσο όταν ειναι διαθέσιμο😂

Η εμπειρία μου από τον κωτσοβολο σε αγορές προσφορών ως τώρα που εχω προλάβει σε σκληρούς δίσκους, βιντεοπαιχνιδια και δεν θυμάμαι τι άλλο μου έχει δείξει άλλα πράγματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, paniti είπε

Θενκς @angelsride

Πέρασε η παραγγελία, αρχικά το status της ήταν Καταχωρήθηκε και λίγα λεπτά αργότερα έγινε Αναμονή Διαθεσιμότητας

kots.png

ο προμηθευτής είναι στον γαλαξία της Ανδρομέδας ,

με βάση έναν γρήγορο υπολογισμό που έκανα ,για να σταλθεί χρειάζονται περίπου 4 δισεκατομμύρια έτη φωτός και άλλες πέντε με δέκα εργάσιμες ημέρες για να το στείλουν από τις κεντρικές τους αποθήκες .

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
2 ώρες πριν, makis269 είπε

με βάση έναν γρήγορο υπολογισμό που έκανα ,για να σταλθεί χρειάζονται περίπου 4 δισεκατομμύρια έτη φωτός και άλλες πέντε με δέκα εργάσιμες ημέρες για να το στείλουν από τις κεντρικές τους αποθήκες .

nerd comment

Το έτος φωτός είναι απόσταση, όχι χρόνος.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα εχθές με κεντρικά του Κότσου δεν έχουν κανένα απόθεμα από εχθές το πρωί και ούτε θα φέρουν ότι είχαν σε αυτή την τιμή ήταν κάποια εκθεσιακά.

Επεξ/σία από k0nan
  • Like 2
Δημοσ.
30 minutes ago, Mhlogiatros said:

Μα τον διαβεβαιωσαν οτι ολα ok στη γωνια ειναι και ερχεται :P

ΛεΠα ηγέτη, πάρε τον Κωτσόβολο να φέρει αυτό το χρέπι....!!!!

Δημοσ.
Στις 9/8/2023 στις 5:41 ΜΜ, blueangel3 είπε

Μίλησα και με άτομο μέσα από τον Κωτσόβολο και από ό,τι φαίνεται θα μας αποσταλεί κανονικά. 

2 ώρες πριν, k0nan είπε

Μίλησα εχθές με κεντρικά του Κότσου δεν έχουν κανένα απόθεμα από εχθές το πρωί και ούτε θα φέρουν ότι είχαν σε αυτή την τιμή ήταν κάποια εκθεσιακά.

Δεν μας τα ειπε καλα το "ατομο απο μεσα", καπου εχει χασει την επαφη με τα "κεντρικα", δεν ειναι αρκετα μεσα ρε παιδι μου, πως να το κανουμε, υπαρχουν διαβαθμισεις και επιπεδα ... 🤪

Δημοσ.

Ακόμα διαθέσιμο. ! Τρέξτε. 

Με 56 ευρώ ούτε οθόνη δεν αγοράζεις. ( Ούτε και το νόκια θα αγοράσεις αλλά λέμε τώρα... 😁)

Δημοσ.

5 σελίδες νήμα για "προσφορά" του Κωτσόβολου;

Και οι mods είναι άνθρωποι, Αύγουστος = διακοπές. 😄

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...