journeyman77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, μετακόμισα πρόσφατα σε ένα σπίτι που διαθέτει κουδούνι BPT παλαιού τύπου (σαν πολυκατοικίας). Επειδή θέλω να βάλω ένα "έξυπνο" κουδούνι και να συνδεθεί με τις κάμερες, πήρα το αντίστοιχο της Reolink, το οποίο πρέπει να συνδεθεί με ρεύμα (voltage of 24V DC or 12-24V AC, 50/60 Hz). Από την παρακάτω φωτό του υφιστάμενου κουδουνιού, ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι τα καλώδια ρεύματος που πρέπει να βάλω τα jumpers για να τροφοδοτήσω το έξυπνο κουδούνι (ή εν τέλει τι πρέπει να μετρήσω με το πολύμετρο ώστε να τα βρω)?
takoulou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, journeyman77 είπε Καλημέρα, μετακόμισα πρόσφατα σε ένα σπίτι που διαθέτει κουδούνι BPT παλαιού τύπου (σαν πολυκατοικίας). Επειδή θέλω να βάλω ένα "έξυπνο" κουδούνι και να συνδεθεί με τις κάμερες, πήρα το αντίστοιχο της Reolink, το οποίο πρέπει να συνδεθεί με ρεύμα (voltage of 24V DC or 12-24V AC, 50/60 Hz). Από την παρακάτω φωτό του υφιστάμενου κουδουνιού, ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι τα καλώδια ρεύματος που πρέπει να βάλω τα jumpers για να τροφοδοτήσω το έξυπνο κουδούνι (ή εν τέλει τι πρέπει να μετρήσω με το πολύμετρο ώστε να τα βρω)? Καλημέρα.. Μήπως να φωνάξεις κάποιον τεχνικό που τοποθετεί κουδούνια σε οικίες..
gorge18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 βλεπωντας το ετσι απλα δεν θα σου πει κανεις πιο ειναι τι. Πρεπει να δεις και απο την μεσα πλευρα συνηθως που εχουν το τροφοδοτικο για να καταλαβεις τι καλωδια ειναι. Και με πολυμετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα