Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Xiaomi Smartphone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kag1ante,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Αναζητώ νέο Xiaomi κινητό προς αντικατάσταση του Redmi Note 8 Pro που έχω από το 2020.
Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η καλή κάμερα (φωτογραφίες κυρίως) και η καλή διάρκεια μπαταρίας. Το budget είναι μέχρι τα 450 ευρώ.
Στην αναζήτηση που έχω κάνει έχω ξεχωρίσει τα εξής:

• Xiaomi Redmi Note 12 Pro (8GB/256GB)
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ (8GB/256GB)
  • Xiaomi 12Τ (8GB/128GB)

Όποιος έχει να μου προτείνει κάποιο από τα παραπάνω ή κάποιο άλλο που να μου διαφέυγει, θα με βοηθήσει πολύ!

Δημοσ.

καλησπερα εχω προς πωληση ενα σφραγισμενο poco f5 12/256 απο γερμανο το δινω 370 αν σε ενδιαφερει εχει ενα απο τους καλυτερους επεξεργαστες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, helen22 είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Αναζητώ νέο Xiaomi κινητό προς αντικατάσταση του Redmi Note 8 Pro που έχω από το 2020.
Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η καλή κάμερα (φωτογραφίες κυρίως) και η καλή διάρκεια μπαταρίας. Το budget είναι μέχρι τα 450 ευρώ.
Στην αναζήτηση που έχω κάνει έχω ξεχωρίσει τα εξής:

• Xiaomi Redmi Note 12 Pro (8GB/256GB)
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ (8GB/256GB)
  • Xiaomi 12Τ (8GB/128GB)

Όποιος έχει να μου προτείνει κάποιο από τα παραπάνω ή κάποιο άλλο που να μου διαφέυγει, θα με βοηθήσει πολύ!

https://www.bestprice.gr/item/2158030530/xiaomi-12t-8gb-256gb.html?qo=12t&from=cat

Με 256 χωρο απο bestprice το 12Τ αλλα θα συμφωνησω στην ερωτηση γιατι συγκεκριμενα xiaomi

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, BigPantzi είπε

καλησπερα εχω προς πωληση ενα σφραγισμενο poco f5 12/256 απο γερμανο το δινω 370 αν σε ενδιαφερει εχει ενα απο τους καλυτερους επεξεργαστες

Η αλήθεια είναι πως δεν ενδιαφέρομαι για poco, ευχαριστώ όμως. 

17 ώρες πριν, adi32 είπε

Γιατί θες αποκλειστικά sixaomi? 

16 ώρες πριν, Kag1ante είπε

https://www.bestprice.gr/item/2158030530/xiaomi-12t-8gb-256gb.html?qo=12t&from=cat

Με 256 χωρο απο bestprice το 12Τ αλλα θα συμφωνησω στην ερωτηση γιατι συγκεκριμενα xiaomi

Έχοντας xiaomi τόσα χρόνια το έχω βολευτεί και δεν έχω κανένα παράπονο, και δεν με έχουν ψήσει αλλά μοντέλα που έχω δει για αυτό που ψάχνω. 

Όσον αφορά το 12T, θεωρείς ότι πρέπει να το προτιμήσω σε σχέση με τα δύο Redmi? Η τιμή από το link που μου έστειλες είναι όντως πολύ καλή και σε ευχαριστώ. 

• Λύση
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, helen22 είπε

Η αλήθεια είναι πως δεν ενδιαφέρομαι για poco, ευχαριστώ όμως. 

Έχοντας xiaomi τόσα χρόνια το έχω βολευτεί και δεν έχω κανένα παράπονο, και δεν με έχουν ψήσει αλλά μοντέλα που έχω δει για αυτό που ψάχνω. 

Όσον αφορά το 12T, θεωρείς ότι πρέπει να το προτιμήσω σε σχέση με τα δύο Redmi? Η τιμή από το link που μου έστειλες είναι όντως πολύ καλή και σε ευχαριστώ. 

Κοιτα το 12Τ είναι ενα επίπεδο πιο πανω απο τα redmi και ενα κατω απο τα flasghip τύπου Xiaomi 13. Στα λεφτα που μου λες για xiaomi πιστευω ειναι η καλύτερη επιλογή εφοσον δεν θες το Poco F5 που αναφερθηκε

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θέλεις σώνει και καλά  Xiaomiτοτε το Redmi Note 12 Pro+ είναι αυτόν τον καιρό η καλύτερη επιλογή σε σχέση ποιότητας/τιμής!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...