xronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα.Αγορασα χτες το realme 10, ούτε 24ωρο δεν το έχω.Καταναλωσα την μπαταρία τελείως και το έβαλα για την πρώτη φόρτιση σβηστό.Ειχε φτάσει 2%.Οταν έφτασε στο 45% το άναψα, χωρίς να θέσω καμία επιβαρυντική λειτουργία ενεργή.Ειχε περάσει ήδη πάνω από 1 ώρα και θα το χρειαζομουν.Να μην τα πολυλογω,το κινητό έφτασε 80% μετά κόπων και βασάνων σε περίπου 2,5 ώρες.Με τον δικό του φορτιστή.Και έλεγε ότι είναι και ταχείας φόρτισης. Έχω μείνει αρκετά πίσω στα κινητά.Φανταζομαι πως δεν είναι νορμάλ αυτό το πράγμα.Υπαρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή ή ο φορτιστής; Ή έπρεπε να κάνω κάτι στα ρυθμίσεις που δεν έκανα;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μην το αφήνεις να κατεβει τόσο χαμηλά ,για το 2% μιλάω. Κοίτα στις ρυθμίσεις αν είναι ενεργή η γρήγορη φόρτιση.
xronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μην το αφήνεις να κατεβει τόσο χαμηλά ,για το 2% μιλάω. Κοίτα στις ρυθμίσεις αν είναι ενεργή η γρήγορη φόρτιση. Μου είπαν να το αδειάσω για την πρώτη φόρτιση.Και πάλι από το 20 και πάνω πάλι πολύ αργά φόρτιζε
chios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Φόρτισε το ανοιχτό, και δες μήπως έχεις ανοιχτή την νυχτερινή φόρτιση. Πιστεύω να χρησιμοποιήσες το δικό του καλώδιο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από chios 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, xronis είπε Μου είπαν να το αδειάσω για την πρώτη φόρτιση.Και πάλι από το 20 και πάνω πάλι πολύ αργά φόρτιζε Aυτός που στο είπε είναι ασχετος,θα διαλύσεις την μπαταρία έτσι.Αυτό γινόταν 20 χρόνια πριν με άλλη τεχνολογία μπαταριών. 2
xronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, chios είπε Φόρτισε το ανοιχτό, και δες μήπως έχεις ανοιχτή την νυχτερινή φόρτιση. Πιστεύω να χρησιμοποιήσες το δικό του καλώδιο. Ναι,η νυχτερινή φόρτιση ήταν ενεργοποιημένη.Παντως πιο γρήγορα πήγαινε όσο φόρτιζε σβηστό. Με το δικό του καλώδιο 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Aυτός που στο είπε είναι ασχετος,θα διαλύσεις την μπαταρία έτσι.Αυτό γινόταν 20 χρόνια πριν με άλλη τεχνολογία μπαταριών. Μόνο για την πρώτη φόρτιση."Να αποφορτιστει τελείως και μετά το φορτίζεις φυσιολογικά τις άλλες φορές". Έτσι μου είπαν.Τελοσπαντων, ελπίζω πως με μία φορά δεν έγινε κάποια ζημιά
chios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Όταν είναι στην φόρτιση στην κλειδωμένη οθόνη σου δείχνει το dart ; Παίζει να είναι και ελαττωματικός ο φορτιστής αν έχεις άλλον από realme δοκίμασε.
xronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μην το αφήνεις να κατεβει τόσο χαμηλά ,για το 2% μιλάω. Κοίτα στις ρυθμίσεις αν είναι ενεργή η γρήγορη φόρτιση. Επιλογή για γρήγορη φόρτιση δεν βρίσκω.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, xronis είπε Επιλογή για γρήγορη φόρτιση δεν βρίσκω. Οταν βάζεις το καλώδιο να φορτίσει γράφει fast charging ή κάτι παρόμοιο;
xronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, chios είπε Όταν είναι στην φόρτιση στην κλειδωμένη οθόνη σου δείχνει το dart ; Παίζει να είναι και ελαττωματικός ο φορτιστής αν έχεις άλλον από realme δοκίμασε. Δεν έχω άλλον από realme. Dart εννοείς το εικονίδιο με το ποσοστό που αυξάνεται;Αν ναι,αναβοσβηνε η οθόνη με αυτό να αλλάζει ποσοστά Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Οταν βάζεις το καλώδιο να φορτίσει γράφει fast charging ή κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτα δεν έγραφε Λοιπόν, απενεργοποίησα την λειτουργία με την νυχτερινή φόρτιση και το έβαλα ενώ ήταν 70%.Εγραφε απ' έξω "πολύ γρήγορη φόρτιση" και γέμισε σε 23 λεπτά.Σιγουρα καλύτερα από πριν.Απ'οτι φαίνεται αυτό έφταιγε.Ευχαριστω σας
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Realme gt neo 2 0-100 σε μια ωριτσα και αν και του πινω το αιμα κραταει αρκετα καλα η μπαταρια
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 4/8/2023 στις 2:38 ΜΜ, xronis είπε Μόνο για την πρώτη φόρτιση."Να αποφορτιστει τελείως και μετά το φορτίζεις φυσιολογικά τις άλλες φορές". Έτσι μου είπαν.Τελοσπαντων, ελπίζω πως με μία φορά δεν έγινε κάποια ζημιά Με μια φορα δεν εγινε κατι αλλα με την επομενη ρωτα καποιον που ξερει...
jimis_vts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Και ποιος λέει ότι το ν αδειάζει τελείως δεν είναι σωστό?? Μπαταρία αυτοκινήτου είναι?? Εγώ πάντως μια ζωή από το 10% και κάτω μέχρι φουλ το φορτίζω. Κι αυτό γιατί βαριέμαι να περιμένω ν ανοίξει πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα