Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Scooter 3 Lite - 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό Scooter με αυτονομία 20χμ και τελική 25χμ/ω στον Γερμανό στα 299€. 

https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/electric-scooter-bikes/scooters/xiaomi-electric-scooter-3-lite/?productId=20417261&fname=skuColor&fvalue=-127955720230121281

Ίδια τιμή και εδώ:

https://www.mistore-greece.gr/Products/Stock-House/Ecosystem/xiaomi-electric-scooter-3lite-white.aspx

Skroutz ξεκινάει από 364€ (https://www.skroutz.gr/s/37881073/Xiaomi-Mi-3-Lite-BHR5389GL-Ilektriko-Patini-me-25km-h-max-Tachytita-kai-20km-Aytonomia.html) και τα 299€ είναι All time χαμηλότερη τιμή!

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, chrisgeorg said:

Δεν τραβάει καθόλου να ξέρετε

Αυτό γιατί το λές,  το έχεις δοκιμάσει;   αν επιτρέπεται πόσα κιλά;

Γιατί εγώ ενα ακόμα μικρότερο με 250w Κινητήρα,  στα 100+   πιάνει άνετα τα 25 στο ίσιο και 15 σε μικρή ανηφόρα

Δημοσ.

Οντως ειναι η χαμηλότερη εβερ τιμή, ειναι κ αρκετα παλιο μοντέλο βεβαια, αν θυμαμαι καλα εν μεσω κάποιου Lockdown το αγορασα...

Μια χαρα ειναι εαν ξερεις τι θελεις... Εαν εισαι πανω απο 80 κιλα μη περιμενεις να παει με τελική (25) σε ευθεια αλλα θα δεις ευκολα 22-23. Σε ανηφόρα πεφτει γυρω στα 17-18. Η αυτονομία του ειναι οντως παντως πολυ κοντα στα 20 χλμ

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οντως ειναι η χαμηλότερη εβερ τιμή, ειναι κ αρκετα παλιο μοντέλο βεβαια, αν θυμαμαι καλα εν μεσω κάποιου Lockdown το αγορασα...

Μια χαρα ειναι εαν ξερεις τι θελεις... Εαν εισαι πανω απο 80 κιλα μη περιμενεις να παει με τελική (25) σε ευθεια αλλα θα δεις ευκολα 22-23. Σε ανηφόρα πεφτει γυρω στα 17-18. Η αυτονομία του ειναι οντως παντως πολυ κοντα στα 20 χλμ

Για αναβάτη 75 κιλών και ανηφόρες μικρότερες απο 8% αξίζει η θα ζορίζεται?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Για αναβάτη 75 κιλών και ανηφόρες μικρότερες απο 8% αξίζει η θα ζορίζεται?

επειδη ειμαι στα ιδια, θεωρω οτι αξιζει και ναι μπορει και το 8 και ισως και 10%... Σου δινω ενα παραδειγμα, τη κατεχακη ΔΕΝ την ανεβαινει απο τη μεριά της μεσογείων... όπως και σχεδον κανενα πατίνι σε αυτα τα "κυβικά", την επομενη ανηφόρα ομως μπροστα απο το λητω την εχει άνετα...

φυσικα εχει να κανει και με τη φόρτιση, εαν ειναι σχεδόν αδειο πεφτει η δυναμη του..

σε αυτη τη περιπτωση ακομα κ στην ευθεία δε βλεπεις πλεον 25 αλλα 17-18

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

επειδη ειμαι στα ιδια, θεωρω οτι αξιζει και ναι μπορει και το 8 και ισως και 10%... Σου δινω ενα παραδειγμα, τη κατεχακη ΔΕΝ την ανεβαινει απο τη μεριά της μεσογείων... όπως και σχεδον κανενα πατίνι σε αυτα τα "κυβικά", την επομενη ανηφόρα ομως μπροστα απο το λητω την εχει άνετα...

φυσικα εχει να κανει και με τη φόρτιση, εαν ειναι σχεδόν αδειο πεφτει η δυναμη του..

Η διαδρομή που με ενδιαφέρει έχω την εντύπωση ότι έχει μαξ μέχρι 7 και είναι 2.6 χλμ, το παράδειγμα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν είμαι απο Αθήνα 😅

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Η διαδρομή που με ενδιαφέρει έχω την εντύπωση ότι έχει μαξ μέχρι 7 και είναι 2.6 χλμ, το παράδειγμα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν είμαι απο Αθήνα 😅

Γυρω στο 10% ειναι αυτο που σου λεω απλα δυσκολο σημειο (γιατι πρακτικα δε μπορεις να παρεις φορα/ταχυτητα λόγω κινησης).

Διαβασε κ τα σχολια στο σκρουτζ, προσωπικα εκτιμω οτι θα στο βγαζει, οχι με τελικες αλλα θα στο βγαζει.

Επισης πολλοι αλλαζουν firmware και το ξεκλειδώνουν για περισσότερη δυναμη κ μεγαλυτερη τελική (νομιζω παει 30+), δε το εχω κανει... φυσικα αυτο εχει αντικτυπο στη ζωη της μπαταρίας και επηρρεαζει και την εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

καλά για κουκάκι, πετράλωνα που το θέλω με κλίσεις και λακούβες αυτό θα μείνει στον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...