Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να μεταφράσω τον συμβόλαιο της δουλειάς μου από σουηδικά σε αγγλικά ή ελληνικά για να το στείλω στην ελληνική εφορία. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και αξιόπιστο μεταφραστικό κέντρο; Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.
6 minutes ago, Natha said:

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να μεταφράσω τον συμβόλαιο της δουλειάς μου από σουηδικά σε αγγλικά ή ελληνικά για να το στείλω στην ελληνική εφορία. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και αξιόπιστο μεταφραστικό κέντρο; Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία στην οποία δουλεύεις δεν μπορεί να σου το δώσει στα αγγλικά;  

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Το συμβόλαιο βγαίνει αυτόματα σαν φόρμα από την εφορία και αυτοί απλά προσθέτουν στοιχεία όπως ονομα και αφμ. Και η εφορία δίνει χαρτία στα αγγλικά όπως βεβαίωση κατοικίας και βεβαίωση εισοδήματος, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Natha είπε

Καλησπέρα σε όλους,

google?

https://www.google.com/search?q=μεταφραστικό+κέντρο++Θεσσαλονίκη.&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&sxsrf=AB5stBhRizjThvnDfM6gpA_sID111AA_rg%3A1691240127458&ei=v0bOZKK4G9Kzi-gP56e1gAg&ved=0ahUKEwjik5u4yMWAAxXS2QIHHedTDYAQ4dUDCA8&oq=μεταφραστικό+κέντρο++Θεσσαλονίκη.&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiPs68zrXPhM6xz4bPgc6xz4PPhM65zrrPjCDOus6tzr3PhM-Bzr8gIM6YzrXPg8-DzrHOu86_zr3Or866zrcuMgUQABiiBDIFEAAYogQyBRAAGKIEMgUQABiiBEipGVCrCFi4EXABeAGQAQCYAYIBoAHlAaoBAzEuMbgBDMgBAPgBAcICChAAGEcY1gQYsAPiAwQYACBBiAYBkAYI&sclient=gws-wiz-serp

Δημοσ.

αν το κανεις για να γραφτεις ως κατοικος του εξωτερικου, θα σου συστηνα να επαιρνες απλα μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη σου (δηλαδη ενα μονοσελιδο) και οχι  το συμβολαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://metafraseis.services.gov.gr/

δεν νομιζω πως λειτουργει με προτασεις το συστημα δεν το εψαξα ιδιαιτερα ομως...επιλεγεις απο αυτους του υπουργειου με αμοιβη κανονικα απο οσο καταλαβα

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 minutes ago, epp said:

αν το κανεις για να γραφτεις ως κατοικος του εξωτερικου, θα σου συστηνα να επαιρνες απλα μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη σου (δηλαδη ενα μονοσελιδο) και οχι  το συμβολαιο.

Ναι για αυτό το κάνω. Έλεγε συμβόλαιο στον κατάλογο με τα δικαιολογητικά. Το έχεις κάνει με μια απλή βεβαίωση;

Δημοσ.
4 hours ago, Natha said:

Ναι για αυτό το κάνω. Έλεγε συμβόλαιο στον κατάλογο με τα δικαιολογητικά. Το έχεις κάνει με μια απλή βεβαίωση;

ναι, απο αλλη χωρα βεβαια, αλλα δεν παρουσιασα συμβολαιο, βεβαιωση που ελεγε οτι εργαζομαι απο την χ ημερομηνια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ειχα μεταφρασει κι ειχα στειλει στην Ε δου θεσ/νικης μισθολογικες βεβαιωσεις. Το γραφειο ειναι Χαλκεων 11.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...