BrwmogazoS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 αχαχ πηρε φωτια η μητρικη...και ο επεξεργαστης.... τετοιες 8ερμοκρασιες δεν τις ειχα ξαναδει χεχε... Ενα γρηγορο MAX screen.... δινοντας ρευματακι ξενερωσε κανονικα χεχε...προσεξτε τη 8ερμοκρασια του.... Ηρ8ε σημερα ο επεξεργαστης λοιπον...OEM με λιγες γρατζουνιτσες πανω του και σε αντιστατικο σακουλακι..ουτε καν κουτακι αρα μερικα απο τα ποδαρακια του ηταν ελαφρως σταβωμενα..τα εφερα ομως με ενα κατσαβιδακι...οχι τιποτα σοβαρα στραβωματα... Η μητρικη δειχνει οτι 8α σκασει....τα MOSFETS εχουν παρει φωτια..επεσε μια ψυκτρα κατω(ηταν παιγμενη η ταινια της ουτως η αλλως) το πισω μερος που ειναι η αντισταση στο προμι εχει παρει φωτια επισης... τον εχω στα 4.3 με 1.5 ταση και τρεχει πραιμ...-8 βα8μους..απο -22 που ειχα με τον αλλο 3.4 τον νορ8γουντ με 1.7 ταση στα ιδια 4.3γιγα... -44βα8μους το evaporator φωτια....λαβρα... πολυ ζεστη ρε παιδι μου ομως ο ατιμος...φιλιππινεζος ειναι. εχω παραγγειλει ψυχτρακια ωραια απο την OCZ για τα μοσφετ...ενα απο τα οποια ειναι μεσα στο κιτ και καλλυμενο με προμιτοτσιχλα...και αυτον τον φοβαμαι...ο μονος που δεν 8α ψυχεται.... για να δουμε...αυτον 8α τον κρατησω?...χεχε
overclocker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 126oC !!! Xara sto kouragio sou me tetoia zesti !!!
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Οχι ρε... -8 ειναι στα 4300+ οταν τρεχει πραιμ...απο -22 που επιανε ο νορ8γουντ.... +1 εχει στα 4900.... πειρμενες με αερα να δεις 4.9 γιγα επεξεργαστη? μακαρι χεχε
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μια χαρά. Αν τον ανεβάσεις λίγο ακόμα (και σε θερμοκρασία) δε θα χρειάζεται να ανησυχείς για υγροποίηση
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Εγινε μενελαε... Οριστε χεχε Αυτο σκεφτομουνα απο την πρωτη στιγμη που ακουμπησα πανω στα μοσφετ και στο πισω μερος της μητρικης που παει το κιτ του... 5 γιγα...αντε και εις ανωτερα...
Jaco Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Τον ξέσκισες ρε Gaz...!!! Πες μου τώρα ότι δεν θα κρατήσεις όυτε αυτόν...!!!
Thisamenis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Χαχ, με τους 126 βαθμούς κάνεις χαλαρά ένα μπάρμπεκιου για εσένα τους,φίλους και τους fans του insomnia Καλά θα ήταν να είχες κι ένα συστημα πυρόσβεσης εκεί δίπλα :roll:
cig4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 αχμ θεε μου αουτσ ποσο πηγε το ολο μαλλλι ειμαι περιεργος ααααααααααα και εγω σκεφτομαι αν θα κανω πουσαρισμα τον 800ΑΜD που εχω λολ
madsc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Ουυυυυυυυυυυυυππππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!! Γεια σου ρε Gaz θηρίο!!! Χώνε!!! /sc
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 ευχαριστω παιδες Δεν ειμαστε στους 126 βα8μους βρε παιδια χεχε Με φρεον ειμαι...ισως γυρω στους +5 στα 5 γιγα....δεν ξερω γιατι δεν ειχα ανοιχτο το προγραμμα για 8ερμοκρασιες... JACO? 8α τον κρατησω λεω ναι <- τι επισημος χορηγος αγωνων ρε?αχαχ CIG4 το μαλλι δεν πηγε πολλα για τον επεξεργαστη...ιδια λεφτα περιπου με ενα 3.2C... τα υπολοιπα ε αστο...κρατα τα λεφτα σου στις τσεπες σου και παρε κανα αμαξι η μηχανη καλυτερα...το πισι 8α τα χασει τα φραγκα στο αψε σβησε...δεν αξιζει να ριχνεις πολλα γιατι χαμενα πανε αλλωστε...απλα την κ@βλα σου να κανεις..
Jaco Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Όλοι έχουν γίνει επίσημοι χορηγοί σε κάτι φέτος, εγώ θα ξεφύγω... Gaz θα με κάνεις ρε επίσημο χορηγό σου... θα σε χορηγώ με ηλιοκαμμένες αιθέριες παρουσίες που θα βιδώνουν και θα ξεβιδώνουν το case σου όταν θα θέλεις να επέμβεις στο εσωτερικό του... GAZ ο επίσημος τελικιασμένος των ολυμπιακών αγώνων 2004...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.