Tol1as Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλημέρα έχω το παραπάνω kindle αγορασμένο το 2015. Πολυχρησιμοποιημένο αλλα προσεγμένο. Δεν συνδέθηκε ποτε με amazon κτλπ, φόρτωνα δικά μου βιβλία epub/mobi μέσω calibre, κυρίως free ebooks. Την τελευταία διετία το είχα παρατήσει λίγο αλλά τώρα το ξαναέβαλα μπρος και βλέπω το εξής: όταν ανοίγω ένα βιβλίο, κανονικά μετά θα έπρεπε να το εμφανίζει πρώτο αν βάλεις στη γενική λίστα sort by most recent (έτσι ξερείς τι διάβαζες πρόσφατα κτλπ). Δεν το κάνει και η λίστα με τα most recent έχει κολλήσει και δείχνει σταθερα τα ίδια βιβλία, ανεξαρτήτως τι ανοίγω. Εχει κανεις εμπειρία από κάτι τέτοιο? Παμε για factory reset? Σύνδεση με amazon (αυτό προσπαθώ να το αποφύγω)? Τίποτα άλλο που δε το σκέφτομαι? Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικες φορες ανοίγει μόνο του χωρίς να πατήσω το power. Ψυλιάζομαι ότι ο σενσορας που το βάζει να πάρει μπρος όταν ανοίξεις τη θήκη τα χει ψιλοπαίξει. Να ετοιμάζομαι για νέo reader? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα