poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 περα απο την δουλεια οχι δεν χρησιμοποιω vpn. ο λογος?δεν βρισκω λογο. αυτο που γελαω ειναι τα personalized ads.αν περιμενουν εμενα τα πιασαν τα λεφτα τους.ουτε για energy drinks εχω δει διαφημιση ουτε για σοκολατουχο γαλα ουτε καν για τα hobby μου. personalized σου λεει μετα.στειλε τιποτα ωραιο ρε γαμωτο μπας και αγορασω τιποτα. βγαλε μου μια προσφορα το everest με 20k να το παρω same day. κατα τα αλλα απλη χρηση του internet. κανα τορρεντ σπανια, κανα utube to mp3 κανα insomnia.
great Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 52 minutes ago, comfuzio said: 15 λεπτά χαμένος χρόνος.
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, great said: 15 λεπτά χαμένος χρόνος. Για κάποιον που τα ξέρει σίγουρα ναι
great Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 hour ago, comfuzio said: Για κάποιον που τα ξέρει σίγουρα ναι μα δεν ειπε και κατι που χρειαζετε ειδικες γνωσεις, πολυ αερολογια και fancy λεξεις.
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια καποιες ερωτησεις. Πηρα σημερα nordvpn και purevpn και απλα θελω να πειραματιστω πρωτη φορα χρησιμοποιω vpn. Αν κατεβασω την εφαρμογη του nord και συνδεθω σε ενα server τοτε οπου μπαινω στον υπολογιστη θα ειναι μεσω αυτης της συνδεσης? Δηλαδη ανοιγω insomnia φαινεται οτι μπαινω απο Αμερικη πχ η στο steam θα φαινεται οτι μπαινω απο εκει? Δεν θελω να δημιουργηθει καποιο προβλημα δηλαδη απλα να εχω το vpn αν θελω να κατεβασω κατι. Προτεινετε απλα να το ανοιγω ενω εχω κλειστη την εφαρμογη steam και απλα να κατεβαζω αυτο που θελω και μετα να το κλεινω παλι?
alxandros_gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Arkin said: Παιδια καποιες ερωτησεις. Πηρα σημερα nordvpn και purevpn και απλα θελω να πειραματιστω πρωτη φορα χρησιμοποιω vpn. Αν κατεβασω την εφαρμογη του nord και συνδεθω σε ενα server τοτε οπου μπαινω στον υπολογιστη θα ειναι μεσω αυτης της συνδεσης? Δηλαδη ανοιγω insomnia φαινεται οτι μπαινω απο Αμερικη πχ η στο steam θα φαινεται οτι μπαινω απο εκει? Δεν θελω να δημιουργηθει καποιο προβλημα δηλαδη απλα να εχω το vpn αν θελω να κατεβασω κατι. Προτεινετε απλα να το ανοιγω ενω εχω κλειστη την εφαρμογη steam και απλα να κατεβαζω αυτο που θελω και μετα να το κλεινω παλι? Αν συνδεθείς μέσω της εφαρμογής του Nord σε κάποιον VPN server (πχ Γερμανία) τότε όλη η κίνηση θα γίνεται μέσω του VPN οπότε σε κάθε εφαρμογή θα φαίνεται σαν να είσαι στη χώρα που έχεις συνδεθεί (Γερμανία). Μπορείς να κατεβάσεις add-on για τον browser και να συνδεθείς σε server άλλης χώρας (πχ. Ιταλία). Όλη η κίνηση μέσω του browser θα γίνεται σαν να είσαι στην Ιταλία και οι υπόλοιπες εφαρμογές θα φαίνονται σαν να είσαι Γερμανία. 1
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, alxandros_gr είπε Αν συνδεθείς μέσω της εφαρμογής του Nord σε κάποιον VPN server (πχ Γερμανία) τότε όλη η κίνηση θα γίνεται μέσω του VPN οπότε σε κάθε εφαρμογή θα φαίνεται σαν να είσαι στη χώρα που έχεις συνδεθεί (Γερμανία). Μπορείς να κατεβάσεις add-on για τον browser και να συνδεθείς σε server άλλης χώρας (πχ. Ιταλία). Όλη η κίνηση μέσω του browser θα γίνεται σαν να είσαι στην Ιταλία και οι υπόλοιπες εφαρμογές θα φαίνονται σαν να είσαι Γερμανία. Αψογος ευχαριστω πολυ. Μολις εβαλα την εφαρμογη συνδεθηκα και ολα πανε ομορφα καλες ταχυτητες και οπως διαβασα και στο steam μια χαρα συνδεεσε με vpn συνδεση ενεργη απλα εννοειται δεν κανεις αγορες μιας και ολα θα φαινονται σε εκεινες τις τιμες της χωρας που ειμαστε συνδεδεμενοι. Οποτε κανενα θεμα και εδω. Πολυ δυνατο το Nord. Το Purevpn το πηρα λογο 140% cashback οπως ειδα δεν ειναι αξιολογο συγκριτικα με nord.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα