Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο.   ομως αν αγορασεις μαζι και το Τotal Μlkas Support γινεται  διαθεσιμο  ....

Déjà vu ? Μου αρεσει που επιμενετε :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω όμως δε θα στείλουν τίποτα. Έχει συμβεί άπειρες φορές το ίδιο σενάριο. Έχουν κανένα εκθεσιακό ( εξου και το δέχεται μόνο με έξτρα ασφαλεία από όσο κατάλαβα) και αυτό με την αναμονή παραλαβής δε γίνεται ποτέ. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά καλύτερα πείτε ότι δεν έγινε ποτέ και δείτε αλλού. Παρόμοια σκηνικά πρόσφατα με Samsung Galaxy Tab 8+   5G. Ακριβώς όμως.. 

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω γνωστό που παρήγγειλε ipad 2021 pro , dslr canon, galaxy tab s8+ kai meta

από 3 φόλες παρήγγειλε και νοκια g21, οπότε υπάρχουν και χειρότερα....

Μην φάτε έχει γλαροσουπα..  

Υ.Γ. Η πλάκα ειναι οτι από ολα αυτά μονο το πρώτο εχει ακυρωθεί τα υπόλοιπα ειναι ακομη σε αναμονή διαθεσιμότητας..

Δημοσ.

Χανιά δεν έχω φτάσει αλλά άλλη φορά πρόσφατα πήγα σε κατάστημα που έλεγε διαθέσιμο και ούτε στη βιτρίνα εκθεσιακό δεν υπήρχε. Μάλιστα συνέχιζε μια βδομάδα να εμφανίζεται διαθέσιμο στο κατάστημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έρχεται ποτέ, όταν πας σε διαθέσιμο κατάστημα μια στις δυο σου λένε είναι εκθεσιακό-χάλι/δεν υπάρχει και ίσως αν πέσεις σε καλό πωλητή σου κάνει κάποια αντιπρόταση με γενναία έκπτωση. Υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις που όντως παραλαμβάνεις…τώρα το θέμα είναι αν το προϊόν αξίζει για μένα ρισκάρεις και δοκιμάζεις!!! 

Επεξ/σία από livaspy
Δημοσ.
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Χανιά λεει εχει ενα άμε τρεχα να το παρεις :P

Έχουμε κάνα φτηνό εισιτήριο για Χανιά; 😂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Και όλος αυτός ο χαμός για ένα τραγικό Νokia........😆

Αν δεν είχα εφεδρικη συσκευή θα βόλευε απίστευτα πολύ για Uber / free now για χρήση ταξί, υπάρχουν γενικά πολλες χρήσεις για φτηνή 4g συσκευή 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...