Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά TWS Earbud Bluetooth Lenovo ThinkPlus GM2 Pro 11 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Στις 29/8/2023 στις 10:14 ΠΜ, navger είπε

Τα φωτάκια πάνω στα ακουστικά είναι πάντα ανοιχτα? 

Στις 29/8/2023 στις 11:24 ΜΜ, asemnos είπε

Edit: πολυ ενοχλητικα τα ledακια το βραδυ στο κρεβατι.

Θετικο: Συνδεδεμενα δεν αναβουν ποτε και καθολου. Μολις αποσυνδεονται βεβαια αρχιζουν τα σχεδια τους. Ακομα και στην θηκη που τα εβαλα ( τοτε σβηνουν συμφωνα με το user manual), συνεχισαν να αναβουν (προφανως επειδη φορτιζουν, αλλα τι νοημα εχει με κλειστο το καπακι της θηκης; ) και ελαφρως φωτιζουν το περιβαλλον οταν εισαι σε εντελως σκοταδι. Οποτε τα εριξα και μεσα στο συρταρι και πλεον δεν ενοχλει. Ειναι λιγο προβλημα, αλλα αφου οταν ειναι συνδεδεμενα δεν αναβει τιποτα απολυτως, ειναι μια χαρα. Με ειχε προβληματισει το σημειο αυτο του σχολιου σου, αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα  στην ουσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@matrixxx σε εμένα συνδεδεμενα δηλ άκουγα μουσική αναβοσβήνουν κάθε περίπου 10 δευτερόλεπτα. Εάν αλλάξεις το mode ή τέλος πάντων πατήσεις το δεξί κουμπί όπως έχω γράψει παραπάνω σταματάει το τσίρκο. Και τούμπαλιν βέβαια 

• Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
10 λεπτά πριν, navger είπε

@matrixxx σε εμένα συνδεδεμενα δηλ άκουγα μουσική αναβοσβήνουν κάθε περίπου 10 δευτερόλεπτα. Εάν αλλάξεις το mode ή τέλος πάντων πατήσεις το δεξί κουμπί όπως έχω γράψει παραπάνω σταματάει το τσίρκο. Και τούμπαλιν βέβαια 

Κινεζικα δεν ξερω βεβαια, αλλα το αφησα εκει που νομιζω οτι λεει ή μοιαζει με "music". Το αφησα εκει μονιμα τωρα στην μια ωρα που ηταν στην τιβι, αρα μαλλον εχεις δικιο. Thanks! Λογικα το εχει για να ξεχωριζεις σε ποιο mode εισαι, ή ισως το εκαναν ετσι στο music mode, με την αντιστοιχη εννοια του "pure direct" που εχουν ενισχυτες κλπ. ;)  Δηθεν mode για περιορισμο θορυβων ψηφιακων αρα σβηνουμε και τα led κλπ, οπως οι ενισχυτες σβηνουν και το display τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, matrixxx said:

H απαντηση σε αυτο ειναι ηδη διατυπωμενη προς αποφυγη παρεξηγησης στην πρωτη προταση. Προς τι η απορια; Μαλλον προχειρη αναγνωση ολου του μηνυματος;

Αγαπητέ η απορία προκύπτει από το ότι παρά τα όσα θετικά σχόλια υπάρχουν, κανεις quote το δικό μου (αν και δεν θα χρειαζόταν να κάνεις κανέναν quote,  απλά να γράψεις την εμπειρία σου κι εσύ) , ενώ προηγουμένως έχω απαντήσει σε λογικές ερωτήσεις σου, όπως τι έχω ως μέτρο σύγκρισης. Καθόλου πρόχειρη ανάγνωση του μηνύματος σου λοιπόν και θα σε παρακαλούσα να μην προσβάλεις τον συνομιλητή σου με αυθαίρετα σχόλια. 

Σε συνέχεια να αναφέρω ότι δεν έχω παρατηρήσει ούτε εγώ πρόβλημα στον συγχρονισμό του ήχου ή κάποιο άλλο τεχνικό θέμα που να με αποτρέψει από το να τα χρησιμοποιήσω για μουσική. Τουναντίον. Φυσικά το πώς "ακούει" ο καθένας ,είναι υποκειμενικό όντως και εξαρτάται επίσης από το DAC της συσκευής του. Τα έχω λοιπόν συνδεσει σε τηλεόραση Samsung,σε κινητό Samsung σειράς Α, σειράς S, σε ipad , mibox S και switch. 

Το σχόλιο μου για τους audiophiles,δεν περιέχει ειρωνεία ή χιούμορ, άσχετα με το τι εσύ καταλαβες. Κάνουμε  θέμα για 8 ευρώ ακουστικά που όντως casual χρήση θα έχουν. Μέχρι εκεί λοιπόν , ικανοποιούν και με το παραπάνω. 

Για όσους τα έχουν και δεν είναι ικανοποιημένοι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή wavelet στο κινητό (εμένα μου χρειάστηκε μόνο σε αυτά του κράνους μου και στα edifier w200t). Έτσι θα παίρνουν το μέγιστο από τα ακουστικά τους (οποιουδήποτε κόστους) πάντοτε. 

Αυτά. Καλή συνέχεια σε όλους

Επεξ/σία από gameleon
  • Like 3

• Moderators
Στις 6/9/2023 στις 1:42 ΜΜ, asemnos είπε

3 μερες πριν παραλαβω νομιζω το ειδα στην acs. Φυσικα εννοω το νεο tracking, οχι αυτο με το οποιο φευγει απο Κινα.

Στις 6/9/2023 στις 4:29 ΜΜ, black66.gr είπε

Από Κίνα φεύγει με tracking number της DPD Ελλάδας εδώ: https://services.dpd.gr/tracking/   το οποίο φαίνεται και στο Ali, και μόλις το δέμα μπει Ελλάδα ανιχνεύεται και στην ACS με διαφορετικό tn αυτή τη φορά.

Στις 5/9/2023 στις 9:52 ΜΜ, matrixxx είπε

Οσοι παραλαβατε, ο αριθμος ανιχνευσης λειτουργησε ποτέ στο σαιτ της acs; Εξαρχης, μια μερα πριν την παραλαβη, κατι αλλο;

Να απαντησουμε και σε αυτο μπας και βοηθησουμε λιγο ακομα για να ξερουν οσοι περιμενουν να παραλαβουν, οτι οπως υποψιαζομουν, μια ημερα πριν την παραδοση αρχιζει να φαινεται στην acs. Μολις φτασει Θεσ/νικη αρχιζει να αναγνωριζει η acs το τρακιν οπως ειδα. Και σε μενα τουλαχιστον δεν εμφανιστηκε πουθενα καποιο νεο tn, αλλα το ιδιο το παλιο το εβαλε στο συστημα της η acs ενω για 16-17 ημερες ελεγε οτι δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος ανιχνευσης. ;) 

On 06/09/2023 at 17:14, g8777 said:

Παραγγελία 16/08, το tracking number που αποδόθηκε δεν εμφανίζει τπτ στο σαιτ της DPD, η κατασταση έχει κολλήσει σε 

2023-08-17 01:59
Leaving warehouse

Package shipped out from warehouse

και ουδεν νεότερο. Το μόνο "ελαφρυντικό" είναι ότι η εκτιμώμενη ημ/νια παράδοσης ορίστηκε η 12/09.

Δεν εμφανίστηκε τίποτα,η κατάσταση παραμένει η ίδια, άνοιξα case στο AliExpress , θα του δώσω ακόμα καμία εβδομάδα προθεσμία και αν δεν παραλάβω θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.

13 hours ago, matrixxx said:

δυο κομματια ακουσα: Το Ιslands του Mike Oldfield και το Ιδιο μακο της Ελευθεριας Αρβανιτακη.

Να σου πω τα δοκιμασα και εγώ σε Mike Oldfield, τα συνέκρινα κιόλας και με άλλα Low budget  (ifrogz) ακουστικά που έχω,

δεν μπορώ να πω ότι υστερούσαν σε σχέση με τα άλλα , όχι βέβαια και ότι τρελάθηκα κιόλας.

Πάντως αν ήθελα να ευχαριστηθώ μουσική θα έκανα άλλη επιλογή (και προσωπικά σίγουρα όχι in-ear )

• Moderators
3 ώρες πριν, Nazar είπε

Να σου πω τα δοκιμασα και εγώ σε Mike Oldfield, τα συνέκρινα κιόλας και με άλλα Low budget  (ifrogz) ακουστικά που έχω,

δεν μπορώ να πω ότι υστερούσαν σε σχέση με τα άλλα , όχι βέβαια και ότι τρελάθηκα κιόλας.

Πάντως αν ήθελα να ευχαριστηθώ μουσική θα έκανα άλλη επιλογή (και προσωπικά σίγουρα όχι in-ear )

Ειναι πολυ "οφτοπικ" αυτο που γραφεις στο τελος, εδω η συγκριση γινεται απο την αρχη του τοπικ μεχρι και τωρα με in-ear μονο. Δεν εκανε κανεις συγκριση με τα over ή on-ear ανοικτου ή κλειστου τυπου και αν εκανε θα ειχε διαγραφει φυσικα το ασχετο σχολιο. 

Αρα εσυ τα συγκρινες με "if" τι κοστους και τα βρηκες ιδια; Γιατι βλεπω "ifrogz" απο 7 ευρω μεχρι 80.

7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ειναι πολυ "οφτοπικ" αυτο που γραφεις στο τελος, εδω η συγκριση γινεται απο την αρχη του τοπικ μεχρι και τωρα με in-ear μονο. Δεν εκανε κανεις συγκριση με τα over ή on-ear ανοικτου ή κλειστου τυπου και αν εκανε θα ειχε διαγραφει φυσικα το ασχετο σχολιο. 

Αρα εσυ τα συγκρινες με "if" τι κοστους και τα βρηκες ιδια; Γιατι βλεπω "ifrogz" απο 7 ευρω μεχρι 80.

Αξίας 20-30  ifrogz airtime pro , X 3+ φορές παραπάνω

Για το inear διευκρίνησα ότι είναι προσωπική άποψη, άλλοι μπορεί να το προτιμούν , εγώ όχι

• Moderators
4 λεπτά πριν, Nazar είπε

Αξίας 20-30  ifrogz airtime pro , X 3+ φορές παραπάνω

Για το inear διευκρίνησα ότι είναι προσωπική άποψη, άλλοι μπορεί να το προτιμούν , εγώ όχι

Με τα ιδια σχεδον λεφτα αν καταφερεις και  βρεις καπου χτυπα τα freebuds 3i και θα δεις οτι δεν υπαρχει συγκριση. Πατινι με φεραρι για να βαλουμε και ενα χιουμοριστικο και μαλλον υπερβολικο  παραδειγμα.

5 minutes ago, matrixxx said:

Με τα ιδια σχεδον λεφτα αν καταφερεις και  βρεις καπου χτυπα τα freebuds 3i και θα δεις οτι δεν υπαρχει συγκριση. Πατινι με φεραρι για να βαλουμε και ενα χιουμοριστικο και μαλλον υπερβολικο  παραδειγμα.

Χα με τιμή 81,49, το καλό που τους θέλω να είναι αν όχι φεραρι , τουλάχιστον  άουντι

• Moderators
3 ώρες πριν, Nazar είπε

Χα με τιμή 81,49, το καλό που τους θέλω να είναι αν όχι φεραρι , τουλάχιστον  άουντι

Eιναι 3 ετων μοντελο, 30-40 ειχε πριν 1-1.5 χρονο. Με 30 σου εγραψα οχι με 80. Μην κοιτας μια "ακυρη" (καταλογου ισως) τιμη που εχει ξεμεινει απο ενα μολις μαγαζι.

Spoiler

Τωρα υπαρχουν τα 5 με 60-70€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα είναι όταν κάνουμε συγκρίσεις προϊόντων να βάζουμε μέσα και τον συντελεστή "τιμή αγοράς".

Δεν είναι δυνατόν στην συγκεκριμένη περίπτωση κανείς να συγκρίνει ακουστικά που κοστίζουν 7-10 ευρώ με αυτά που έχουν 80-100. Ούτε καν με αυτά των 30+. 

Οπότε αν για τα συγκεκριμένα συνυπολογίσουμε την σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής και τον οποίο ήχο βγάζουν (αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό) συν την τιμή τους, τότε πραγματικά δεν είναι απλη αγορά, είναι κλοπή.

@matrixxx Μήπως έπεσες σε ελαττωματικό σετ;

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 2

• Moderators

Ξαναδιαβασε αν θες το χθεσινο σχολιο γιατι τα εχω γραψει ολα αυτα που θιγεις. ;)

Και ξαναλεω την γνωμη μου Οχι, δεν ειναι κλοπη στα 11€, καπου εκει πιστευω ειναι η κανονικη τους τιμη. Οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ξαναδιαβασε αν θες το χθεσινο σχολιο γιατι τα εχω γραψει ολα αυτα που θιγεις. ;)

Αυτό ακριβώς λέω. Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Απλά η αναφορά σε εσένα πήγαινε στο ελαττωματικό σετάκι που μπορεί να σου έτυχε.

Επεξ/σία από black66.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...