Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μέχρι και το 2021 θυμαμαι ότι μπορουσες να κάνεις αναληψη από το guichet της τραπεζας και να ζητησεις ότι χαρτονομισμα ήθελες (αν το ειχε το ταμείο). Πολλές φορές πήγαινα και έβγαζα μικροποσά σε δεκάρικα και πενταευρα για να έχω ψιλά. Προ ολίγου μετα από επίσκεψη στη eurobank μ΄ενημέρωσαν ότι έχει αλλάξει το σύστημα και αναλήψεις ποσών επιτρέπονται μόνο από 400€ και πάνω. Ρωτάω την κυρία "και αν κάποιος χρειάζεται ψιλά;" "μόνο εικασάρικα από το μηχάνημα" μου απαντά.

Ως εκ τούτου βρε παιδιά, έχει υπόψη κάποιον άλλο τρόπο που μπορεί κάποιος να βρει ψιλά; Που αλλου μπορεί να χαλάσει κανείς; Οι επιχειρήσεις από που προμηθευονται ψιλά;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Λοιπόν μέχρι και το 2021 θυμαμαι ότι μπορουσες να κάνεις αναληψη από το guichet της τραπεζας και να ζητησεις ότι χαρτονομισμα ήθελες (αν το ειχε το ταμείο). Πολλές φορές πήγαινα και έβγαζα μικροποσά σε δεκάρικα και πενταευρα για να έχω ψιλά. Προ ολίγου μετα από επίσκεψη στη eurobank μ΄ενημέρωσαν ότι έχει αλλάξει το σύστημα και αναλήψεις ποσών επιτρέπονται μόνο από 400€ και πάνω. Ρωτάω την κυρία "και αν κάποιος χρειάζεται ψιλά;" "μόνο εικασάρικα από το μηχάνημα" μου απαντά.

Ως εκ τούτου βρε παιδιά, έχει υπόψη κάποιον άλλο τρόπο που μπορεί κάποιος να βρει ψιλά; Που αλλου μπορεί να χαλάσει κανείς; Οι επιχειρήσεις από που προμηθευονται ψιλά;

Σε περίπτερα,ΣΜ,πληρώνεις με 20€ και παίρνεις ρέστα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε περίπτερα,ΣΜ,πληρώνεις με 20€ και παίρνεις ρέστα.

Αυτό είναι για μία φορά μόνο. πχ για 8€ δίνεις εικοσάρικο κ παίρνεις πίσω 10ρικο. Αν θες πχ 5 δεκάρικά; Δεν υπάρχει πουθενα τρόπος να βρεις;

Δημοσ.

Μια δεσμίδα 5αευρα είναι 500 ευρώ. 

Φτάνει να σου δώσει βέβαια το ταμείο της τράπεζας. Ε με αυτά περνάς καιρό και παίρνεις και κέρματα ρέστα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Αυτό είναι για μία φορά μόνο. πχ για 8€ δίνεις εικοσάρικο κ παίρνεις πίσω 10ρικο. Αν θες πχ 5 δεκάρικά; Δεν υπάρχει πουθενα τρόπος να βρεις;

τι τα θες τόσα τάληρα;Προσπαθώ να σκεφτώ τον λόγο.

Ζήτα να σου χάλασουν 50€ σε τάληρα δεκάρικα στο ΣΜ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

τι τα θες τόσα τάληρα;Προσπαθώ να σκεφτώ τον λόγο.

Ζήτα να σου χάλασουν 50€ σε τάληρα δεκάρικα στο ΣΜ.

Ρε μαν, ελα απο την μερια ενος επαγγελματια. Μεταξυ μας προσπαθουμε να κανουμε ψηλα επειδη οι τραπεζες (και οχι μονο), οταν βγαζουν αποφασεις πχ δεν διαχωριζουν τον επαγγελματια πελατη τους (που εχει λογαριασμο/pos) απο εναν απλο, και οτι μπορει να θελει ψηλα για να εξυπηρετησει. 

Οπως ειπα, πας κανεις ψηλα και ξανα καταθετεις ο,τι δεν σου χρειαζεται. Για νομισματα, σε καποια καταστηματα θελει παραγγελια

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μια δεσμίδα 5αευρα είναι 500 ευρώ. 

Φτάνει να σου δώσει βέβαια το ταμείο της τράπεζας. Ε με αυτά περνάς καιρό και παίρνεις και κέρματα ρέστα. 

Καλή ιδέα, Θα δοκιμασω Δευτερα πρωί να πάω στο ταμείο να ρωτησω αν γινεται να βγαλω πχ 500 σε πεντάευρα και άμα γίνει έγινε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ρε μαν, ελα απο την μερια ενος επαγγελματια. Μεταξυ μας προσπαθουμε να κανουμε ψηλα επειδη οι τραπεζες (και οχι μονο), οταν βγαζουν αποφασεις πχ δεν διαχωριζουν τον επαγγελματια πελατη τους (που εχει λογαριασμο/pos) απο εναν απλο, και οτι μπορει να θελει ψηλα για να εξυπηρετησει. 

Οπως ειπα, πας κανεις ψηλα και ξανα καταθετεις ο,τι δεν σου χρειαζεται. Για νομισματα, σε καποια καταστηματα θελει παραγγελια

Είχα κατάστημα πάρα πολλά χρόνια,ψιλά έκανα στο περίπτερο ,ειδικά όταν ήξερα ότι θα παραλάβει και πληρώσει για  τσιγάρα ή εφημερίδες ήταν η καλύτερη ώρα.

Μετά ήταν οι εκκλησίες και τελευταία η τράπεζα.Χάλαγα  φυσικά μονο σε πελάτες/γνωστούς  μου και όχι στον κάθε άγνωστο,φόβος για πλαστά.

Τώρα πλέον ως  πελάτης  ,κάρτα παντού.Αντε σε καμια λαική με μετρητά ή για τσιγάρα.

Δημοσ.

Εχω τυχει πιο παλια σε τράπεζα που υπήρχε κοσμος στο γκισέ να ερχονται κάποιοι από το πλάι να δίνουν στον ταμία π.χ. 4 , 50αευρα και να ζητάνε π.χ. 10ευρα ή να δίνουν ένα 50ευρο και να ζητάνε ψιλά π.χ. 2ευρα και μονόευρα.

Τωρα δεν δίνουν με αυτό τον τρόπο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εχω τυχει πιο παλια σε τράπεζα που υπήρχε κοσμος στο γκισέ να ερχονται κάποιοι από το πλάι να δίνουν στον ταμία π.χ. 4 , 50αευρα και να ζητάνε π.χ. 10ευρα ή να δίνουν ένα 50ευρο και να ζητάνε ψιλά π.χ. 2ευρα και μονόευρα.

Οχι, πλεον για γκισε εχουν μπει ελαχιστα ορια εξυπηρετησης, αλλιως πας στα μηχανηματα εντος ή στα ατμ

• Like 2
Δημοσ.

Σαν επαγγελματίας:

Θα βρεις επαγγελματίες δίπλα σου μαζεύουν 5 / 10 και δεν τα θέλουν, για παράδειγμα άτομα με μαναβική / αυγά και ειδικά αν πάνε και σε λαϊκές. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ναι κι εγώ το έκανα αυτό παλιότερα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Ως εκ τούτου βρε παιδιά, έχει υπόψη κάποιον άλλο τρόπο που μπορεί κάποιος να βρει ψιλά; Που αλλου μπορεί να χαλάσει κανείς;

Θα στο πω σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν έχεις καζίνο κοντά σου πήγαινε μια βόλτα. Δε χρειάζεται να παίξεις. Σου χαλάει είτε το μηχάνημα είτε το ταμείο σε ότι χαρτονόμισμα θέλεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...