Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη Monitor σε Smart .. ?? - Ιδεες/προτασεις για Box

petran1790

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

Τη βοηθεια σας παιδια.. Εχω ενα monitor DELL 40"+ και θελω να το μετατρεψω σε μια smart TV και οχι μονο..

Σκεφτομουν να παρω ενα box-ακι που να παιζει και Kodi μιας και βλεπω αρκετα αθλητικα. Netflix και ολα τα σχετικα.. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο δοκιμασμενο βασει των παρακατω?

Δευτερον θελω αν ειναι δυνατον στο συγκεκριμενο box να μπορω να συνδεθω ασυρματα και να παρουσιασω (share screen) απο ενα Windows Laptop.. (εχω τηλεοραση στο σπιτι που το κανω, μια LG συγκεκριμενα...) αν γινεται αυτο... και αν δεν γινεται πως μπορω να το κανω (καμια πατεντα ??). 

Επισης θα ηθελα το ιδιο και απο ενα iMac που εχω στον ιδιο χωρο με το monitor... (Εχω δει πχ μερικα box υποστηριζουν AirPlay.. )

Αν δεν γινεται κατι απο τα παραπανω ασυρματα, ειναι εφικτη και η εν-συρματη συνδεση μεσω HDMI και για τα 2 μηχανηματα (ειτε μεσω του box ειτε απευθειας πανω στο monitor μιας και εχει παραπανω απο 1 θυρες HDMI..

Τελος, αν εχει καμια παραπανω ιδεα πως να την εκμεταλευτω καλυτερα, ευπροσδεκτο..

Ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από petran1790
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη δουλειά σου θα την κάνεις και με ένα tv box ή ένα stick. 

Για παράδειγμα: 

https://www.skroutz.gr/s/37435599/Mecool-TV-Box-KM2-Plus-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-USB-3-0-2GB-RAM-και-16GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-11-0-και-Google-Assistant.html

https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-me-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-kai-Google-Assistant-Snow.html

Και από τα δύο μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές τύπου netflix, stremio, kodi κτλ. Επίσης, ενσωματώνουν chromecast για να κάνεις προβολή από το κινητό/τάμπλετ/υπολογιστή στο μόνιτορ. Φυσικά, υπάρχει κι η επιλογή τού να συνδέσεις το μόνιτορ και το λάπτοπ με ένα καλώδιο hdmi. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!

@Mrs. Hyde με επιβεβαιωσες γιατι μετα απο ψαξιμο που ειχα ριξει εκει ειχα καταληξει και εγω (στο Mecool KM2 Plus) και απλα το μηνυμα σου επιβεβαιωσε τη παραγγελια!! Σε ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από petran1790

2 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!

@Mrs. Hyde με επιβεβαιωσες γιατι μετα απο ψαξιμο που ειχα ριξει εκει ειχα καταληξει και εγω (στο Mecool KM2 Plus) και απλα το μηνυμα σου επιβεβαιωσε τη παραγγελια!! Σε ευχαριστω πολυ!

Να 'σαι καλά. Αυτό έχω κι εγώ. Είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Θα το ευχαριστηθείς, δίχως προβλήματα. 

1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Να 'σαι καλά. Αυτό έχω κι εγώ. Είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Θα το ευχαριστηθείς, δίχως προβλήματα. 

Τελεια! Αναμενω και εγω λοιπον να μου ερθει και να το σεταρω σιγα σιγα.!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...