Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Σε μια τέτοια μπαταρία νεροχύτη σύνδεσα πλυντήριο πιάτων πάγκου. Υπαρχει κάτι που να βγάζει δύο εξόδους ώστε να είναι δυνατή η χρήση της μπαταρίας ανεξάρτητα από το πλυντήριο; Νομίζω υπάρχουν μπαταρίες με δύο εξόδους από κατασκευής αλλά στοιχίζουν.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Το πλυντήριο δεν συνδέεται πάνω στην βρυση αλλα κατω απο τον νεροχύτη με "ταφ" και εννοείται διακοπτακια παροχης σε καθε διακλάδωση
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το πλυντήριο δεν συνδέεται πάνω στην βρυση αλλα κατω απο τον νεροχύτη με "ταφ" και εννοείται διακοπτακια παροχης σε καθε διακλάδωση Αυτό το ξέρω άλλα γίνεται να και με την βρύση και δεν θέλω να τρυπήσω τον πάγκο ούτε να έρθει υδραυλικός γιατί γδέρνουν σε επαρχία αλλά κυρίως να μην τρυπήσει τον πάγκο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από Γιάννης Platano
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό το ξέρω άλλα γίνεται να και με την βρύση και δεν θέλω να τρυπήσω τον πάγκο ούτε να έρθει υδραυλικός γιατί γδέρνουν σε επαρχία αλλά κυρίως να μην τρυπήσει τον πάγκο. Τι θες να κανεις? Για να συνδεσεις το πλυντηριο με την βρυση, θα ανοιξεις τρυπα στα ντουλαπια αναμεσα. Ο παγκος δεν εχει καμια δουλεια (εκτος αν θες για την πριζα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τι θες να κανεις? Για να συνδεσεις το πλυντηριο με την βρυση, θα ανοιξεις τρυπα στα ντουλαπια αναμεσα. Ο παγκος δεν εχει καμια δουλεια (εκτος αν θες για την πριζα) Και πως θα κατέβει ο σωλήνας παροχής νερού κάτω για να πάρει νερό αφού το πλυντήριο είναι επάνω στον πάγκο;
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Και πως θα κατέβει ο σωλήνας παροχής νερού κάτω για να πάρει νερό αφού το πλυντήριο είναι επάνω στον πάγκο; Ναι το παρέλειψα αυτό. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις, είτε να το βιδώνεις στην ίδια την βρύση, είτε να πάρεις ταφ για κάτω από την μπαταρία της βρύσης (νομίζω γίνεται αυτό). Πήγαινε σε μαγαζί με υδραυλικά 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι το παρέλειψα αυτό. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις, είτε να το βιδώνεις στην ίδια την βρύση, είτε να πάρεις ταφ για κάτω από την μπαταρία της βρύσης (νομίζω γίνεται αυτό). Πήγαινε σε μαγαζί με υδραυλικά Το πρώτο το εχω ήδη κάνει εύκολα Για το δεύτερο πάλι θέλει τρύπημα ο παγκος Μονό με Τ στην υπάρχουσα βρυση αλλα δεν νομίζω να υπάρχει Κάτι σαν αυτό που έχουμε στη βρύση της βεράντας αλλά σε ανοξείδωτο Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Υποχρεωτικά θα ανοιξεις τρυπα στον παγκο, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Υποχρεωτικά θα ανοιξεις τρυπα στον παγκο, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις Μπορεί να μην είναι καν δικό του σπίτι. https://www.kantarzoglou.gr/el/spiti-kipos/antaptoras-brisis-nerochiti-gia-sindesi-lastichou40189.html Και αντίστοιχα ταχυσυνδεσμο στο λάστιχο του πλυντηρίου (αν χρειάζεται κιόλας, δεν θυμάμαι πως είναι η άκρη). Αυτή είναι όμως η άσχημη λύση, όπου θα έχει και την παροχή, και την αποχέτευση πάνω από τον πάγκο αλλιώς τρυπάς πίσω από το πλυντήριο, και ξανά τρυπάς ανάμεσα στα ντουλάπια
spooker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 20 minutes ago, SabotazNic said: Μπορεί να μην είναι καν δικό του σπίτι. Τότε είναι που ανοίγεις τρύπα δεύτερη σκέψη 🤣
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, spooker είπε Τότε είναι που ανοίγεις τρύπα δεύτερη σκέψη 🤣 Τότε είναι που πληρώνεις αλλαγή πάγκου Αλλά μην πάμε οφφτοπικ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορεί να μην είναι καν δικό του σπίτι. https://www.kantarzoglou.gr/el/spiti-kipos/antaptoras-brisis-nerochiti-gia-sindesi-lastichou40189.html Και αντίστοιχα ταχυσυνδεσμο στο λάστιχο του πλυντηρίου (αν χρειάζεται κιόλας, δεν θυμάμαι πως είναι η άκρη). Αυτή είναι όμως η άσχημη λύση, όπου θα έχει και την παροχή, και την αποχέτευση πάνω από τον πάγκο αλλιώς τρυπάς πίσω από το πλυντήριο, και ξανά τρυπάς ανάμεσα στα ντουλάπια Δικό μου, της γυναίκας μου είναι Κύμη Εύβοιας εξοχικό Στην Αθήνα έχω κανονικό μεγάλο Πήρα τέτοιο αντάπτορα από τοπικό κατάστημα 5.50 ευρώ. Πίσω δεν χρειάστηκε τίποτα για να συνδεθεί Ένα Arieli είναι το πλυντήριο 250 ευρώ συν 27 μεταφορικά από Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από Γιάννης Platano
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δικό μου, της γυναίκας μου είναι Κύμη Εύβοιας εξοχικό Στην Αθήνα έχω κανονικό μεγάλο Ε τότε, προσωπική γνώμη, δεν έχετε κανέναν λόγο για να μην κόψετε τον πάγκο θα είναι και πιο όμορφο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ε τότε, προσωπική γνώμη, δεν έχετε κανέναν λόγο για να μην κόψετε τον πάγκο θα είναι και πιο όμορφο. Για να περαστεί το καλώδιο παροχής νερού κάτω θέλει αρκετά μεγάλη τρύπα. 3/4 της ίντσας Κάποια στιγμή θα αλλάξω την μπαταρία με άλλη με 2 εξόδους νερού Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από Γιάννης Platano
andreaspA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Να τρυπησεις τον πάγκο, να βαλεις και εναν ωραιο ανταπτορα που κλεινει την τρυπα, και να εχεις μονιμη εγκατασταση για πλυντηριο πιατων. Δεν ειναι και χρυσαφι ο παγκος. Απο το να αλλαξεις μπαταρια, ανταπτορες, και τα συναφι, αλλαξε σε 5 χρονια τον παγκο. 200€ εχει το 4μετρο και κανεις και ανακαινιση στην κουζινα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα