Mporeis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας έχω το κινητό Samsung Galaxy m13 4G και έχω συμβόλαιο με την κοσμοτε και θέλω να ενεργοποιήσω το voLTE ώστε να μην χάνονται τα δεδομένα όταν μιλάω κλήση. Δυστυχώς πηγαίνοντας στην ενότητα mobile data που έχω δει ότι βρίσκεται δεν υπάρχει . Υποστηρίζεται λοιπόν το voLTE από το κινητό μου ή είναι θέμα παρόχου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SabotazNic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Δεν ειναι στην λιστα με τα υποστηριζομενα, αλλα μπορεις να δοκιμασεις
Mporeis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Δεν ειναι στην λιστα με τα υποστηριζομενα, αλλα μπορεις να δοκιμασεις Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή η ρύθμιση είναι για wifi calling που το έχω ενεργοποιήσει, εγώ θέλω voLTE
koutsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, Mporeis said: Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή η ρύθμιση είναι για wifi calling που το έχω ενεργοποιήσει, εγώ θέλω voLTE Μαζί ενεργοποιούνται αυτά.
Waiss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Στα Galaxy S23 απ'όσο θυμάμαι, η επιλογή VoLTE είχε αφαιρεθεί από τις ρυθμίσεις μετά από καποιο update, αλλά συνέχιζε να δουλεύει κανονικά στις κλήσεις. Μήπως και σε άλλες συσκευές της η Samsung το έχει αφαιρέσει;
Mporeis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Waiss είπε Στα Galaxy S23 απ'όσο θυμάμαι, η επιλογή VoLTE είχε αφαιρεθεί από τις ρυθμίσεις μετά από καποιο update, αλλά συνέχιζε να δουλεύει κανονικά στις κλήσεις. Μήπως και σε άλλες συσκευές της η Samsung το έχει αφαιρέσει; Μπορεί, υπάρχει τρόπος να το καταλάβω ;
SabotazNic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Mporeis είπε Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή η ρύθμιση είναι για wifi calling που το έχω ενεργοποιήσει, εγώ θέλω voLTE Όπως σωστά σου είπαν, τα ενεργοποιείς μαζί αυτά. Αν δεν βλέπεις εικονίδιο wifi call/volte, τοτε δεν υποστηρίζεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, Mporeis είπε Καλησπέρα σας έχω το κινητό Samsung Galaxy m13 4G και έχω συμβόλαιο με την κοσμοτε και θέλω να ενεργοποιήσω το voLTE ώστε να μην χάνονται τα δεδομένα όταν μιλάω κλήση. Δυστυχώς πηγαίνοντας στην ενότητα mobile data που έχω δει ότι βρίσκεται δεν υπάρχει . Υποστηρίζεται λοιπόν το voLTE από το κινητό μου ή είναι θέμα παρόχου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό που θες εσύ είναι η ενεργοποίηση του WiFi Calling (σημ. ενσωματώνει την τεχνολογία VoLTE). Με το VoLTE απλά βελτιώνεις την ποιότητα της επικοινωνίας. Με VoLTE το κινητό κάνει κλήση over 4G ή 5G, ενώ με το VoWiFi κάνει κλήση over WiFi. Μπορείς να ορίσεις το calling preference να δρομολογεί την κλήση πάντα μέσω WiFi. Το μοντέλο σου δεν υποστηρίζεται από την Cosmote - για WiFi Calling. Όμως, μπορείς να ενεργοποιήσεις το VoLTE. Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
Mporeis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Όμως, μπορείς να ενεργοποιήσεις το VoLTE. Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στην συσκευή μου
chios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί το WiFi calling από την cosmote, το έχεις ενεργοποιήσει;
Mporeis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, chios είπε Πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί το WiFi calling από την cosmote, το έχεις ενεργοποιήσει; Πάω να το ενεργοποιήσω και μου λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία αυτή. Παρόλα αυτά όμως ένας φίλος μου έχει την ίδια συσκευή και κοσμοτε και του ήρθε εργοστασιακά ενεργοποιημένο
chios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Βάλε την κάρτα σε συσκευή που υποστηρίζεται από cosmote στείλε το μήνυμα και θα ενεργοποιηθεί, λογικά μετά θα είσαι οκ.
Λύση Mporeis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Σαν ενημερώνω ότι τελικά κατάφερα να το ενεργοποιήσω κατόπιν συνεννόησης μέσω chat με υπάλληλο της κοσμοτε που του ανέφερα το πρόβλημα και την συσκευή μου και το ενεργοποίησε ηλεκτρονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα