paploa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα κάποιο pc case που να χωράει δυο μητρικές; Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και ήμουν έτοιμος να πουλήσω τα παλιά κομμάτια, αλλά μιας και δουλεύω και από το σπίτι πλέον, σκέφτηκαν μήπως κρατήσω το παλιό pc μόνο ως workstation και το νέο ως gaming pc.
BadBoy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, paploa είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα κάποιο pc case που να χωράει δυο μητρικές; Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και ήμουν έτοιμος να πουλήσω τα παλιά κομμάτια, αλλά μιας και δουλεύω και από το σπίτι πλέον, σκέφτηκαν μήπως κρατήσω το παλιό pc μόνο ως workstation και το νέο ως gaming pc. Το Thermaltake Core W200 μπορεί να χωρέσει 2 ATX μητρικές μαζί.
nickol-us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μπήκα κι εγώ στην περιέργεια να ρίξω μια ματιά, με τις τιμές που αντίκρισα, αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιο όφελος ως προς την κτήση ενός τέτοιου κουτιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα