RipCity Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gorilas13 είπε Να μετατράπηκε σε μη άρτιο αποκλείεται, σε μη οικοδομήσιμο μπορεί. Παρ'όλα αυτά ο νόμος είναι ακόμα στο φλου και κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει στο μέλλον γιατί γίνεται ένας χαμούλης. Δε τα ξέρω αυτά πως λειτουργούν, ο μηχανικός μου τα είπε. Ζήτησα επίσημο χαρτί που να το επιβεβαιώνει για να το δώσω σε συμβολαιογράφο και λογιστή για φορολογίες κτλ, αλλά και στο δικηγόρο για τη διαπραγμάτευση με DoValue. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από RipCity
CMOS_Z Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μου έτυχε ίδια περίπτωση και με ίδιο fund την dovalue δηλαδή. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό, μέσω δικηγόρου έγινε καλό κούρεμα (50%) σε εφάπαξ εξόφληση. Υπήρχαν και επιλογές για δόσεις (έντοκα) που δεν με ενδιέφεραν και δεν υπήρχε καμία μείωση. Όντως αργούν υπερβολικά για να απαντήσουν. Όπως σου απάντησαν και άλλοι θα κυνηγήσουν το χρέος και όχι το οικόπεδο που πήρες, η προσημείωση απλά τους βοηθάει για το συγκεκριμένο. Μη ξεχάσεις γίνουν οι κινήσεις αφαίρεσης της αφού πάρεις την βεβαίωση εξόφλησης, βέβαια θα στα πει και ο δικηγόρος αυτά. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από CMOS_Z 1
dstilio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 46 minutes ago, CMOS_Z said: Μου έτυχε ίδια περίπτωση και με ίδιο fund την dovalue δηλαδή. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό, μέσω δικηγόρου έγινε καλό κούρεμα (50%) σε εφάπαξ εξόφληση. Υπήρχαν και επιλογές για δόσεις (έντοκα) που δεν με ενδιέφεραν και δεν υπήρχε καμία μείωση. Όντως αργούν υπερβολικά για να απαντήσουν. Όπως σου απάντησαν και άλλοι θα κυνηγήσουν το χρέος και όχι το οικόπεδο που πήρες, η προσγείωση απλά τους βοηθάει για το συγκεκριμένο. Μη ξεχάσεις γίνουν οι κινήσεις αφαίρεσης της αφού πάρεις την βεβαίωση εξόφλησης, βέβαια θα στα πει και ο δικηγόρος αυτά. Φίλε μου, δεν του στέλνεις σε μήνυμα τα στοιχεία του δικηγόρου; Δεν έχουν όλοι οι δικηγόροι την εμπειρία να τα διαχειριστούν σωστα. εμενα μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ υπάρχει χρέος αποδέχτηκε την κληρονομιά πριν κάνει αυτή τη κουβέντα με δικηγόρο. Λάθος σειρά.
RipCity Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, dstilio είπε Φίλε μου, δεν του στέλνεις σε μήνυμα τα στοιχεία του δικηγόρου; Δεν έχουν όλοι οι δικηγόροι την εμπειρία να τα διαχειριστούν σωστα. εμενα μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ υπάρχει χρέος αποδέχτηκε την κληρονομιά πριν κάνει αυτή τη κουβέντα με δικηγόρο. Λάθος σειρά. Πρακτικά δεν την έχω αποδεχτεί ακόμα παρότι έχω ξεκινήσει διαδικασίες με συμβολαιογράφο, έχω ένα μήνα καιρό περιθώριο. Φρόντισα να τα ψάξω πριν τελειώσει η προθεσμία της αποποίησης. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από RipCity
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Για να αποδεκτής μια κληρονομιά, κατα την γνώμη μου, πρέπει το σύνολο της κληρονομιάς να είναι πολύ πάνω απο το δάνειο, αν υπάρχει, να είσαι μοναδικός κληρονόμος και να είναι εύκολα αξιοποιήσιμη, αλλιως αν είναι ακίνητα αντι να χαρείς θα λυπηθείς, γιατί τα ακίνητα είναι για το κράτος η αγελάδα με το γάλα 😁 Σε κάθε άλλη περίπτωση κανείς αποποίηση και τελος.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 2:00 ΜΜ, RipCity είπε Νομίζω δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Ρωτάω αν η εισπρακτική όταν υπάρχει προσημείωση εξοφλείται με το ακίνητο ή θα ζητήσει κι άλλα χρήματα εφόσον άλλαξε η αξία του ακινήτου. Μέχρι πέρυσι πάρτι θα έκαναν αν τους έλεγα πάρτε το, αυτό φέτος άλλαξε λόγω του νέου νόμου. Γιατί δεν το έκανες ΠΕΡΙΣΥ?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Γιατί δεν το έκανες ΠΕΡΙΣΥ? Γιατί ίσως δεν υπήρχε κληρονομιά πέρυσι; 2
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, RipCity είπε Πρακτικά δεν την έχω αποδεχτεί ακόμα παρότι έχω ξεκινήσει διαδικασίες με συμβολαιογράφο, έχω ένα μήνα καιρό περιθώριο. Φρόντισα να τα ψάξω πριν τελειώσει η προθεσμία της αποποίησης. Υπάρχει και το ευεργέτημα της απογραφής 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Γιατι να χαρισει οτι του εμπιστευτηκαν στα κορακια με το καλημερα ? Ας το πολεμησει τουλαχιστο 3
Maurikycli Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί ίσως δεν υπήρχε κληρονομιά πέρυσι; Εγώ θα έλεγα να το έκανε πρόπερσι 🫤
Doubt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 21 ώρες πριν, RipCity είπε έχει ανάλυση και γράφει τόκος ίσος με δόση, το κεφάλαιο είναι 0 ως το 2027 και το άληκτο κεφάλειο παραμένει το ίδιο μέχρι το 2027 Να ήταν και κανένα μεγάλο ποσό.. Ούτε 100€ το μήνα;
RipCity Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Να ήταν και κανένα μεγάλο ποσό.. Ούτε 100€ το μήνα; Να σου στείλω IBAN; 1
Doubt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δε μας λες και τι οικόπεδο είναι, αξία κλπ για να ξέρουμε για τι μιλάμε; και τι υπόλοιπο έχει το δάνειο; (αυτό με τη διαπραγμάτευση μέσω δικηγόρου που γράφτηκε νομίζω είναι καλή ιδέα)
xp-user Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Η περιπτωση σου ειναι βουτυρο στο ψωμι τους Εκτος απο το οικοπεδο ειπες οτι πηρες και αλλα απο τη κληρονομια. Αρα θα σου παρουν ολο το ποσο μαζι με τα εξοδα δικαστικα κλπ...κλπ ακομα και αν χρειαστει να σου παρουν οτι εχεις κληρονομησει
RipCity Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, xp-user είπε Η περιπτωση σου ειναι βουτυρο στο ψωμι τους Εκτος απο το οικοπεδο ειπες οτι πηρες και αλλα απο τη κληρονομια. Αρα θα σου παρουν ολο το ποσο μαζι με τα εξοδα δικαστικα κλπ...κλπ ακομα και αν χρειαστει να σου παρουν οτι εχεις κληρονομησει Δεν πάει ακριβώς έτσι. Αν μου πουν δεν κάνουν κάτι άλλο τότε θα συνεχίσω να πληρώνω δόσεις και θα τα βγάλω τα υπόλοιπα από πάνω μου να μην υπάρχει κάτι άλλο να μου πάρουν, παρά το προσημειωμενο οικοπεδο. Οπότε μετά θα πάει αλλιώς το θέμα σε μελλοντική διαπραγμάτευση. Τα ξέρω από τον πατέρα μου που του στέλνουν γράμματα πως έχει χρέος 85κ αλλά αν δώσει 10κ το σβήνουν κτλ 😅 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από RipCity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα