nchatz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Η Microsoft ενισχύει την ενσωμάτωση μεταξύ του Xbox και του Discord με την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας streaming παιχνιδιού. Αυτό θα επιτρέπει στους κατόχους του Xbox να μεταδίδουν το παιχνίδι τους απευθείας σε χρήστες του Discord, επιτρέποντας στους φίλους τους να τους παρακολουθούν να παίζουν παιχνίδια και ακόμη και να προσφέρουν συμβουλές για το πώς να ξεπεράσουν τις προκλήσεις ή να νικήσουν τους μεγάλους «κακούς». Η νέα λειτουργία επεκτείνεται επί του παρόντος στους Xbox Insiders στα προγράμματα δοκιμών Alpha Skip-Ahead και Alpha και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους Xbox τους επόμενους μήνες. Η λειτουργία ενσωματώνεται στην ενότητα Parties & Chats του Xbox Dashboard, με μια νέα επιλογή "streaming your game" να εμφανίζεται μόλις συνδεθείτε σε έναν Discord server. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες ρυθμίσεις για την προσαρμογή της ποιότητας του stream. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για μονόδρομο stream, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να δείτε streams από φίλους που μεταδίδουν στο Discord. Η Microsoft κυκλοφόρησε αρχικά μια βασική έκδοση του Discord στο Xbox πριν περίπου 1 χρόνο, προτού τη βελτιώσει τον Νοέμβριο για να επιτρέψει στους χρήστες του Xbox να συνδέονται απευθείας σε φωνητικά κανάλια Discord χωρίς να χρειάζονται smartphone. Πρόσφατα προστέθηκε επίσης η δυνατότητα προβολής των gamertags του Xbox στις κλήσεις μέσω Discord. Οι συνεχιζόμενες βελτιώσεις υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να δούμε περαιτέρω βελτιώσεις στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μπορείτε να βλέπετε Discord streams στο Xbox και να συμμετέχετε ακόμη και σε συνομιλίες μέσω κειμένου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Eloy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Και ποιός νοιάζεται ? Eγώ βλέπω - απο γενική παρατήρηση γύρω μου (όχι μόνο σε κονσόλες) - ότι ούτε οι μισοί δεν παίζουν παιχνίδια πιά, σε σύγκριση με μια 10ετία πριν... Τώρα πολύ κακό για το τίποτα... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από Eloy 1 2
NickTG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 28 minutes ago, Eloy said: Και ποιός νοιάζεται ? Eγώ βλέπω - απο γενική παρατήρηση γύρω μου (όχι μόνο σε κονσόλες) - ότι ούτε οι μισοί δεν παίζουν παιχνίδια πιά, σε σύγκριση με μια 10ετία πριν... Τώρα πολύ κακό για το τίποτα... Εγώ από γενική παρατήρηση γύρω μου βλέπω αύξηση 135%. 1 2
Bourdoulas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 38 minutes ago, Eloy said: Και ποιός νοιάζεται ? Eγώ βλέπω - απο γενική παρατήρηση γύρω μου (όχι μόνο σε κονσόλες) - ότι ούτε οι μισοί δεν παίζουν παιχνίδια πιά, σε σύγκριση με μια 10ετία πριν... Τώρα πολύ κακό για το τίποτα... Γιατί είστε παπούδια πλέον 😛 Λογικό είναι όσο μεγαλώνουμε έχουμε άλλες υποχρεώσεις.
Pokemon640 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Eloy said: Και ποιός νοιάζεται ? Eγώ βλέπω - απο γενική παρατήρηση γύρω μου (όχι μόνο σε κονσόλες) - ότι ούτε οι μισοί δεν παίζουν παιχνίδια πιά, σε σύγκριση με μια 10ετία πριν... Τώρα πολύ κακό για το τίποτα... 1
Eloy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, Bourdoulas said: Γιατί είστε παπούδια πλέον 😛 Λογικό είναι όσο μεγαλώνουμε έχουμε άλλες υποχρεώσεις. Γι'αυτό λέω απο "γενική παρατήρηση"... Ασχετα με εμάς τους γέρους, το βλέπω απο τον γιό μου και τους φίλους του, απο συγγενείς και φίλους που έχουν παιδιά, κλπ... Το οικονομικό μοντέλο των παιχνιδιών πλέον, δεν βοηθάει τους πιτσιρικάδες που πρέπει να είναι με το χέρι στην τσέπη για expansions κλπ - ασε που τα περισσότερα (απο τα καλά) έχουν γίνει κι αυτά pay to win... To ότι για να παίξει κάπ[οιος παιχνίδι θέλει 1050ti και πάνω, παίζει κι αυτό τον ρόλο του... Μέχρι το 2019, για όποιο παιχνίδι ήθελες, έβρισκες ελληνικό φόρουμ για συζήτηση και παρέα. Τώρα πιά έχουν εξαφανιστεί όλα τα παλιά κι όταν βγαίνει κανα νέο παιχνίδι, σε 2 εβδομάδες έχει τελειώσει η όποια συζήτηση έτυχε να ξεκινήσει. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από Eloy
panakos_thess Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 ναι ε???με το κ@λο xboxgamebar ανοιχτο?ΑΜΜ ΔΕΝΝΝΝ remove και το κεφαλι μου υσηχο
polaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 36 minutes ago, Eloy said: Γι'αυτό λέω απο "γενική παρατήρηση"... Ασχετα με εμάς τους γέρους, το βλέπω απο τον γιό μου και τους φίλους του, απο συγγενείς και φίλους που έχουν παιδιά, κλπ... Το οικονομικό μοντέλο των παιχνιδιών πλέον, δεν βοηθάει τους πιτσιρικάδες που πρέπει να είναι με το χέρι στην τσέπη για expansions κλπ - ασε που τα περισσότερα (απο τα καλά) έχουν γίνει κι αυτά pay to win... To ότι για να παίξει κάπ[οιος παιχνίδι θέλει 1050ti και πάνω, παίζει κι αυτό τον ρόλο του... Μέχρι το 2019, για όποιο παιχνίδι ήθελες, έβρισκες ελληνικό φόρουμ για συζήτηση και παρέα. Τώρα πιά έχουν εξαφανιστεί όλα τα παλιά κι όταν βγαίνει κανα νέο παιχνίδι, σε 2 εβδομάδες έχει τελειώσει η όποια συζήτηση έτυχε να ξεκινήσει. Yπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια που έχουν την ποιότητα να σε κρατήσουν μέσα για αρκετό χρόνο, αλλά εμείς οι ίδιοι δεν ασχολούμαστε. Εγώ θα έλεγα δεν είναι θέμα του παιχνιδιού αυτού καθ'αυτού, αλλά πλέον όλοι μας έχουμε μπει σε ένα mode super fast "κατανάλωσης" περιεχομένου και βαριόμαστε μέσα σε λίγες ώρες. Σαν τους ιθαγενείς, κοιτάμε τα αστραυτερά πραγματάκια και η προσοχή μας αλλάζει κάθε 5 λεπτά. Ο γιος σου στο περίπου έχεις τσεκάρει πόση ώρα περνάει στα διάφορα tiktok? Γιατί, γιατί του τραβάνε την προσοχή και κάθε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ βλέπει κάτι καινούριο. Έτσι μεγάλωσε, και έτσι είναι πλέον, χωρίς το παιδί φυσικά να έχει ευθύνη. Στα του θέματος, μηδέν σχόλιο, απλά αδιάφορο. 1
kgkaudi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δυνατή προσθήκη, ειδικά αν παίζεις co-op παιχνίδια όπως το Back 4 Blood πχ, που θες επικοινωνία. Μακάρι να το αποκτήσουν και άλλες πλατφόρμες.
TutaKachun Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 17 hours ago, rodosf1 said: Το Twitch μια χαρά τα κάνει αυτά όμως ήδη. Άρα αφού το κάνει το switch να μην το ξανακάνει κάνεις ποτέ 17 hours ago, Eloy said: Και ποιός νοιάζεται ? Eγώ βλέπω - απο γενική παρατήρηση γύρω μου (όχι μόνο σε κονσόλες) - ότι ούτε οι μισοί δεν παίζουν παιχνίδια πιά, σε σύγκριση με μια 10ετία πριν... Τώρα πολύ κακό για το τίποτα... Υποθέτω νοιάζεται πολύς κόσμος γιατί το Gaming είναι μεγαλύτερο από ποτε. Αλλά νταξει λογικό ειναι. Κάποτε είχα 20 παιχνίδια και έπαιζα 800 ώρες. Σήμερα έχω 2000 παιχνίδια και παίζω λιγότερο από πότε
rodosf1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, TutaKachun είπε Άρα αφού το κάνει το switch να μην το ξανακάνει κάνεις ποτέ Το twitch έγραψα, πιθανολογώ έκανες τυπογραφικό. Δεν είπα πάντως αυτό, αλλά ποια η καινοτομία με το Discord, πέραν του ότι είναι πιο μαζικό στις ηλικίες πιτσιρικαδων, σε σχέση με το Twitch? Δεν κατηγορώ, ρωτώ για να μάθω από όσους το δουλεύετε περισσότερο.
SabotazNic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε Το twitch έγραψα, πιθανολογώ έκανες τυπογραφικό. Δεν είπα πάντως αυτό, αλλά ποια η καινοτομία με το Discord, πέραν του ότι είναι πιο μαζικό στις ηλικίες πιτσιρικαδων, σε σχέση με το Twitch? Δεν κατηγορώ, ρωτώ για να μάθω από όσους το δουλεύετε περισσότερο. Για να κανεις stream ενω εισαι ηδη σε ενα discord voice channel με παρεα
EuphangeL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 1080p60 βλέπω Άντε με το καλό και στο Twitch streaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα