Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω πρόβλημα σύνδεσης μεταξύ to extender wifi της powercube και του router που είναι H300S της Vodafone.

Όταν συνδέω με ethernet το router με το extender, μπορώ να συνδεθώ στο δευτερο μέσω wifi και να έχω internet.

όταν δεν συνδέονται με καλώδιο δεν μπαίνει στο ιντερνετ το extender. 

Παρατήρησα πως στην δεύτερη περίπτωση (χωρίς καλώδιο) το extender βλέπει σαν public IP 0.0.0.0, ενώ στην περίπτωση που συνδέονται με καλώδιο έχει λειτουργική public IP.

Πως μπορώ να κάνω το router  να δώσει σωστή public ip στο extender ώστε να συνδεθώ στο ίντερνετ ασύρματα? 

Η αν υπαρχεί κάτι αλλο που μπορώ να κανω για να έχει ασυρματο ιντερνετ το extender παρακαλώ πείτε μου.

Δημοσ.
On 03/08/2023 at 23:03, Mitsouko01 said:

Καλησπέρα έχω πρόβλημα σύνδεσης μεταξύ to extender wifi της powercube και του router που είναι H300S της Vodafone.

Όταν συνδέω με ethernet το router με το extender, μπορώ να συνδεθώ στο δευτερο μέσω wifi και να έχω internet.

όταν δεν συνδέονται με καλώδιο δεν μπαίνει στο ιντερνετ το extender. 

Παρατήρησα πως στην δεύτερη περίπτωση (χωρίς καλώδιο) το extender βλέπει σαν public IP 0.0.0.0, ενώ στην περίπτωση που συνδέονται με καλώδιο έχει λειτουργική public IP.

Πως μπορώ να κάνω το router  να δώσει σωστή public ip στο extender ώστε να συνδεθώ στο ίντερνετ ασύρματα? 

Η αν υπαρχεί κάτι αλλο που μπορώ να κανω για να έχει ασυρματο ιντερνετ το extender παρακαλώ πείτε μου.

το σεταρες το repeater? να βρει το ssid  του router και να συνδεθει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/8/2023 στις 7:08 ΜΜ, poulinos είπε

το σεταρες το repeater? να βρει το ssid  του router και να συνδεθει?

Ναι έκανα ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες, αν και δεν έχεις επιλογή να κάνεις κάτι διαφορετικό, είναι πολύ περιορισμένες οι ενέργειες που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις. Τελικά το γύρισα πίσω γιατί όπως φαίνεται δεν λειτουργεί με τα ποιοτικά ρούτερ της Vodafone.

Δημοσ.
On 18/08/2023 at 06:56, Mitsouko01 said:

Ναι έκανα ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες, αν και δεν έχεις επιλογή να κάνεις κάτι διαφορετικό, είναι πολύ περιορισμένες οι ενέργειες που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις. Τελικά το γύρισα πίσω γιατί όπως φαίνεται δεν λειτουργεί με τα ποιοτικά ρούτερ της Vodafone.

παρε κανα tp link που ειναι vfm αντι για αυτο που πηρες.να ειναι κατι δοκιμασμενο.1002 μπορει να φταινε και πιο πολυ αμφιβαλω για το powercube παρα για το router της vodafone. υπηρχαν βεβαια διαφορες δοκιμες να κανεις.απο καναλι.απο αλλαγη τυπου κλειδωματος.απο firmware update αν εχει κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...