Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μετακόμισα πρόσφατα σε ένα σπίτι που διαθέτει κουδούνι BPT παλαιού τύπου (σαν πολυκατοικίας). Επειδή θέλω να βάλω ένα "έξυπνο" κουδούνι και να συνδεθεί με τις κάμερες, πήρα το αντίστοιχο της Reolink, το οποίο πρέπει να συνδεθεί με ρεύμα (voltage of 24V DC or 12-24V AC, 50/60 Hz). 

Από την παρακάτω φωτό του υφιστάμενου κουδουνιού, ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι τα καλώδια ρεύματος που πρέπει να βάλω τα jumpers για να τροφοδοτήσω το έξυπνο κουδούνι (ή εν τέλει τι πρέπει να μετρήσω με το πολύμετρο ώστε να τα βρω)?

BPT.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, journeyman77 είπε

Καλημέρα, μετακόμισα πρόσφατα σε ένα σπίτι που διαθέτει κουδούνι BPT παλαιού τύπου (σαν πολυκατοικίας). Επειδή θέλω να βάλω ένα "έξυπνο" κουδούνι και να συνδεθεί με τις κάμερες, πήρα το αντίστοιχο της Reolink, το οποίο πρέπει να συνδεθεί με ρεύμα (voltage of 24V DC or 12-24V AC, 50/60 Hz). 

Από την παρακάτω φωτό του υφιστάμενου κουδουνιού, ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι τα καλώδια ρεύματος που πρέπει να βάλω τα jumpers για να τροφοδοτήσω το έξυπνο κουδούνι (ή εν τέλει τι πρέπει να μετρήσω με το πολύμετρο ώστε να τα βρω)?

BPT.jpg

Καλημέρα.. Μήπως να φωνάξεις κάποιον τεχνικό που τοποθετεί κουδούνια σε οικίες.. 

Δημοσ.

βλεπωντας το ετσι απλα δεν θα σου πει κανεις πιο ειναι τι. Πρεπει να δεις και απο την μεσα πλευρα συνηθως που εχουν το τροφοδοτικο για να καταλαβεις τι καλωδια ειναι. Και με πολυμετρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...