morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Ειτε περασε ειτε οχι δε θα σας ερθει. Ετσι κανει ο κωτσοβολος. 8
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 βδομαδες μετα θα παρουν τηλεφωνο - " ο προμηθευτής φταει που μπλα μπλα " Ευχαριστουμε για τη προτιμηση που μας πληρωσατε τωρα το π@λο αν περιμενετε να τα παρετε πισω αμεσα 2
angelkalm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Κωτσόβολος κλασική περίπτωση σελίδας αγορών με προϊόντα προσφοράς που δεν υπάρχουν. Μόνο για να γίνεται ντόρος. Ίδια περίπτωση τάμπλετ σε μεγάλη προσφορά, πέρασε η παραγγελία κανονικότατα. Αναμονή διαθεσιμότητας πάνω απο μήνα. Ούτε τηλέφωνο ούτε μήνυμα ακύρωσης από αυτούς. Δεν την ακυρώνω επίτηδες να δω μέχρι που θα φτάσει. Για μένα λύση καταγγελία και πρόστιμο. 4
ioannischr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, arma1 είπε Ευχαριστούμε ts, για δεύτερο και για να παίζουν τα μωρά μια χαρά είναι , εμένα πέρασε με την εγγύηση διαλεξε κατι αλλο για τα μωρα γιατι αυτο που παραγγειλες δεν θαρθει ποτε αν εισαι δυσπιστος παρε τηλ.αυριο την εξυπητετηση και θα μαθεις για τα καθεκαστα ριξε μια ματια στα ταμπλετ που βδομαδες τωρα βρισκονται σε εξευτελιστικη τιμη με παραδοση σπιτι και θα καταλαβεις περισσοτερα
arma1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Εντάξει, αντικαταβολή έβαλα, αν είναι να έρθει καλοδεχούμενο, αν όχι....... σιγά μη σκάσουμε κιόλας 2
mathimatikos196 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Με την εγγύηση περνάει κανονικά και για αποστολή με αντικαταβολή .71.99. Δεν πήρα .
jimbo86 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Εμένα το πρωί μου πέρασε με αντικαταβολή, χωρίς εγγύηση 58.47€ Ήρθε και email επιβεβαίωσης... Είδομεν...
agnostos13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε βδομαδες μετα θα παρουν τηλεφωνο - " ο προμηθευτής φταει που μπλα μπλα " Ευχαριστουμε για τη προτιμηση που μας πληρωσατε τωρα το π@λο αν περιμενετε να τα παρετε πισω αμεσα Εγώ 3 φορές έχω πέσει σε προσφορά που ήταν τελικά «συστημικό λάθος» (κράχτης ή τα μοιράστηκαν εκ τον έσω, ποιός ξέρει). Τη μία μάλιστα προσπάθησαν να με πείσουν οτι ήταν πραγματική, απλά δεν υπολόγισαν σωστά το στοκ και ξεπούλησε (ενώ είχε περάσει η παραγγελία κανονικά) και οτι δεν θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο για να μου το στείλουν. Όταν τους είπα οτι τελικά το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα τους (σε άλλη τιμή) και αν θα μου το δώσουν στην τιμή της παραγγελίας άρχισαν τα «κινέζικα». Οτί αν και ίδιο μοντέλο «είναι άλλος εσωτερικός κωδικός» και δεν μπορούν να το δώσουν στην τιμή «προσφοράς»... ΥΓ. Τα λεφτά έκαναν ένα μήνα να τα επιστρέψουν. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από agnostos13 1
spectaculator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μην παιδεύεστε! Έκανα παραγγελία πληρώνοντας κάτι άλλο από τις πρώτες μέρες του Ιούλη. Κρυφτό με ατελείωτα τηλεφωνήματα και ώρες στο άχρηστο Live Chat του, με είχαν στο "σας το στείλαμε σήμερα, θα παραλάβετε αύριο", κανένα SMS από την courier και ξαφνικά πρώτη Αυγούστου με παίρνουν τηλέφωνο και μου ανακοινώνουν πως την ακύρωσαν επειδή δεν υπάρχει στοκ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Να μου λεγαν ευθύς εξ' αρχής το ακυρώνουμε επειδή δεν υπάρχει δεν θα στράβωνα, αλλά να με παραμυθιάζουν πως μου το έστειλαν ένα μήνα και μετά αυτό ξεχείλισε το ποτήρι! Από το '90 αγόραζα από τον Κωτσό, τώρα δεν θα ξαναπεράσω καν απέξω! Να δω πότε θα πάρω τα χρήματά μου πίσω. 2 1
Vault13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τι επεξεργαστης ειναι αυτος; Αξιζει τα 57? H θα φύγει απο το μπαλκόνι; ή επειδη κανει 57€ ας κολλαει; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από Vault13
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Θα κολλαει αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα Τσάι με λεμονι στο μπαλκονι - αυτο που θα παρεις απο το κοτσο φουντωνει .
VonLoutsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Έτσι για την αγωνία. Παρέλαβε κανένας; Πήγε από εκεί κανένας; 3
JOHN ONLY Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Περιμένουν εφοδιασμό από τον προμηθευτή λένε...
markos9 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Το κινητό, το έχω στη διάθεση μου από τα Χριστούγεννα και Είναι μια χαρά! Μην λέτε βλακείες... Έχει πάρει και το 13 και είναι σφαίρα. Για τα λεφτά του είναι υπέρ άριστο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις