Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Έκανα παραγγελία και αν κάτσει, θα περάσει από τεστ και μαλλον θα πάει στον πατέρα μου . Έκανα το κόλπο του @Foutrelis και το δέχτηκε χωρίς προστασία και περιττά έξοδα. Μου ήρθε και μειλ της παραγγελίας και βλέπουμε... thanks ts
spectaculator Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Eddy_Gordo said: Έκανα παραγγελία και αν κάτσει, θα περάσει από τεστ και μαλλον θα πάει στον πατέρα μου . Έκανα το κόλπο του @Foutrelis και το δέχτηκε χωρίς προστασία και περιττά έξοδα. Μου ήρθε και μειλ της παραγγελίας και βλέπουμε... thanks ts Θα περιμένεις πολύ καιρό και σε κάποια στιγμή θα σε πάρουν να σου πουν πως την ακυρώνουν. Ελπίζω να το πήγες με αντικαταβολή, διαφορετικά θα κάνεις καιρό να δεις τα χρήματα πίσω στον λογαριασμό σου. 15 hours ago, blueangel3 said: Μίλησα και με άτομο μέσα από τον Κωτσόβολο και από ό,τι φαίνεται θα μας αποσταλεί κανονικά. Τα παιδάκια στο τηλέφωνο και στο live chat δεν έχουν ιδέα τι γίνεται. Ένα μήνα μου έλεγαν πως την αγορά μου την στείλανε και ξαφνικά με παίρνουν και μου λένε πως την ακύρωσαν γιατί δεν υπάρχει στοκ! 3 1
makis269 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, spectaculator είπε Έκανα το κόλπο του δεν είναι κόλπο είναι bug στο site του κότσου και γιαυτό πέφτει το άκυρο σύννεφο. πατώντας αστραπιαία το κίτρινο συνέχεια κάτω δεξιά σε αφήνει να παραγγείλεις την μάνα του και τον πατέρα του. 3
dtk-386 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μου αρέσει που ενώ σας λένε ότι δεν πρόκειται να παραλάβετε εσείς ακόμα ελπίζετε. Τώρα καταλαβαίνω πόσο εύπιστος είναι ο άνθρωπος. 3
louben Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Να ακυρώσω και να παραγγείλω αυτό;😛 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/260607-smartphone-χιαομι-redmi-10-2022-64g-gray Μόλις γύρισα από το κατάστημα χανίων. Guess what? Το προιον δεν είναι διαθεσιμο ούτε εκει. Bug tου συστήματος μου είπαν.
mahair7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Μου αρέσει που ενώ σας λένε ότι δεν πρόκειται να παραλάβετε εσείς ακόμα ελπίζετε. Τώρα καταλαβαίνω πόσο εύπιστος είναι ο άνθρωπος. Εγω ελπιζω ακομα μετα απο αυτο το ποστ😄... : 17 ώρες πριν, blueangel3 είπε Μίλησα και με άτομο μέσα από τον Κωτσόβολο και από ό,τι φαίνεται θα μας αποσταλεί κανονικά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από mahair7
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Λυσαξατε για το αν θα παραλουβε... Προσωπικά αν περασει η παραγγελία απλα πήρα ένα κινητό στο 1/3 που το πουλούν οι υπόλοιποι. Αν φαω άκυρο δεν έχασα κατι (εχω βαλει αντικαταβολη) διοτι δεν καιγομουν να παρω κινητό. Το τι κανει κάθε κωτσοβολος κλπ οι περισσότεροι το ξέρουμε 3
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, louben said: Μόλις γύρισα από το κατάστημα χανίων. Guess what? Το προιον δεν είναι διαθεσιμο ούτε εκει. Bug tου συστήματος μου είπαν. Τι σημαινει bug ? υπηρχε κατι καπου στα εκθεσιακα ? . Inside job ειναι παντα φταιει ο πληροφοριοδοτης που απανταει στα τηλεφωνα * Προσωπικα χ@στικα αν θα στειλουν το νοκια . Αλλα οταν με καλεσουν παλι για εταιρικη προσφορα να αγορασω 100 κομματια εξοπλισμου με αποστολη αν και ποτε θα τους πω να πανε να μπιπ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από Mhlogiatros
spectaculator Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Ο Κωτσό το έχει παρακάνει. Και δεν το λέω για το nokia των 50€. Εγώ είχα παραγγείλει κάτι που το είχε σε προσφορά, διαθέσιμο και πλήρωσα με την κάρτα μου ένα ευκαταφρόνητο ποσό. Πέρα από την προσβλητική κι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των υπαλλήλων του στο τηλέφωνο με το να με παραμυθιάζουν κάθε μέρα ένα μήνα πως την επόμενη θα το παραλάβω, καθυστέρησε τόσο η φάση που έχασα και την αμέσως επόμενη συμφέρουσα προσφορά από αλλού. Το κερασάκι είναι πως δυο εβδομάδες και δεν μου έχουν επιστρέψει ακόμη τα χρήματα. 5
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Σκεψου να εχανες και τη προθεσμια και το προγραμμα εξοικονομω απο το βιολι του κοτσου και θα ηθελες να πας απο εκει με ροπαλο 2
giorginho Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε ... αν περασει η παραγγελία απλα πήρα ένα κινητό στο 1/3 που το πουλούν οι υπόλοιποι. Καλά το "1/3" δεν είναι ρεαλιστικό όταν με τα διπλάσια χρήματα παίρνεις.. διπλάσια χωρητικότητα 😉 1 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, giorginho είπε Καλά το "1/3" δεν είναι ρεαλιστικό όταν με τα διπλάσια χρήματα παίρνεις.. διπλάσια χωρητικότητα 😉 Δεν μου χρειάζεται η διπλασια χωρητικότητα και μάλιστα από μαγαζί που φιγουράρει στην κορυφή αναζήτησης συνεργαζομενων καταστημάτων όπου σου λέει τις περισσότερες διαθέσιμο για παραγγελία 5-10 μέρες και τις περισσότερες περιμένεις πολύ παραπάνω... 1
tonyz21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Δεν μου χρειάζεται η διπλασια χωρητικότητα και μάλιστα από μαγαζί που φιγουράρει στην κορυφή αναζήτησης συνεργαζομενων καταστημάτων όπου σου λέει τις περισσότερες διαθέσιμο για παραγγελία 5-10 μέρες και τις περισσότερες περιμένεις πολύ παραπάνω... Στον Κωτσόβολο περιμένεις τόσο όταν ειναι διαθέσιμο😂 1 1
giorginho Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Δεν μου χρειάζεται η διπλασια χωρητικότητα και μάλιστα από μαγαζί που φιγουράρει στην κορυφή αναζήτησης συνεργαζομενων καταστημάτων όπου σου λέει τις περισσότερες διαθέσιμο για παραγγελία 5-10 μέρες και τις περισσότερες περιμένεις πολύ παραπάνω... Δεν ειπα οτι σου χρειαζεται, αλλά η συγκριση τιμων δεν καταλαβαινει απο προτιμησεις, μιλαμε εντελως "ψυχρά" για αριθμους! Αν το 128αρι εχει 120€ τοτε το 64αρι αντικειμενικα εχει αξια 95-100€, οποτε τα 58€ ειναι μια μειωση γυρω στο 40%. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις