Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ψάχνω για μεταχειρισμένο αυτοκινητο και βρήκα μια πολύ καλή ευκαιρία στο site της leaseplan. Πηρα τηλέφωνο μίλησα με υπάλληλο όπου μου εξήγησε κάποια πράγματα. Ξέχασα να τον ρωτήσω μόνο αν τα σέρβις έγιναν σε αντιπροσωπεία ή σε δικά τους συνεργεία. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα δώσω πολλά χρήματα για αμάξι και λυπάμαι πολύ τον κόπο μου να τα μαζέψω, θα ήθελα να μου πει οποίος έχει εμπειρία από την εταιρία, αν είναι αξιόλογη, τυπική και πάνω από όλα αν αξίζει να πάρεις από εκεί μεταχειρισμένο αυτοκινητο. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα οχήματα της leaseplan κάνουν την συντήρηση τους στις αντιπροσωπείες και όχι σε δικές τους εγκαταστάσεις όπως κάνουν avis,hertz.

+ 1 από εμένα για το θέμα της συντήρησης, όπου είχα εταιρικό σε όλες τις παραπάνω εταιρίες .

• Like 2
Δημοσ.

Το αμαξι μου ειναι απο leaseplan. Εγω ηξερα βεβαια τον χρηστη, αλλα σε καθε περιπτωση μιλαμε για σοβαρότατη εταιρια. Εγω θα το κοιταγα εξαιρετικα σοβαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γλυκοκοιτάζω ένα αυτοκινητο αλλά φοβάμαι πολύ μάντρες και εταιρίες. Για αυτό και έγραψα εδώ. Τον ιδιοκτήτη δυστηχως δεν τον ξέρω και ούτε νομίζω να μπορώ να τον μάθω να μιλήσουμε για να πάρω feedback από το αυτοκινητο. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Σοβαρή εταιρία, σέρβις σε αντιπροσωπεία αλλά τιμές έως 20% ακριβότερα από ιδιώτη!

Ναι, γιατί σου δίνει πλήρες ιστορικό service, τα λάστιχα αλλαγμένα στα 40κ, κτλ κτλ. Στα αυτοκίνητα τα πρώτα 2-3 χρόνια ο ιδιώτης τα service τα κάνει. Μετά όμως; δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να κρύψει χλμ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω αγοράσει μτχ από leaseplan…τυπικότατοι, service σε αντιπροσωπεία, με πλήρες ιστορικό συντήρησης. μπορεί να είναι ακριβότεροι από άλλους αλλά αξίζει..

πολύ σημαντικό πως δεν κάνουν rent όπως άλλοι παρά μόνο lease…

μακάρι να είχανε και πιο μικρα αυτοκίνητα πόλης ή περισσότερες επιλογές…

Επεξ/σία από pananton
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...