Nikos Chatzoglou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kax54638 είπε Για πολλούς λόγους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Καταρχήν το πιο απλό είναι αρκετά χρονοβόρο (σε σχέση με το να γραψεις χειρόγραφα μια συνταγή) να εκδόσεις μια ηλεκτρονική συνταγή. Το σύστημα σου ζητάει να αλλάξεις το password ανά τακτά διαστήματα και έτσι πας καμιά φορά να μπεις στο σύστημα και πρέπει να πας σε άλλη σελίδα, να αλλάξεις το password για να μπεις μετά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση να βάλεις ΑΜΚΑ, λόγω επίσκεψης, διάγνωση idc, πιθανόν θεραπευτικά πρωτόκολλα και τέλος την αγωγή. Σε ένα χαρτί τελειωνεις σε ένα λεπτό. Επίσης δεν γράφονται όλα τα φάρμακα συν το ότι αν εκδοθεί ηλεκτρονική συνταγή ο ιδιώτης πρέπει να κόψει και απόδειξη καθότι καταχωρείται μια ιατρική πράξη. Ναι οκ, τελειώνεις σ΄ένα λεπτό αλλα ο ασθενης πρεπει να πληρωσει όλο το ποσό. Επίσης, έχω πάρει συνταγη με barcode από ιδιωτη χωρίς απόδειξη (αρκετές φορές). Γενικά σ' όλη τη ζωη μου μονο μια φορα εχω πάρει απόδειξη για πληρωμη από ιδιωτη γιατρό. Μου εκανε τοσο εντυπωση που ακόμη το θυμαμαι (ήταν το 2017 από μια δερματολόγο). Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Nikos Chatzoglou
xgol Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Οι ασφαλιστικες εισφορες που πληρωνουμε σαφως και δε φτανουν, γιατι γίνεται τεραστια κατασπαταληση των πορων του ΕΣΥ, προς οφελος φαρμακοβιομηχανιων και ιατρων. Κατα τα αλλα, ειναι κακες οι ιδιωτικες ασφαλιστικές, οι οποιες θα ελεγχαν μεχρι του τελευταιου σεντ τι ακριβως θα δικαιολογουσαν απο εξετασεις. Σε καθε περιπτωση το ΕΣΥ εχει πεθανει προ πολλου, το τωρινο ζομπι που βρισκεται στη θεση του δε θα μπορει να σερνεται ακομη για πολυ, επομενως να αναμένετε αλλαγες. 1 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, xgol είπε Σε καθε περιπτωση το ΕΣΥ εχει πεθανει προ πολλου, το τωρινο ζομπι που βρισκεται στη θεση του δε θα μπορει να σερνεται ακομη για πολυ, επομενως να αναμένετε αλλαγες. Αυτο το ακούμε τα τελευταια 35 χρόνια. Το ζόμπι συνεχίζει ακάθεκτο.
nlogginidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το μετά το ΕΣΥ δεν θα μας αρέσει καθόλου νομίζω. Βλέπε ΗΠΑ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από nlogginidis 3
filip123go Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 hours ago, Titos301 said: εδω πληρωνουμε 1€ για καθε εκτελεση συνταγης στο κρατος μας ληστευει καθε μερα με 100 διαφορετικους τροπους Κοίτα, και εγώ παλαιότερα γκρινιάζα. Μέχρι που πρίν ένα 2μηνο περίπου, ένας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στουκαρε πάνω στο αμάξι μας (εγώ ήμουν συνοδηγός). Ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα, αλλά στο νοσοκομείο που πήγα προληπτικά (ΚΑΤ), με έβαλαν κάτω, μου έκαναν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις (ακτινογραφίες, αίματος, υπερήχους κλπ κλπ) και δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Παίζει αν ήμουν Αμερική να πλήρωνα 10.000 δολάρια για πλάκα. Οπότε, ναι οκ, χίλια δυο προβλήματα το ελληνικό σύστημα υγείας, αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να πεθάνεις, εάν δεν έχεις χρήματα... 13 1
EuphangeL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 34 minutes ago, filip123go said: Κοίτα, και εγώ παλαιότερα γκρινιάζα. Μέχρι που πρίν ένα 2μηνο περίπου, ένας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στουκαρε πάνω στο αμάξι μας (εγώ ήμουν συνοδηγός). Ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα, αλλά στο νοσοκομείο που πήγα προληπτικά (ΚΑΤ), με έβαλαν κάτω, μου έκαναν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις (ακτινογραφίες, αίματος, υπερήχους κλπ κλπ) και δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Παίζει αν ήμουν Αμερική να πλήρωνα 10.000 δολάρια για πλάκα. Οπότε, ναι οκ, χίλια δυο προβλήματα το ελληνικό σύστημα υγείας, αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να πεθάνεις, εάν δεν έχεις χρήματα... Το τρομακτικό είναι οτι αυτά τα αυτονόητα δεδομένα που περιγράφεις, πολλοί δεν τα αντιλαμβάνονται καν. Δεν έχουν ιδέα πως δουλεύουν τα συστήματα υγείας παγκόσμια και μόνο γκρίνια γκρίνια γκρίνια. 9
yonah Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Η χειρόγραφη γνωμάτευση (κοινώς, το λευκό χαρτί με τα φάρμακα που θέλει να σου δώσει ο γιατρός και την σφραγίδα του) εξυπηρετεί 3 βασικούς σκοπούς. Οι 2 πρώτοι είναι ορθοί και καλώς υπάρχει, ο τρίτος είναι μεμπτός (και εαν έχουμε κανεναν ιατρό τον προκαλώ να επιχειρηματολογήσει επι αυτού). Πρώτος λόγος είναι η συνταγογράφηση και δοσολογία κάποιυ ΜΗΣΥΦΑ (ΜΗ "υποχρεωτικώς" ΣΥνταγογραφούμενα ΦΑρμακα) ή κάποια συγκεκριμένη δοσολογία κάποιου συνταγογραφούμενου σκευάσματος που ο θεράπων ιατρός θέλει να ακολουθήσει ο ασθενής. Δεύτερος λόγος είναι η ενημέρωση του φαρμακοποιού για να εξηγήσει για 5η-6η φορά (απο τις 3-4 ταλαίπωρες προσπάθειες του ιατρού στον αγχωμένο ή μη ασθενή) και η τήρηση αρχείου για τον ασθενή σε περίπτωση (συχνή) που τα ξεχάσει. Και ο τρίτος, ο μεμπτός, είναι η κατευθυνόμενη συνταγογράφηση κάποιου σκευάσματος κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας. Αν και αυτό γίνεται και νομότυπα αλλα στην παρούσα περίπτωση ειναι παράτυπο, καθώς απο το 2012 και ύστερα η συνταγογράφηση γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με την δραστική ουσία και όχι με εμπορική ονομασία (παλιότερα γινόταν πάρτι και απο ιατρούς και απο φαρμακοποιούς, εξου και ο περιορισμός). Το τελευταίο ειναι κομματάκι τεχνικό και φαίνεται σαν να επιτίθεμαι στους φίλους ιατρούς, αλλα είναι τραγικό να βλέπεις να αλλάζει σκεύασμα ο ασθενής κάθε 3μηνο με την ίδια δραστική απλά και μόνο επειδή ο ιατρικός επισκέπτης της Χ εταιρίας έταξε περισσότερα χρήματα στον γενικό της γειτονιάς. 1
sdikr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Titos301 said: συγνωμη η ασφαλιστικη εισφορα που πληρωνω καθε μηνα δεν αρκει; γιατι πρεπει να ξαναπληρωσω για καθε εκτελεση συνταγης; Η εισφορά που πληρώνει κάποιος κάθε μήνα είναι μικρή, μην το μπερδεύεις με τις εισφορές για σύνταξη, μπορεί κάποιον που δεν πάει ποτέ του να γράψει ή να πάει νοσοκομείο να πληρώνει πολλά, κάποιος άλλος όμως που έχει φάρμακα κάθε μήνα δεν φτάνει,
Maurikycli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Αν κυριαρχήσει η ιδιωτική ασφάλιση θα είναι όπως Αμερική αλά ελληνικά: πανάκριβη (όπως Αμερική), αλλά με χίλιες δυο προφασεις θα αποφεύγουν να σε αποζημιώσουν (αλά ελληνικά) 3
sdikr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 hours ago, Basilhs23___ said: Edit: Αυτό που ειπώθηκε ότι γιατροί δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική συνταγογραφιση απλά δεν υπάρχει. Όλοι έχουν. Τώρα το γιατί δεν γράφουν φάρμακα που είναι στο σύστημα αλλά ο ασθενής πάει σε δημόσιο, είτε είναι ανασφαλιστος είτε κάτι άλλο παίζει. Δεν έχουν όλοι, δεν είναι όλοι οι γιατροί συμβεβλημένοι, όποτε καλό είναι να προσέχουμε όταν λέμε απλά δεν υπάρχει αυτό που λέχθηκε πιο πάνω https://www.e-prescription.gr/shs/portal/eprescription/support/faq/!ut/p/z1/rZbZctowFIafhkuNjqyVS3fiwpiy4yT4JiN5ad2wGHBpk6evaDIBhykuqXx3Rjqff51NwjG-x_FK74uvuirWK72w9jwWD1TdsK6v4EsnIDfgjydT1ZnMQM0EvvuzQfk9n7TthmF464EfjAIWDccEOh6Oa_7DjrL-MppQNbLLFN_iGMfJqiqrb3ieldtsl2yL8vD3Frwzdz_Kcr2tWpDrzcGrTIoUz3nKskwyQFpCilhCDGoL2UYi58AFUYpk6avKo4yoC1bGaBT60wmFHn-nsn7KIT_zPztGfBl_dzGMw8v_f4vyhQ0Hf_jL54P1j5skxk2M-JJIxgWeW5HyWApqMubg9_tdEQy6FIDi6TFr0vAMWEpRLoRCjHgEmUR6SErmSZMTqaVpANra-hjw7QighC3WcehHQcBoR7H_BXbgM7FAzkZAP9GxB1cDw6Y02YYsvm82sW-7Zr2qsl8Vvr_UNmcS66WryKlEyESWS5kgSHmGGDUaGUgJSoXOrfY2EMOagNIxcChcA6ljIIOrgWHTWLw2zS1I1ouFNuutfjEXxepxdya8PjdYLbSizXPqgUSJl9tBmgMgk3oatU3OOM00SxVvAlLHwJ7nGkjcAtkUHAMjeTUwbLq-rq-m17u2IZq0NjH_6SZuABLHwBBcAz23QNbnroHSMTBgroHCdVKuj2HY9OT6cM-8vE_LZbRU9KkoCvQ4UUB5uX-e5cvlQ786tQYDFJtTS5vD8mJ_atWXn37-BrEhaC8!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/ Quote Για να εγγραφείτε στο σύστημα θα πρέπει να είστε Ιατρός συμβεβλημένος με τον ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή κάτοχος Φαρμακείου (νόμιμος εκπρόσωπος). Στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας «ηλεκτρονική συνταγογράφηση» www.e-syntagografisi.gr υπάρχει στα δεξιά επιλογή που λέει Διαχείριση Λογαριασμού & Εγγραφή νέου χρήστη, εκεί και θα βρείτε όλη την πληροφορία που θέλετε. Σημειώστε ότι, αν είστε συστεγασμένα Φαρμακεία μπορεί να πιστοποιηθεί ένας εκ των νομίμων εκπροσώπων και να αποκτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης (με δυνατότητα χρήσης σε περισσότερους από έναν υπολογιστές). Ο κωδικός θα αφορά το ΑΦΜ του συστεγασμένου Φαρμακείου.
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν έχουν όλοι, δεν είναι όλοι οι γιατροί συμβεβλημένοι, όποτε καλό είναι να προσέχουμε όταν λέμε απλά δεν υπάρχει αυτό που λέχθηκε πιο πάνω https://www.e-prescription.gr/shs/portal/eprescription/support/faq/!ut/p/z1/rZbZctowFIafhkuNjqyVS3fiwpiy4yT4JiN5ad2wGHBpk6evaDIBhykuqXx3Rjqff51NwjG-x_FK74uvuirWK72w9jwWD1TdsK6v4EsnIDfgjydT1ZnMQM0EvvuzQfk9n7TthmF464EfjAIWDccEOh6Oa_7DjrL-MppQNbLLFN_iGMfJqiqrb3ieldtsl2yL8vD3Frwzdz_Kcr2tWpDrzcGrTIoUz3nKskwyQFpCilhCDGoL2UYi58AFUYpk6avKo4yoC1bGaBT60wmFHn-nsn7KIT_zPztGfBl_dzGMw8v_f4vyhQ0Hf_jL54P1j5skxk2M-JJIxgWeW5HyWApqMubg9_tdEQy6FIDi6TFr0vAMWEpRLoRCjHgEmUR6SErmSZMTqaVpANra-hjw7QighC3WcehHQcBoR7H_BXbgM7FAzkZAP9GxB1cDw6Y02YYsvm82sW-7Zr2qsl8Vvr_UNmcS66WryKlEyESWS5kgSHmGGDUaGUgJSoXOrfY2EMOagNIxcChcA6ljIIOrgWHTWLw2zS1I1ouFNuutfjEXxepxdya8PjdYLbSizXPqgUSJl9tBmgMgk3oatU3OOM00SxVvAlLHwJ7nGkjcAtkUHAMjeTUwbLq-rq-m17u2IZq0NjH_6SZuABLHwBBcAz23QNbnroHSMTBgroHCdVKuj2HY9OT6cM-8vE_LZbRU9KkoCvQ4UUB5uX-e5cvlQ786tQYDFJtTS5vD8mJ_atWXn37-BrEhaC8!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/ Οκ, συγνώμη για την παραπληροφορηση. Ηξερα πως κάθε γιατρός εγγεγραμμένος σε ιατρικο σύλλογο με άδεια επαγγέλματος, ιδιώτης η του δημοσίου, έχει δικαίωμα πρόσβασης για να γράφει φάρμακα σε ασθενείς. 1
sakura22 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το παραπάνω FAQ του e-prescription έχει λάθη (μάλλον έχει να ανανεωθεί από όταν ξεκίνησε). Αναφορά σε κείμενο "Πρώτος λόγος είναι η συνταγογράφηση και δοσολογία κάποιυ ΜΗΣΥΦΑ (ΜΗ "υποχρεωτικώς" ΣΥνταγογραφούμενα ΦΑρμακα) ή κάποια συγκεκριμένη δοσολογία κάποιου συνταγογραφούμενου σκευάσματος που ο θεράπων ιατρός θέλει να ακολουθήσει ο ασθενής. " Στην ηλεκτρονική συνταγή φαίνεται η δοσολογία. Αυτό δεν αποκλείει το να το συνταγογραφήσει ηλεκτρονικά και να του πει "εσύ θα το παίρνεις όπως σου γράφω εδώ" (αν πχ θέλει κάτι του στυλ 3 μέρες θα παίρνεις ανα 8ωρο και μετά για αλλές 3 ανα 12ωρο) Αναφορά σε κείμενο Και ο τρίτος, ο μεμπτός, είναι η κατευθυνόμενη συνταγογράφηση κάποιου σκευάσματος κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας. Αν και αυτό γίνεται και νομότυπα αλλα στην παρούσα περίπτωση ειναι παράτυπο, καθώς απο το 2012 και ύστερα η συνταγογράφηση γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με την δραστική ουσία και όχι με εμπορική ονομασία (παλιότερα γινόταν πάρτι και απο ιατρούς και απο φαρμακοποιούς, εξου και ο περιορισμός). Σε κάποιο ποσοστό μπορούν να συνταγογραφούν συγκεκριμένο σκεύασμα. Όπως και να χει αν ο γιατρός θέλει να προωθήσει συγκεκριμένο σκεύασμα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν είναι πρόβλημα που δεν το ξεπερνα εύκολα... Σχεδόν σίγουρα ισχύουν τα ακόλουθα: Χειρόγραφες συνταγές δεν γίνονται δεκτές από τα φαρμακεία από πέρυσι και θεωρητικά όλοι οι γιατροί υποχρεούνται να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά. Το να πάει κάποιος χειρόγραφη συνταγή είναι το ίδιο με το να πάει και να ζητήσει μόνος του στο φαρμακοποιό να του δώσει δυο πακέτα salospir... Υπάρχουν φάρμακα (πχ κάποια κολλύρια, κρέμες, σιρόπια, κάποια ενδοκρινολογικά κλπ) που δεν συνταγογραφούνται μέσω του συστήματος (ή που και να συνταγογραφηθούν δεν αποζημιώνονται), εκεί έχει νόημα η χειρόγραφη "συνταγή". ΥΓ: ΕΣΥ θα λέμε και θα κλαίμε σε λίγο, δυστυχώς έρχονται μεγάλες αλλάγες στη δημόσια υγεία... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από sakura22 1
dbrillis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Οταν περασεις οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα με no name παρακεταμολη και προσευχες, θα εκτιμησεις το ΕΣΥ.
Maurikycli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, dbrillis είπε Οταν περασεις οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα με no name παρακεταμολη και προσευχες, θα εκτιμησεις το ΕΣΥ. Και επάλειψη εσωτερικά του λαιμού με μπεταντιν!
james01gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, sdikr είπε ίσως να μην μπορεί να το δικαιολογήσει σαν ειδικότητα, πχ είναι κάποια σκευάσματα που πρέπει να στα γράψει συγκεκριμένος γιατρός μετά απο εξετάσεις. Αλλά είναι λίγα σχετικά Αυτά τα φάρμακα που παίρνεις και κάνουν ας πούμε 200 ευρώ τον μήνα, ή κάποιος άλλος που παίρνει φάρμακα που κάνουν χιλιάδες ευρώ, πιστεύεις οτι τα έχει πληρώσει κάποιος με τις εισφορές του; Αν ναι συνέχισε να λες οτι σε κλέβουν Το κράτος δεν αγοράζει τα φάρμακα στην τιμή που τα αγοράζεις εσύ. Το ίδιο και τις διαγνωστικές εξετάσεις. Just saying. 3 ώρες πριν, sakura22 είπε Το παραπάνω FAQ του e-prescription έχει λάθη (μάλλον έχει να ανανεωθεί από όταν ξεκίνησε). Στην ηλεκτρονική συνταγή φαίνεται η δοσολογία. Αυτό δεν αποκλείει το να το συνταγογραφήσει ηλεκτρονικά και να του πει "εσύ θα το παίρνεις όπως σου γράφω εδώ" (αν πχ θέλει κάτι του στυλ 3 μέρες θα παίρνεις ανα 8ωρο και μετά για αλλές 3 ανα 12ωρο) Σε κάποιο ποσοστό μπορούν να συνταγογραφούν συγκεκριμένο σκεύασμα. Όπως και να χει αν ο γιατρός θέλει να προωθήσει συγκεκριμένο σκεύασμα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν είναι πρόβλημα που δεν το ξεπερνα εύκολα... Σχεδόν σίγουρα ισχύουν τα ακόλουθα: Χειρόγραφες συνταγές δεν γίνονται δεκτές από τα φαρμακεία από πέρυσι και θεωρητικά όλοι οι γιατροί υποχρεούνται να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά. Το να πάει κάποιος χειρόγραφη συνταγή είναι το ίδιο με το να πάει και να ζητήσει μόνος του στο φαρμακοποιό να του δώσει δυο πακέτα salospir... Υπάρχουν φάρμακα (πχ κάποια κολλύρια, κρέμες, σιρόπια, κάποια ενδοκρινολογικά κλπ) που δεν συνταγογραφούνται μέσω του συστήματος (ή που και να συνταγογραφηθούν δεν αποζημιώνονται), εκεί έχει νόημα η χειρόγραφη "συνταγή". ΥΓ: ΕΣΥ θα λέμε και θα κλαίμε σε λίγο, δυστυχώς έρχονται μεγάλες αλλάγες στη δημόσια υγεία... Όταν το xozal κάνει 2€, τι συνταγή να σου γράψει; παίρνεις τον παιδίατρο τηλέφωνο, εάν στο γράψει, θα πληρώσεις 10€ για φάρμακο που κάνει 2. Το ίδιο και η τ4, εάν πας σε ενδοκρινολογο να στην γράψει θα πληρώσεις 10€. Μια χαρά σου εκτελούν την χειρόγραφη για φάρμακα τα οποία δεν χρειαζονται συνταγή για να τα πάρεις. 5 ώρες πριν, EuphangeL είπε Το τρομακτικό είναι οτι αυτά τα αυτονόητα δεδομένα που περιγράφεις, πολλοί δεν τα αντιλαμβάνονται καν. Δεν έχουν ιδέα πως δουλεύουν τα συστήματα υγείας παγκόσμια και μόνο γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Ακριβως. Φίλος μου στην Ολλανδία μου έλεγε πως πολλοί πάνε Βέλγιο για να έχουν σωστή περίθαλψη γιατί Ολλανδία δεν. Τα νοσοκομεια είναι φρούρια, για σπάσιμο ποδιού πχ, σε στέλνουν σε κέντρο υγείας. Βέβαια δεν είναι όπως τα δικά μας κέντρα, αλλά ούτε και την ειδίκευση των νοσοκομείων έχουν. Στην Ελλάδα, καλώς ή κακώς, έχεις νοσηλεία. Το πρόβλημα ειναι ελλείψεις. Πχ στην Πολωνία που είναι η γυναίκα μου, δεν επιτρέπεται σύνοδος μέσα στο νοσοκομείο. Εχεις νοσοκόμους να σε βοηθάνε. Πήγε ο πεθερός μου και έκανε επέμβαση, δεν μπορούσε κανένας να ειναι μαζί του. Και δεν είναι λόγω covid. Πάντα έτσι ήταν. Εδώ εάν ζητήσεις νερό από νοσοκομα θα σου φέρει κάνα δίσκο στο κεφάλι. Και δεν φταίνε βεβαια στο 100% γιατι το σύστημα έχει αφήσει λίγους νοσοκόμους καθώς στηρίζεται πως θα έχεις συνοδο μαζί σου για να σε περιθαλαπτει. Ελληνικό σύστημα αυτό. σε όλες τις χώρες απαγορεύεται και σωστα. Τι δουλειά έχει ξένος στο νοσοκομείο. Με τις γριππες και δεν ξέρω γω τι άλλο; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα