axinak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Λοιπόν υπήρξε μια χρέωση στο κινητό μου από μια και “καλά” συνδρομητική υπηρεσία Clubzone Η όλη απάτη είναι όπως με τα 5ψηφια παλιότερα .Επειδή μετά από δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε η χρέωση μέσω Sms βρήκαν παράθυρο τα λαμόγια και χρεώνουν μέσω Browser και 4g και ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν .Είναι τραγικό .Εμένα ήρθε χρέωση και μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα στην Vodafone δεν έβγαλα άκρη.Η απάντηση τους ήταν πάνω κάτω δικό σου πρόβλημα,να προσέχω που μπαίνω και τι εφαρμογές κατεβάζω και οτι δεν κάνουμε τίποτα για αυτό! Στην ερώτηση μου πως γίνεται να έχουν έναν πελάτη(Clubzone) που χρεώνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους πελάτες της και να μην κάνουν τίποτα ενω τους το καταγγέλουμε , αντιλαμβάνεστε ότι οι απαντήσεις είναι όχι δεν είναι πελάτης μας,δεν είναι έτσι και τέτοιες μαρκετιστικες παπατζες που βάζουν τα παιδιά που δουλεύουν εκεί να μας λένε.. Η εταιρεία που σε χρεώνει η http://gr.clubxzone.com το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην σελίδα της ότι είναι είναι συνδρομητική υπηρεσία αποκλειστικά για χρήστες Vodafone!!! Τώρα ότι καταλαβαίνετε… Εγώ πάντως έχω ζητήσει τα στοιχεία αυτής της εταιρείας για να προβώ σε καταγγελία αν και 2 μέρες μετα δεν μου τα εχουν στείλει . Και φεύγω από την εταιρεία (αν και μου έκαναν πολύ καλή αντιπροσφορά )απλά γιατί νιώθω ότι είναι εντελώς ξεφτίλα η όλη στάση τους . Για 17 ευρώ παράνομης χρέωσης ,από εμένα χάνουν 700 ευρώ ετησίως ,και ήμουν 12 χρονια πελάτης . Απλά ρε παιδί μου πολύ αλητεία !! 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δηλαδη για να καταλάβουμε πως σε χρέωσε η σελιδα; Προφανώς, απο οτι είδα εκει καποιος έχωσε το τηλέφωνο σου
dkmaster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 13 hours ago, axinak said: Λοιπόν υπήρξε μια χρέωση στο κινητό μου από μια και “καλά” συνδρομητική υπηρεσία Clubzone Η όλη απάτη είναι όπως με τα 5ψηφια παλιότερα .Επειδή μετά από δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε η χρέωση μέσω Sms βρήκαν παράθυρο τα λαμόγια και χρεώνουν μέσω Browser και 4g και ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν .Είναι τραγικό .Εμένα ήρθε χρέωση και μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα στην Vodafone δεν έβγαλα άκρη.Η απάντηση τους ήταν πάνω κάτω δικό σου πρόβλημα,να προσέχω που μπαίνω και τι εφαρμογές κατεβάζω και οτι δεν κάνουμε τίποτα για αυτό! Στην ερώτηση μου πως γίνεται να έχουν έναν πελάτη(Clubzone) που χρεώνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους πελάτες της και να μην κάνουν τίποτα ενω τους το καταγγέλουμε , αντιλαμβάνεστε ότι οι απαντήσεις είναι όχι δεν είναι πελάτης μας,δεν είναι έτσι και τέτοιες μαρκετιστικες παπατζες που βάζουν τα παιδιά που δουλεύουν εκεί να μας λένε.. Η εταιρεία που σε χρεώνει η http://gr.clubxzone.com το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην σελίδα της ότι είναι είναι συνδρομητική υπηρεσία αποκλειστικά για χρήστες Vodafone!!! Τώρα ότι καταλαβαίνετε… Εγώ πάντως έχω ζητήσει τα στοιχεία αυτής της εταιρείας για να προβώ σε καταγγελία αν και 2 μέρες μετα δεν μου τα εχουν στείλει . Και φεύγω από την εταιρεία (αν και μου έκαναν πολύ καλή αντιπροσφορά )απλά γιατί νιώθω ότι είναι εντελώς ξεφτίλα η όλη στάση τους . Για 17 ευρώ παράνομης χρέωσης ,από εμένα χάνουν 700 ευρώ ετησίως ,και ήμουν 12 χρονια πελάτης . Απλά ρε παιδί μου πολύ αλητεία !! Το μόνο για πελάτες vodafone το γράφει γιατί διαβάζει τον πάροχο του κινητού σου, δεν είναι αλήθεια όμως. Το πώς σε χρέωσε δεν το ξέρω αλλά σίγουρα η σελίδα είναι απάτη και δεν έχει καμία σχέση η vodafone με αυτή.
axinak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2023 στις 10:02 ΜΜ, NikosKallithea είπε Δηλαδη για να καταλάβουμε πως σε χρέωσε η σελιδα; Προφανώς, απο οτι είδα εκει καποιος έχωσε το τηλέφωνο σου Η σελίδα σε χρεώνει μέσω Vodafone .Σου έρχεται μνήμα ότι ενεργοποιήθηκε συνδρομητική υπηρεσία .H Clubzone είναι εταιρεία που παλιότερα έστελνε και αυτή 5ψηφεια SMS με χρέωση .Μετα από απόφαση δικαστηρίου θεωρήθηκαν παράνομες αυτές οι χρεώσεις και τους υποχρέωσαν στην κατάργηση τους.Η clubzone δεν είναι της Vodafone αλλά είναι μια εταιρεία που συνεργάζεται ,προφανώς υπάρχει κάποια σύμβαση και η Vodafone θα παίρνει κάποιο ποσοστό ,όπως και με τα 5ψηφεια μνήματα στο παρελθόν . Εγώ πάντως που ζήτησα τα στοιχεία της εταιρείας για να προβώ σε καταγγελία (μεσω email)δεν μου τα στείλανε ποτέ .Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά δεν θα με χρεώσουν για αυτά. Φυσικά αυτό έγινε αφού έφυγα από την Vodafone .Τώρα αναμένω αν θα υπάρξει χρέωση λόγο ρήτρας που έφυγα νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου .Και φυσικά όταν θα γίνει αυτό θα προβώ σε καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη για παράνομες χρεώσεις . Είναι τρελό νταβατζιλικι και πραγματικά νιώθω ότι με προσβάλει σαν καταναλωτή και πελάτη .Στην αρχική επικοινωνία με την υποστήριξη ,η γραμμή που έχουν είναι να σου την λένε ότι εσύ φταις και θα τα πληρώσεις οπωσδήποτε και δεν γίνεται κάτι άλλο!! Στις 3/8/2023 στις 3:38 ΠΜ, dkmaster είπε Το μόνο για πελάτες vodafone το γράφει γιατί διαβάζει τον πάροχο του κινητού σου, δεν είναι αλήθεια όμως. Το πώς σε χρέωσε δεν το ξέρω αλλά σίγουρα η σελίδα είναι απάτη και δεν έχει καμία σχέση η vodafone με αυτή. Το ιδιο εμφανιζει και οταν μπαινεις απο Pc ή απο κινητο ασχετα απο τον παροχο σου . Νομίζω είναι υποκριτικό να λεμέ ότι από την στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες από τους πελάτες σου για παράνομη χρέωση εσύ σαν Vodafone δεν ακυρώνεις την συνεργασία σου με την εκάστοτε clubzone .Πόσο μάλλον όταν αυτή η εταιρεία στο παρελθόν αποδεδειγμένα και με απόφαση δικαστική έχει παράνομες χρεώσεις. Δεν βλέπω τίποτε άλλο από το οτι βγάζουν και αυτοί λεφτά και ότι δεν τους απασχολεί η χρέωση των πελατών τους ,διότι εάν ίσχυε το αντίθετο απλά θα την είχαν αποκλείσει από το δίκτυο τους. Το οποίο δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από axinak 1
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 On 31/08/2023 at 15:27, axinak said: Συνεχίζω να βρίσκω δύσκολο έως αδύνατο οποιοσδήποτε πάροχος να συνεργάζεται με εταιρεία που διαθέτει βίντεο πορνό και μάλιστα όχι γνωστή. Έχεις επικοινωνήσει με την εταιρεία που λέει ότι διαχειρίζεται αυτό το site στην Ελλάδα; Εξυπηρέτηση πελατών στο 211 012 0187 ή με e-mail στο [email protected]. Πάροχος υπηρεσίας: Data SMS Greece ΜΕΠΕ, 25ης Μαρτίου 11, Χαλάνδρι, 15233. Δες τους Γενικούς όρους και Προϋποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα