Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλε το You και το Mi store την προσφορά sta 399. Στο You δίνουν δώρο το πληκτρολόγιο, στο Mi store διαλέγεις είτε πληκτρολόγιο είτε Smart Pen 2. Λογικά είναι γενικό offer και θα ακολουθήσουν Πλαίσιο, Κοτσώβολος κτλ αλλά δεν τα βρήκα στο site τους.

Εδώ όλες οι επιλογές: https://www.mistore-greece.gr/ls/Xiaomi-Pad-6.aspx 

https://www.you.gr/special-pages/searchq?sn.q=xiaomi+pad+6

Skroutz από 355 χωρίς δώρα ή διαθεσιμότητα αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι το πληκτρολόγιο και το Pen κάνουν 100€ το ένα (https://www.skroutz.gr/s/44949677/Xiaomi-Flip-Cover-me-Pliktrologio-Mayro-Xiaomi-Pad-6.html) αξίζει.

Χαρακτηριστικά εδώ: https://www.skroutz.gr/s/43797315/Xiaomi-Pad-6-11-Tablet-%CE%BC%CE%B5-WiFi-6GB-128GB-Champagne.html#specs

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά να πούμε για άλλη μια φορά σε Xiaomi προιον ότι λόγω απουσίας αντιπροσωπείας στην χώρα μας, το κατάστημα αγοράς παίζει ρόλο στην εγγύηση.

Με λίγα λόγια, αγορά από μεγάλες αλυσίδες= 2χρόνια εγγύηση/service Infoquest.

Αγορά από skroutz/bestprice, εγγύηση καταστήματος.

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω το pad 5 εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, πολύ καλό σε όλα εκτός από τη μπαταρία. Το πήρα για να έχω ένα λίγο μεγαλύτερο κινητό για μέσα στο σπίτι ουσιαστικά, αλλά επειδή θέλει κάθε 3 και λίγο φόρτιση έχει καταλήξει πάνω στο γραφείο μονίμως με καλώδιο να παίζει YouTube η twitch στο background. Για αυτή τη χρήση είναι καταπληκτικό, αλλά αν το προορίζει κάποιος για να το πετάει στο σπίτι και να το ξεχνάει θα απογοητευτεί.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Angelos19 είπε

Έχω το pad 5 εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, πολύ καλό σε όλα εκτός από τη μπαταρία. Το πήρα για να έχω ένα λίγο μεγαλύτερο κινητό για μέσα στο σπίτι ουσιαστικά, αλλά επειδή θέλει κάθε 3 και λίγο φόρτιση έχει καταλήξει πάνω στο γραφείο μονίμως με καλώδιο να παίζει YouTube η twitch στο background. Για αυτή τη χρήση είναι καταπληκτικό, αλλά αν το προορίζει κάποιος για να το πετάει στο σπίτι και να το ξεχνάει θα απογοητευτεί.

Έχω και το Xiaomi Pad 5 και το Ipad Pro 11 2020 και η μπαταρία του είναι σίγουρα λίγο καλύτερη από το ipad. 

Για το 6 βρήκα το παρακάτω βίντεο. Ο τύπος με όλα στο φουλ το σκίζει με games κτλ και βγάζει 6+ ώρες. Πόσο καλύτερα;

• Like 2
Δημοσ.
57 minutes ago, PaNtErAz said:

Έχω και το Xiaomi Pad 5 και το Ipad Pro 11 2020 και η μπαταρία του είναι σίγουρα λίγο καλύτερη από το ipad. 

Για το 6 βρήκα το παρακάτω βίντεο. Ο τύπος με όλα στο φουλ το σκίζει με games κτλ και βγάζει 6+ ώρες. Πόσο καλύτερα;

Και εμένα τόσο περίπου βγάζει, ίσως λίγο λιγότερο. Μπορεί για δεδομένα tablet αυτό να θεωρείται καλό, αλλά εγώ περίμενα αντίστοιχη αυτονομία με το κινητό μου (Poco F3) ή και καλύτερη μιας και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Angelos19 είπε

Και εμένα τόσο περίπου βγάζει, ίσως λίγο λιγότερο. Μπορεί για δεδομένα tablet αυτό να θεωρείται καλό, αλλά εγώ περίμενα αντίστοιχη αυτονομία με το κινητό μου (Poco F3) ή και καλύτερη μιας και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. 

Να απλά αυτός το σκίζει για να βγάλει τόσο. Φωτεινότητες στο φουλ, καμία εξοικονόμηση ενέργειας, και πολύ gaming. Εσύ με αυτόματη φωτεινόνητα, εξοικονόμηση και νορμάλ χρήση θα έπρεπε να βγάζεις την μέρα, εκτός αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Screen time δηλαδή 6+ ώρες είναι μεγάλο νούμερο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/8/2023 στις 10:39 ΠΜ, Angelos19 είπε

Και το F3 απο ένα σημείο και μετά πάντως είχε χάλια αυτονομία. Η ποιότητα της μπαταρίας ήταν κακή οπότε έκανε γρήγορα degrade και επίσης το MIUI σε ότι xiaomi κινητό είχα έκανε ακραίο drain. Δεν ξέρω αν αξίζει 400 ευρώ για xiaomi tablet γενικά γιατί φοβάμαι ότι σε βάθος 1-1μιση χρόνου θα έχει τα ίδια προβλήματα.

Δημοσ.
On 03/08/2023 at 01:33, Angelos19 said:

Εγώ το έχω 9 μήνες βλέπω YouTube 1-3 ώρες την ημέρα και μου κρατάει αρκετές μέρες. Θα έλεγα ξεχνάω ποτέ το φόρτισα

Είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία και από το tablet γενικότερα

Δημοσ.

Κι εγώ όσο είχα το Xiaomi Pad 5 ήμουν πολύ ευχαριστημένος κι από επιδόσεις αλλά κι από μπαταρία.

Θα αγόραζα άνετα το 6 αν δεν είχα πάρει άλλο.

Δημοσ.
1 hour ago, tonyz21 said:

Και το F3 απο ένα σημείο και μετά πάντως είχε χάλια αυτονομία. Η ποιότητα της μπαταρίας ήταν κακή οπότε έκανε γρήγορα degrade και επίσης το MIUI σε ότι xiaomi κινητό είχα έκανε ακραίο drain. Δεν ξέρω αν αξίζει 400 ευρώ για xiaomi tablet γενικά γιατί φοβάμαι ότι σε βάθος 1-1μιση χρόνου θα έχει τα ίδια προβλήματα.

Σε android δεν έχεις πολλές επιλογές. Είτε θα πας σε Samsung είτε σε Xiaomi. Δυστυχώς η Huawei χωρίς g services είναι για μαζοχες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Σε android δεν έχεις πολλές επιλογές. Είτε θα πας σε Samsung είτε σε Xiaomi. Δυστυχώς η Huawei χωρίς g services είναι για μαζοχες.

Ο πατέρας μου αγοράζει φανατικά samsung και εδω και χρόνια και δεν έχουν το degradation που έχει η xiaomi. Αλλά σίγουρα η σχεση αποδοση-τιμη είναι άλλη. Οπότε υποθετω καθένας κοιτάει προτεραιότητες

Δημοσ.
13 minutes ago, papako35 said:

Netflix σε τι ποιότητα παίζει αυτό? Τι widevine level έχει? 

L1 όπως το 5.

3 minutes ago, tonyz21 said:

Ο πατέρας μου αγοράζει φανατικά samsung και εδω και χρόνια και δεν έχουν το degradation που έχει η xiaomi. Αλλά σίγουρα η σχεση αποδοση-τιμη είναι άλλη. Οπότε υποθετω καθένας κοιτάει προτεραιότητες

Πάντως κι εγώ είμαι συνέχεια με Samsung , κινητά κυρίως, και δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις στο θέμα μπαταρίας. Και μιλάμε για flagship κινητά.

Δημοσ.
Στις 3/8/2023 στις 1:33 ΠΜ, Angelos19 είπε

arrowos

Meh τιμη, ισως με τα δωρα συγκριτικα με οτι υπαρχει στην αγορα σε αντιστοιχο flagship να πεις οτι αξιζει. Παραυτα για μενα περιμενετε καμια προσφορα σε pad 5, γιατι δεν εχουν και μεγαλες διαφορες. 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11042&idPhone2=12237

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...