Vasilhsg13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Γειά σας,αγόρασα ένα alfa romeo mito.Eιχε πάνω after market φαναρια κ τα οποία δεν ανάβουν τα led ημέρας daylight running.Ο ηλεκτρολογος μ είπε αυτά αν χαλάσουν είναι για πέταμα.τα νέα έχουν 500 ευρώ κ δεν αξίζει τον κόπο.μηπως υπάρχει ανταλλακτικό που να αντικαθιστά τα καμμένα LED;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Vasilhsg13 είπε Γειά σας,αγόρασα ένα alfa romeo mito.Eιχε πάνω after market φαναρια κ τα οποία δεν ανάβουν τα led ημέρας daylight running.Ο ηλεκτρολογος μ είπε αυτά αν χαλάσουν είναι για πέταμα.τα νέα έχουν 500 ευρώ κ δεν αξίζει τον κόπο.μηπως υπάρχει ανταλλακτικό που να αντικαθιστά τα καμμένα LED; Αν είναι led δεν αλλάζουν ,αλλάζεις φανάρι. Αυτός που είχε το αμάξι μηπως έχει κρατήσει τα οριτζιναλ φανάρια;
Vasilhsg13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Όχι δεν τα έχει κρατήσει. Υπάρχουν στο διαδίκτυο έστω μεταχειρισμενα σ αυτό το στυλ;δεν θέλω να πάω στα μαμισια που είχε
terry308 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Ή τα φανάρια ή το εγκεφαλακι Στο Ibiza μ κόστισε 250€ το εγκεφαλακι, ουσιαστικά αυτό δίνει τις εντολές... control module Είχα πάρει 2 μέσω ebay μτχ... αλλά δεν έπαιζαν σωστά.... Παρήγγειλα από seat Ελλάδας 1 κομμάτι Πήγα μου το άλλαξαν και μετα μου το προγραμματισαν μέσω δικτύου για να παίρνει τις εντολές κτλ
bill999r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Όλα φτιάχνονται και όλα αλλάζουν. Ένας ηλεκτρονικός σίγουρα θα στα αλλάξει, το θέμα είναι πόσο θα σου κοστίσει...
vamvakoolas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 \πρεπει να βρεις ενα καλο ηλεκτρολογο για να σου λυσει το μυστηριο αν ειναι η μοναδα ελεγχου ή τα leds τοσα χρονια καμμενα leds δεν εχω δει αλλα απο μοναδες απειρες. Απο εκει και περα υπαρχουν ειτε κινεζικες ειτε επωνυμες που μπορεις να βρεις. Κοστος απο 70 ευρ μεχρι 300. Υπαρχουν βεβαια και ηλεκτρονικοι αν βρεις με τρελο ψαξιμο που επισκευαζουν τα παντα και πληρωνεις την εργασια τους. Μεταχειρισμενο κομματι πρεπει να εισαι τυχερος να βρεις και κυριως εξωτερικο τελος εγω παντα προτεινω στους μερακληδες που θελουν να αγοραζουν φωτα ημερας ειτε να βαλουν εξωτερικο σετ (με τοποθετηση κατω στο προφυλακτηρα) ειτε καποιο επωνυμο σετ αλλα με εγγυηση π.χ 1-3 χρονια και οχι κινεζικο. Ειχα αγορασει aftermarket απο γερμανια που ειχε βγει καλυτερο ακομα και απο το εργοστασιακο (που δεν ειχε φωτα ημερας)
Vasilhsg13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Ο ηλεκτρολόγος που πήγα εδώ στη Ρόδο κατά τα λεγόμενα όλων ο καλύτερος μ είπε ότι αυτά δεν ανοίγουν γιατί είναι κινέζικα κ απλά τ αλλάζεις..Θεωρώ όμως πως δεν αξίζει να μπω σε αγορά μόνο για τα φώτα ημέρας.Κοστιζουν 500 το ζευγάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα