mrvaggos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας, Το κινητό της κοπέλας μου έχει θέμα με τις κλήσεις. Ακούει τους αλλους με ρομποτική φωνή να το περιγράψω στο περίπου δηλαδή. Οι άλλοι την ακούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά ακόμα. Σας ευχαριστώ Ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 20 minutes ago, mrvaggos said: Καλησπέρα σας, Το κινητό της κοπέλας μου έχει θέμα με τις κλήσεις. Ακούει τους αλλους με ρομποτική φωνή να το περιγράψω στο περίπου δηλαδή. Οι άλλοι την ακούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά ακόμα. Σας ευχαριστώ Ευχαριστώ Δοκίμασες να βάλεις άλλη sim μήπως είναι θέμα δικτύου;
M A T R I X Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα σας, Το κινητό της κοπέλας μου έχει θέμα με τις κλήσεις. Ακούει τους αλλους με ρομποτική φωνή να το περιγράψω στο περίπου δηλαδή. Οι άλλοι την ακούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά ακόμα. Σας ευχαριστώ Ευχαριστώ Άμα κάνεις μία κλήση μέσω viber/imsg, αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο;
mrvaggos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Σιμ όχι δεν δοκίμασα... Θα το δοκιμάσω. Για βαιμπερ θα ενημερώσω όταν μπορέσω
mrvaggos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Προς το παρόν ίσως οφειλόταν στο σήμα. Αλλάξαμε λίγες μέρες περιοχή και δεν το έχει κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα