venomgz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πέρασα στο χημικο της Καβάλας όμως το τμήμα είναι σχετικά καινούργιο (απο το 19 λειτουργεί παλια ήταν ΤΕΙ) και οι υποδομές στο ΔΙΠΑΕ ήταν αθλιες . Παρ΄ όλα αυτά τα εργαστήρια τους και τα μηχανήματα στο χημικο διάβασα πως είναι πανάκριβα και ολοκαίνουργια και δυο άτομα που βρήκα που σπουδάζουν εκεί και ρώτησα μου είπαν πως ισχύει και οτι μετράει στο βιογραφικο .Εγω παλι φοβαμαι πως θα υστερώ σε σχέση με έναν απο ΑΠΘ πχ. .Επίσης ενας μου είπε πως το οτι ΔΕΝ βρίσκεται στις διεθνείς κατατάξεις QS και στο Times Higher Education (THE) ειναι τελευταιο, ειναι σημαντικο για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο ή αν θελω να εργαστω εκει, ισχυει ? Γνωρίζετε κατι εσείς γενικοτερα για το τμημα ? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από venomgz
moshelas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, μια χαρά σχολή είναι. Σε 5 χρόνια που θα βγείς στην αγορά εργασίας θα έχει ξεχαστεί οτι ήταν παλιά ΤΕΙ. Έχει πέσει αρκετό χρήμα. Τα εργασιακά δικαιώματα είναι ίδια με τα υπόλοιπα Χημικά. Μη μπλέκεις με κατατάξεις μεταπτυχιακά κλπ απο τώρα. Πήγαινε, δές εαν σου αρέσει το αντικείμενο και προχώρα.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία. 1
venomgz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, moshelas είπε Καλημέρα, μια χαρά σχολή είναι. Σε 5 χρόνια που θα βγείς στην αγορά εργασίας θα έχει ξεχαστεί οτι ήταν παλιά ΤΕΙ. Έχει πέσει αρκετό χρήμα. Τα εργασιακά δικαιώματα είναι ίδια με τα υπόλοιπα Χημικά. Μη μπλέκεις με κατατάξεις μεταπτυχιακά κλπ απο τώρα. Πήγαινε, δές εαν σου αρέσει το αντικείμενο και προχώρα.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία. Γιατι ειναι σημαντικο να κανω μεταπτυχιακο στο εξωτερικο, θα εχω προβλημα καθως μου εχουν πει πως οι καταταξεις εχουν αξια εαν θες να κανεις μεταπτυχιακο σε καλο πανεπιστημιο εξω?
moshelas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Οι κατατάξεις αλλάζουν κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος σε απασχολεί σήμερα αυτό. Ούτως η αλλιώς μέχρι να πάρεις πτυχίο θα έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης, θα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες σου, γενικά θα είσαι άλλος άνθρωπος. Ο προγραμματισμός που πας να κάνεις είναι πολύ μακροπρόθεσμος και η μεταβλητότητα μεγάλη. Χαλάρωσε, πήγαινε να περάσεις καλά και να μάθεις καλή Χημεία. 1
yanis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, venomgz είπε Πέρασα στο χημικο της Καβάλας όμως το τμήμα είναι σχετικά καινούργιο (απο το 19 λειτουργεί παλια ήταν ΤΕΙ) και οι υποδομές στο ΔΙΠΑΕ ήταν αθλιες . Παρ΄ όλα αυτά τα εργαστήρια τους και τα μηχανήματα στο χημικο διάβασα πως είναι πανάκριβα και ολοκαίνουργια και δυο άτομα που βρήκα που σπουδάζουν εκεί και ρώτησα μου είπαν πως ισχύει και οτι μετράει στο βιογραφικο .Εγω παλι φοβαμαι πως θα υστερώ σε σχέση με έναν απο ΑΠΘ πχ. .Επίσης ενας μου είπε πως το οτι ΔΕΝ βρίσκεται στις διεθνείς κατατάξεις QS και στο Times Higher Education (THE) ειναι τελευταιο, ειναι σημαντικο για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο ή αν θελω να εργαστω εκει, ισχυει ? Γνωρίζετε κατι εσείς γενικοτερα για το τμημα ? Mη σου τρωει το μυαλο το τι θα κανεις σε 5+ χρονια. Πηγαινε να σπουδασεις και να περασεις καλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα