Sideris125 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Γειά σας αγαπητοί συνδρομητές, Για πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για την γυναίκα μου.βλεποντας στο car για κάτι συγκεκριμένο βρήκα ένα που μου κινεί το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην Κατερίνη, επειδή είμαι από νησί μπήκα στην διαδικασία να βρω κάποιον που κάνει επιτόπιες εκτιμήσεις/αναφορές για μεταχειρισμένο, αλλα δυστυχώς πέφτω σε τοίχο μιας και όσους βρήκα μέσο google ρώτησα μέχρι τώρα καλύπτουν μόνο Αττική η Θεσσαλονίκη αυστηρά, η Κατερίνη είναι 70 χιλιόμετρα δλδ 1 ώρα από Θεσσαλονίκη, για ποιόν λόγο να μην θέλει κανείς να δεχθεί αυτόν τον έλεγχο ακόμα και με επιπλέον επιβάρυνση δεν δέχθηκαν. Με τόσα που ακούω για απάτες μεταχειρισμένων δεν υπάρχει περίπτωση να αγόραζα κάτι με βάσει τις δικές μου γνώσεις και εμπειρία, έχουν βρει τρόπους να καλύπτουν τα ίχνη τους καλά. Αν κάποιος από εδώ ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει, καλοδεχουμενο.
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Sideris125 είπε Γειά σας αγαπητοί συνδρομητές, Για πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για την γυναίκα μου.βλεποντας στο car για κάτι συγκεκριμένο βρήκα ένα που μου κινεί το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην Κατερίνη, επειδή είμαι από νησί μπήκα στην διαδικασία να βρω κάποιον που κάνει επιτόπιες εκτιμήσεις/αναφορές για μεταχειρισμένο, αλλα δυστυχώς πέφτω σε τοίχο μιας και όσους βρήκα μέσο google ρώτησα μέχρι τώρα καλύπτουν μόνο Αττική η Θεσσαλονίκη αυστηρά, η Κατερίνη είναι 70 χιλιόμετρα δλδ 1 ώρα από Θεσσαλονίκη, για ποιόν λόγο να μην θέλει κανείς να δεχθεί αυτόν τον έλεγχο ακόμα και με επιπλέον επιβάρυνση δεν δέχθηκαν. Με τόσα που ακούω για απάτες μεταχειρισμένων δεν υπάρχει περίπτωση να αγόραζα κάτι με βάσει τις δικές μου γνώσεις και εμπειρία, έχουν βρει τρόπους να καλύπτουν τα ίχνη τους καλά. Αν κάποιος από εδώ ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει, καλοδεχουμενο. Βρες ενα ειδικευόμενο συνεργείο στην πολη που ειναι το αυτοκίνητο και ζητα του αν μπορεί να το ελενξει
Sideris125 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Ναι η επόμενη κίνηση είναι να ρωτήσω έναν φίλο από κει μήπως και έχει κάποιον να προτείνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, Sideris125 είπε Γειά σας αγαπητοί συνδρομητές, Για πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για την γυναίκα μου.βλεποντας στο car για κάτι συγκεκριμένο βρήκα ένα που μου κινεί το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην Κατερίνη, επειδή είμαι από νησί μπήκα στην διαδικασία να βρω κάποιον που κάνει επιτόπιες εκτιμήσεις/αναφορές για μεταχειρισμένο, αλλα δυστυχώς πέφτω σε τοίχο μιας και όσους βρήκα μέσο google ρώτησα μέχρι τώρα καλύπτουν μόνο Αττική η Θεσσαλονίκη αυστηρά, η Κατερίνη είναι 70 χιλιόμετρα δλδ 1 ώρα από Θεσσαλονίκη, για ποιόν λόγο να μην θέλει κανείς να δεχθεί αυτόν τον έλεγχο ακόμα και με επιπλέον επιβάρυνση δεν δέχθηκαν. Με τόσα που ακούω για απάτες μεταχειρισμένων δεν υπάρχει περίπτωση να αγόραζα κάτι με βάσει τις δικές μου γνώσεις και εμπειρία, έχουν βρει τρόπους να καλύπτουν τα ίχνη τους καλά. Αν κάποιος από εδώ ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει, καλοδεχουμενο. Τι αμάξι είναι;Ποιος είναι ο πωλητής;Εχεις κάποιο link της αγγελίας;Γνωρίζω κόσμο Κατερινη.
Sideris125 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Βλέπω ένα Hyundai ix20 το οποίο θα βολέψει την σύζυγο πιστεύω γιατί έχει 450lit πορτ μπαγκαζ. https://www.car.gr/s/l4v3m0jc/
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Πρόσεχε τους Βόρειο-Ελλαδίτες φέρνουν πολλά από Ανατολική Ευρώπη, κατά τ'αλλα λίγο τσιμπημενη η τιμη μου φαίνεται.
Sideris125 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Από Γερμανία είναι το συγκεκριμένο απ'οτι βλέπω στο βιβλιαράκι σφραγίδες, αυτό το μοντέλο δεν πουλήθηκε Ελλάδα καθόλου απ'οσο ξέρω και ότι υπάρχει είναι μόνο εισαγόμενο. 15 ώρες πριν, antonis35 είπε Πρόσεχε τους Βόρειο-Ελλαδίτες φέρνουν πολλά από Ανατολική Ευρώπη, κατά τ'αλλα λίγο τσιμπημενη η τιμη μου φαίνεται. Ναι μου έχουν πει πως φέρνουν και πολλά ιταλικά που δεν έχουν και την καλύτερη φήμη για συντήρηση. Η τιμή είναι 11500 κι όχι 12500 που αναφέρει, δεν τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο απλά τα 450 λίτρα πίσω δεν τα βρίσκεις εύκολα σε τέτοια μεγέθοι, δεν θέλω κάτι καλύτερο ούτε μεγαλύτερο διότι η γυναίκα μου δεν είναι και το Νο1 στο τιμόνι οπότε τυχόν χτυπηματακια κλπ να μην με κάνουν να θέλω να τ βάψω αύριο κιόλας. Κάτι ασφαλές και με χώρο για καρότσια κλπ. Τ είδα στo carwow YouTube Kai μου άρεσε.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 On 05/08/2023 at 01:14, Sideris125 said: Βλέπω ένα Hyundai ix20 το οποίο θα βολέψει την σύζυγο πιστεύω γιατί έχει 450lit πορτ μπαγκαζ. https://www.car.gr/s/l4v3m0jc/ Εισαγωγής από Γερμανία diesel με αυτά τα χλμ δεν υπάρχει εάν δεν είναι από τράκα !! Αλλιώς θα πουλιόταν και στη Γερμανία ! 1
Sideris125 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Ναι είναι λίγα όντως γιαυτό θέλω να το ψάξω, δεν έχω πάρει μεταχειρισμένο ποτέ και κάποτε που έβλεπα, είδα πολλά και περίεργα και κατέληξα σε καινούργιο.. Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε όλα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως πχ εγώ έχω δώσει 2 μηχανές και 1 αυτοκίνητο που δέχθηκα τα ευχαριστώ από τα παιδιά που τα πήραν ένα χρόνο μετά
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Sideris125 είπε Ναι είναι λίγα όντως γιαυτό θέλω να το ψάξω, δεν έχω πάρει μεταχειρισμένο ποτέ και κάποτε που έβλεπα, είδα πολλά και περίεργα και κατέληξα σε καινούργιο.. Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε όλα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως πχ εγώ έχω δώσει 2 μηχανές και 1 αυτοκίνητο που δέχθηκα τα ευχαριστώ από τα παιδιά που τα πήραν ένα χρόνο μετά εχεις το VIN? Mπορείς να κοιτάξεις σε υπηρεσίες vin check και να δεις αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά (αν όντως έκανε σερβις σε αντιπροσωπεία),αν είναι τρακαρισμένο/κλεμμένο .... 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, Sideris125 είπε Από Γερμανία είναι το συγκεκριμένο απ'οτι βλέπω στο βιβλιαράκι σφραγίδες, αυτό το μοντέλο δεν πουλήθηκε Ελλάδα καθόλου απ'οσο ξέρω και ότι υπάρχει είναι μόνο εισαγόμενο. Μελλοντικα θα ακριβοπληρωνεις τα ανταλλακτικα του. Σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας στο μην προβεις στην αγορα του!
Sideris125 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Γενικά δεν κάνουμε χιλιόμετρα εδώ στο νησί, οπότε δεν αναμένω και πολλές μηχανικές ζημιές, πούλησα ένα asx 8 χρόνων με 24.000 χιλιόμετρα, λόγο αναχώρησης από Ελλάδα. Ίσως θα έπρεπε να το αφήσω στο γκαράζ να υπάρχει anyway πάει αυτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Sideris125 είπε Γενικά δεν κάνουμε χιλιόμετρα εδώ στο νησί, οπότε δεν αναμένω και πολλές μηχανικές ζημιές, πούλησα ένα asx 8 χρόνων με 24.000 χιλιόμετρα, λόγο αναχώρησης από Ελλάδα. Ίσως θα έπρεπε να το αφήσω στο γκαράζ να υπάρχει anyway πάει αυτό. Δεν είναι τοσο πρόβλημα τα μηχανικά αλλά η φανοποιία ,εκεί υπάρχει πρόβλημα απο μοντέλα που δεν κυκλοφόρησαν Ελλάδα.Πχ πες ότι σπάει ένα φανάρι ,πόσο ευκολα και σε τι τιμή θα το βρεις αν δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; 1
Sideris125 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Εισαγωγής από Γερμανία diesel με αυτά τα χλμ δεν υπάρχει εάν δεν είναι από τράκα !! Αλλιώς θα πουλιόταν και στη Γερμανία ! 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Μελλοντικα θα ακριβοπληρωνεις τα ανταλλακτικα του. Σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας στο μην προβεις στην αγορα του! 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι τοσο πρόβλημα τα μηχανικά αλλά η φανοποιία ,εκεί υπάρχει πρόβλημα απο μοντέλα που δεν κυκλοφόρησαν Ελλάδα.Πχ πες ότι σπάει ένα φανάρι ,πόσο ευκολα και σε τι τιμή θα το βρεις αν δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; Σωστό και αυτό, είναι ένα θέμα αν για ένα φανάρι ίσως θέλω ανταλλακτικό από Ολλανδία κλπ. Γενικα έχω πολλές αμφιβολίες για τα μεταχειρισμένα αλλά στην περίπτωση μου δεν αξίζει να δώσω πάλι χρήματα για κάτι που θα κινείται ελάχιστα. Το μονο που με ενδιαφέρει είναι οι χώροι και το μέγεθος να μην ξεπερνά αυτήν την κατηγορία, εγώ οδηγώ τα πάντα και παντού εδώ στο νησί, η σύζυγος όμως μέχρι yaris αλλιώς την βάψαμε. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε εχεις το VIN? Mπορείς να κοιτάξεις σε υπηρεσίες vin check και να δεις αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά (αν όντως έκανε σερβις σε αντιπροσωπεία),αν είναι τρακαρισμένο/κλεμμένο .... Θα το ρωτήσω αυτό. Σε ευχαριστώ
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, Sideris125 είπε αυτό το μοντέλο δεν πουλήθηκε Ελλάδα καθόλου απ'οσο ξέρω και ότι υπάρχει είναι μόνο εισαγόμενο Είσαι σίγουρος γι' αυτό? Ρώτα και σε καμιά hyundai για ανταλλακτικά, νομίζω δε θα ναι δύσκολο να βρεθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα