Basilhs23___ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Πριν 2 εβδομάδες που πήγα τράπεζα, ήταν ένας μετανάστης από δίπλα μου που πήγε στον υπάλληλο και του έδωσε κάτι μασουρια με κέρματα, λογικά είχε πάει να χαλάσει χοντρά για ψιλά. Δεν γίνεται να μην μπορείς να το κάνεις αυτό καθώς θα εξαφανιζοντουσαν από την αγορά οτιδήποτε κάτω από 20 ευρώ. Τώρα για τα ΑΤΜ, ότι ανάληψη κι αν κάνω στα δίνει με συνδυασμό 50ρικου και 20ρικου.
t0mas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη εξυπηρετήθηκα από τον ΟΑΣΘ και μερικές φορές από το κυλικείο του σχολειού του παιδιού μου.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, t0mas είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη εξυπηρετήθηκα από τον ΟΑΣΘ και μερικές φορές από το κυλικείο του σχολειού του παιδιού μου. Στον ΟΑΣΘ πού ; Σε κάποιο από τα σπιτακια που βγαζουν εισιτηρια;
nikopoup Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Εγώ πάω κανονικά στο γκισε και μου δίνουν. Δεν κάνω ανάληψη όμως. Πάω με 300 ευρώ πχ και λέω αν έχουν να μου δώσουν πενταευρα και δεκαευρα 2
kostasbm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Πηγαινε Τραπ της Ελλαδος και παρε οτι θελεις...ολοι εκει πανε για ψιλα
lector Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μετά ήταν οι εκκλησίες Πρωτη φορα ακουω οτι καποιος εδωσε χρηματικο ποσο σε εκκλησια και το ξαναπηρε πισω.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Στις 4/8/2023 στις 7:00 ΜΜ, nikopoup είπε Εγώ πάω κανονικά στο γκισε και μου δίνουν. Δεν κάνω ανάληψη όμως. Πάω με 300 ευρώ πχ και λέω αν έχουν να μου δώσουν πενταευρα και δεκαευρα Αυτό έκανα τελικά και εξυπηρετήθηκα. 2
1comment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2023 στις 2:41 ΜΜ, SabotazNic είπε Οχι, πλεον για γκισε εχουν μπει ελαχιστα ορια εξυπηρετησης, αλλιως πας στα μηχανηματα εντος ή στα ατμ Άλλο τα όρια ανάληψης, κατάθεσης. Να χαλάσεις δικά σου μετρητά μπορείς αρκεί να έχει να σου δώσει το ταμείο (να τους περισσεύουν). Στις 4/8/2023 στις 2:36 ΜΜ, papoys1 είπε Εχω τυχει πιο παλια σε τράπεζα που υπήρχε κοσμος στο γκισέ να ερχονται κάποιοι από το πλάι να δίνουν στον ταμία π.χ. 4 , 50αευρα και να ζητάνε π.χ. 10ευρα ή να δίνουν ένα 50ευρο και να ζητάνε ψιλά π.χ. 2ευρα και μονόευρα. Τωρα δεν δίνουν με αυτό τον τρόπο; Δίνουν. Είμαι επαγγελματίας και συχνά πηγαίνω στο ταμείο για να χαλάσω 50αρικα σε 10 ή 5. Το μόνο πρόβλημα είναι αν δεν έχουν επάρκεια σε 5ευρα ή 10ευρα, μου λένε να ξαναπάω. Για κέρματα να πω την αλήθεια δεν έχει χρειαστεί, έχω κάνει καβάτζα! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από 1comment 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα