Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας προ λίγου ενώ οδηγούσα αυτοκίνητο έγινε τρένο μίλησα με μηχανικό ο οποίος το είδε στα γρήγορα, και μου ότι έχει κολλήσει ελατηρια σε alfa romeo 159 ο οποίος ο κινητήρας είναι opel και συγκεκριμένα του vectra 2004. 

Αρχικα το μοτέρ είναι καλό συντηρημένο όλα στην ώρα τους με σχεδόν 300.000 χλμ ερώτηση δεν το γλυτώνω το νέο μοτέρ ε; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Γειά σας προ λίγου ενώ οδηγούσα αυτοκίνητο έγινε τρένο μίλησα με μηχανικό ο οποίος το είδε στα γρήγορα, και μου ότι έχει κολλήσει ελατηρια σε alfa romeo 159 ο οποίος ο κινητήρας είναι opel και συγκεκριμένα του vectra 2004. 

Αρχικα το μοτέρ είναι καλό συντηρημένο όλα στην ώρα τους με σχεδόν 300.000 χλμ ερώτηση δεν το γλυτώνω το νέο μοτέρ ε; 

O μηχανικός τι σου είπε;Πας για μοτέρ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

O μηχανικός τι σου είπε;Πας για μοτέρ;

Αυτό θα μου το πει όταν θα το λυσει απλά έγραψα τι έπαθα μηπως έχει κάποιος κάποια γνώση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

ενώ οδηγούσα αυτοκίνητο έγινε τρένο

Τι εννοείς? 

3 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

και μου ότι έχει κολλήσει ελατηρια σε alfa romeo 159 ο οποίος ο κινητήρας είναι opel και συγκεκριμένα του vectra 2004. 

Προσωπικά δεν βγάζω νόημα

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Οδηγούσες αυτοκίνητο το οποίο έγινε τρένο και περιμένεις εμείς να βγάλουμε άκρη.

Αναρωτιέμαι τι άκρη έβγαλε και ο μηχανικός σου άμα του είπες την ίδια εξήγηση στο τηλέφωνο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Τι εννοείς? 

Προσωπικά δεν βγάζω νόημα

39 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Οδηγούσες αυτοκίνητο το οποίο έγινε τρένο και περιμένεις εμείς να βγάλουμε άκρη.

Αναρωτιέμαι τι άκρη έβγαλε και ο μηχανικός σου άμα του είπες την ίδια εξήγηση στο τηλέφωνο

Σορυ για την τοποθέτηση μπλε καπνός από πίσω η εκτίμηση φίλε έγινε από κοντά όχι σε χώρο συνεργειου αλλά ναι

Δημοσ.

Πας για ολικο ρεκτιφιε, μπλε καπνος =καιει μεγαλη ποσοτητα λαδιου. Η ρεκτιφιε ή μεταχειρισμένο μοτέρ

Δημοσ.

Τρένο ή ορθότερα ήχος ραπτομηχανής όπως εδώ στο 1,34 αρχίζει ο ήχος

Αυτό συμβαίνει από πάρα πολλές αιτίες ο ήχος σημαίνει ότι έχουν αρπάξει τα μέταλλά από κακή λίπανση είτε παρμόρφωση, μπορεί να είναι είτε τα κομβία του στρόφαλου, είτε πιστόνι είτε τα ελατήρια , μόνο όταν ανοίξει το μοτέρ μπορεί να σου πει κάποιος

Τώρα με κρύο κινητήρα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και μόνο από τον ήχο του εάν παίρνει ακόμη εμπρός μπορεί κάποιος να καταλάβει αν έχει ζημιά είτε στο επάνω είτε στο κάτω μέρος του κινητήρα όπως εδώ

Δημοσ.
Στις 5/8/2023 στις 9:15 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Το 1.8 είναι ;

Στις 6/8/2023 στις 1:56 ΠΜ, bill999r είπε

Από Opel μοτέρ μόνο αυτό φορούσε η Alfa. Συγκεκριμένα το z18xe

Ναι ακριβως 1.8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...