Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...επειδή το διαβάζω γενικά συχνά Και το Steam Deck πάντως δεν το λες πετυχημένο..

Τι πωλήσεις έχει στα κοντά 2 έτη που βρίσκεται στην αγορά;

Αν η Sony, η Nintendo ή η Microsoft μετά από 2 χρόνια είχαν αυτές τις πωλήσεις θα τα αποσύρανε από ντροπή τα μηχανήματά τους.

Επεξ/σία από Volga
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Volga είπε

...επειδή το διαβάζω γενικά συχνά Και το Steam Deck πάντως δεν το λες πετυχημένο..

Αν η Sony, η Nintendo ή η Microsoft μετά από 2 χρόνια είχαν αυτές τις πωλήσεις θα τα αποσύρανε από ντροπή τα μηχανήματά τους.

Κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο 2022. Άρα έχει στην αγορά περίπου 17 μήνες. Αρκετά μακριά από τους 24 που είναι τα 2 έτη.

Παρόλα αυτά οι πωλήσεις του για το 2022 είναι 1,62 εκ. κομμάτια (για 11 μήνες) το οποίο δεν το λες και τραγικό. Για το 2023 αναμένεται αύξηση στα 1,85 εκ.

H Valve δεν περιμένει να πουλήσει για να ζήσει όπως πχ Sony. Έχει ήδη χρήστες από άλλες πλατφόρμες και το Deck απλά αυξάνει λίγο τον αριθμό τους... Αν και δε νομίζω ότι έφερε και πολλούς νέους χρήστες στο Steam... Πιο πολύ πούλησε, μάλλον, στους ήδη υπάρχοντες. 

Δε νομίζω ότι το έκανε για να ανταγωνιστεί Sony και MS.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Volga said:

Εντάξει, όταν και οι τρεις εταιρείες μαζί φτάσουν τους monthly active users του Steam, το ξανασυζητάμε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 hours ago, lawlezz said:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι οτι βγαζουν φορητες συσκευες ενω ολοι παιζουν μεσα στο σπιτι

Γιατί αν έχεις παιδιά είναι πιο εύκολο να έχει το καθένα το δικό του hand-held και εσύ το pc σου η το ps5 , πάρα να έχει ο καθένας το δικό του gaming pc η το δικό σου ps5.

Επίσης βολεύει απίστευτα να αράζεις στον καναπέ η στο μπαλκόνι η στη ταράτσα το βραδάκι και να παίζεις, απ'ότι να κάθεσαι σε ένα γραφείο.

9 hours ago, Paul64 said:

γιατί είναι της μόδας κι αυτό όπως και το γελοίο AI!

Οι handheld κονσόλες που έχουν βγεί, είναι περισσότερες από τις σταθερές. Άσχετα που οι περισσότερες πήγαν άπατες.

Και το ΑΙ (αυτό που λένε ότι είναι AI anyway, που στην ουσία ένας advanced search algorithm ειναι), σε κάποια επαγγέλματα είναι πολύ χρήσιμο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Volga είπε

Δε βγήκε ποτέ retail το μηχάνημα , οπότε μια χαρά πωλήσεις κάνει .επίσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήσουν για μήνες στην ουρά για να το παραλαβεις , εγώ περίμενα κάνα εννιαμηνο νομιζω. Επιτυχημένο σίγουρα είναι μιας και μετά από αυτό όλοι όρμησαν να φάνε από την πίτα .

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Δε βγήκε ποτέ retail το μηχάνημα , οπότε μια χαρά πωλήσεις κάνει .επίσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήσουν για μήνες στην ουρά για να το παραλαβεις , εγώ περίμενα κάνα εννιαμηνο νομιζω. Επιτυχημένο σίγουρα είναι μιας και μετά από αυτό όλοι όρμησαν να φάνε από την πίτα .

Φίλε καλησπέρα, μια ερώτηση: το Deck έρχεται με κούριερ στη πόρτα, ή το παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ ως συστημένο όπως γίνεται με το Ebay? Thanx.

Δημοσ.
5 hours ago, Malthador said:

Εντάξει, όταν και οι τρεις εταιρείες μαζί φτάσουν τους monthly active users του Steam, το ξανασυζητάμε.

Αυτό ήθελα να πω έμμεσα, ότι κ να κάνουν οι άλλες εταιρίες δεν έχουν το user base ούτε της Nintendo ούτε του steam. Όλες οι εταιρίες πάνε να βγάλουν λεφτά από τα trend της εποχής αλλά άμα δε το κάνεις σωστά απατο θα παει παρότι το ψεύτικο marketing οτι όλα πάνε τρένο και τέλεια. Τι να το κάνεις το cloud άμα δεν είσαι σε συγκεκριμένες χώρες και χώρους. Με το steam deck verified sticker που έχει κάνει έξυπνα η Valve, σου δίνει την υπόσχεση ότι το εχω κάνει optimized το παιχνίδι συγκεκριμένα με το hardware του deck μέσα από τη πλατφόρμα τής. Ούτε να ανοίξεις άλλους λογαριασμούς ούτε να ξαναπληρωνεις αλλού για τα ίδια και τα ίδια. Η Nintendo παίζει μπάλα μόνη της με το switch, ξέρει τι κάνει και που να δώσει βάση και λεφτά, δε τη νοιάζει να έχει την turbo κονσόλα που θα κοστίζει 1000, άμα ότι παιχνίδι βγάζει είναι goty contender. Η lenovo τι optimization θα κάνει στα παιχνίδια σε native desktop app του steam .. Μου φαίνεται λίγο χαζό αυτό, μακάρι να φέρουν κάτι καλό στο τραπέζι σε καλή τιμή για να υπάρξει ανταγωνισμός. Αν και πάλι το switch δε το ακουμπάει κάτι, και το steam deck δύσκολα, είναι σα παίζεις στην έδρα του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, aleka13 said:

Φίλε καλησπέρα, μια ερώτηση: το Deck έρχεται με κούριερ στη πόρτα, ή το παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ ως συστημένο όπως γίνεται με το Ebay? Thanx.

Έρχεται με UPS σπίτι. 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, aleka13 είπε

Έχει περάσει ένας χρόνος οπότε μπορεί να σου πω λάθος αλλά ήταν με κούριερ αν θυμάμαι σωστά και σίγουρα είχε πολύ καλό τρακιγκ. Μου το φέραν νωρίς σπίτι πριν φύγω για δουλειά  .επίσης ένα φίλος προσφατα με ACS παρέλαβε σε μικρή πόλη επαρχεία .  .Σε μένα υπήρχε μια καθυστέρηση καμίας βδομάδας από τότε που μου είπαν ότι θα το στείλουν μέχρι να λάβω tracking αλλά μετά όλα καλά( τους είχα στειλει και mail και απάντησαν άμεσα ) .ο φίλος μου δεν είχε τετοιο θέμα οποτε  αν φοβάσαι το κομμάτι αυτό πιστεύω δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν μιλάω για το Steam ως υπηρεσία. Καμία δεν συγκρίνεται μαζί του. Μιλάω για μια συσκευή που είναι κοντά 2 χρόνια στην αγορά με πωλήσεις... που με το ζόρι ξεπερνουν mid range κινητό της Motorola.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...