Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά TWS Earbud Bluetooth Lenovo ThinkPlus GM2 Pro 11 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 29/8/2023 στις 3:36 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Εμένα από 23 Αυγούστου γράφουν για customs clearance complete....και από τότε αγνοείται η τύχη τους. Για να δούμε.

(Κι εμένα παραγγελία 17/08)

Παραδόθηκαν εχθές από ACS, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Είμαι εκτός Αθηνών, οπότε δεν μπορώ να τα δοκιμάσω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Παρελαβα κι εγω μολις, μετα απο 18 ημερες απο την παραγγελια μου, η οποια εγινε μετα τα πολυ καλα σχολια που διαβασα εδω, σαν και το παρακατω που επισυναπτω τυχαια.

Μετα απο μιση ωρα δοκιμων εχω αποψη και ειπα να την μοιραστω γιατι μπορει να φανει χρησιμη σε καποιους:

Δεν εχουν καλο για μενα ηχο. Για παρακολουθηση τηλεορασης ειναι οκ, αλλα για μουσικη δεν αξιζουν. Οχι για τα 7.70€ που πληρωσα, γι αυτα ειναι οκ και καποιος μπορει να πει φυσικα οτι αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ουτε "ληστεια", ουτε "κλοπη", ουτε να "παθεις πλακα" και διαφορα αλλα που εχω διαβασει στο τοπικ. Σε συγκριση με ιδιου τυπου ακουστικα huawei freebuds 3i τα οποια στοιχιζαν 40 ευρω (ακομα και 30€ καποιες στιγμες) ηταν τοσο κατωτερος ο ηχος τους που στην αρχη νομιζα οτι ειμαι κρυωμενος ή κατι αλλο και εβαλα να ακουσω και με τα "παλια". Οποτε και μου επιβεβαιωθηκε απο το 1ο δευτερολεπτο ακροασης, αυτο που σας γραφω.

Πως μου φανηκε ο ηχος τους; Ηχος με απουσια υψηλων, απουσια καθαροτητας των οσων υψηλων βγαζουν, μεσες που με ενοχλουν οχι τραγικα αλλα εμφανως ακομα και σε χαμηλες εντασεις, χαμηλες που δεν κατεβαινουν οσο χαμηλα κατεβαινουν τα αλλα με τα οποια εκανα την συγκριση. Θα μπορουσα να πω οτι ακουω αλλο κομματι απο αυτο που εχω συνηθίσει και δεν μου κανει αισθηση να ακουσω μουσικη. Γενικα προσωπικα με το που ακουσα τα πρωτα δευτερολεπτα κατι δεν ηταν οκ, τοσο προφανες ειναι στα δικα μου τουλαχιστον αφτια. Φυσικα δεν φαινεται να εχουν καποιο ελαττωμα αφου και τα δυο παιζουν ακριβως το ιδιο και δεν υπαρχει καποια ενδειξη ελαττωματος, οπως πχ τριξιμο ή οτιδηποτε αλλο. Σιγουρα σε πολλων τα αφτια θα ακουγονται "μια χαρα" ή "φοβερα" κλπ, αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Ο ηχος ειναι κατι υποκειμενικο αλλα και δυσκολο, περισσοτερο απο  τα περισσοτερα πραγματα γυρω μας.

Θα τα εχω για τηλεοραση αν και εκει εχουν ενα μικρο θεματακι αφου παρατηρω ενα delay χοντρικα εμπειρικα καπου στα 20-30 msec, αρκετο να υπαρχει η αισθηση θεματος στο lip-sync.

Τελος σε συγκριση με τα αλλα που ανεφερα, εχουν μια αισθηση φτηνιαρικου και απο θεμα βαρους του σετ (θηκη με τα ακουστικακια μεσα) και απο θεμα ποιοτητας κατασκευης θηκης, ακουστικων, ακομα και καλωδιου αλλα και απο θεμα του ποσο καλα καθονται στο αφτι. Καμια σχεση. Βεβαια καμια σχεση και τα 7.70€ με τα 30-40€, αλλα τα γραφω ολα αυτα γιατι απο ολα τα σχολια υπηρχε διαχυτη αισθηση για κατι αλλο που δυστυχως, δεν. Για τα 7.70 ειναι οκ - εχω και κατι αλλα φτηνα του δεκαρικου που τα εχω ομως ακομα σφραγισμενα και δεν μπορω να τα συγκρινω.

Στις 26/8/2023 στις 1:19 ΜΜ, gameleon είπε

Ευχαριστούμε TS. Παρέλαβα πριν μια εβδομάδα περίπου και έπαθα πλάκα με την ποιότητα ήχου, σε gaming και μουσική. Επίσης έχουν παρά πολύ καλό μπάσο για το μέγεθος τους! Μόλις έκανα παραγγελία άλλο ένα, για δώρο!

• Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1

2 hours ago, matrixxx said:

Παρελαβα κι εγω μολις, μετα απο 18 ημερες απο την παραγγελια μου, η οποια εγινε μετα τα πολυ καλα σχολια που διαβασα εδω, σαν και το παρακατω που επισυναπτω τυχαια.

Μετα απο μιση ωρα δοκιμων εχω αποψη και ειπα να την μοιραστω γιατι μπορει να φανει χρησιμη σε καποιους:

Δεν εχουν καλο για μενα ηχο. Για παρακολουθηση τηλεορασης ειναι οκ, αλλα για μουσικη δεν αξιζουν. Οχι για τα 7.70€ που πληρωσα, γι αυτα ειναι οκ και καποιος μπορει να πει φυσικα οτι αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ουτε "ληστεια", ουτε "κλοπη", ουτε να "παθεις πλακα" και διαφορα αλλα που εχω διαβασει στο τοπικ. Σε συγκριση με ιδιου τυπου ακουστικα huawei freebuds 3i τα οποια στοιχιζαν 40 ευρω (ακομα και 30€ καποιες στιγμες) ηταν τοσο κατωτερος ο ηχος τους που στην αρχη νομιζα οτι ειμαι κρυωμενος ή κατι αλλο και εβαλα να ακουσω και με τα "παλια". Οποτε και μου επιβεβαιωθηκε απο το 1ο δευτερολεπτο ακροασης, αυτο που σας γραφω.

Πως μου φανηκε ο ηχος τους; Ηχος με απουσια υψηλων, απουσια καθαροτητας των οσων υψηλων βγαζουν, μεσες που με ενοχλουν οχι τραγικα αλλα εμφανως ακομα και σε χαμηλες εντασεις, χαμηλες που δεν κατεβαινουν οσο χαμηλα κατεβαινουν τα αλλα με τα οποια εκανα την συγκριση. Θα μπορουσα να πω οτι ακουω αλλο κομματι απο αυτο που εχω συνηθίσει και δεν μου κανει αισθηση να ακουσω μουσικη. Γενικα προσωπικα με το που ακουσα τα πρωτα δευτερολεπτα κατι δεν ηταν οκ, τοσο προφανες ειναι στα δικα μου τουλαχιστον αφτια. Φυσικα δεν φαινεται να εχουν καποιο ελαττωμα αφου και τα δυο παιζουν ακριβως το ιδιο και δεν υπαρχει καποια ενδειξη ελαττωματος, οπως πχ τριξιμο ή οτιδηποτε αλλο. Σιγουρα σε πολλων τα αφτια θα ακουγονται "μια χαρα" ή "φοβερα" κλπ, αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Ο ηχος ειναι κατι υποκειμενικο αλλα και δυσκολο, περισσοτερο απο  τα περισσοτερα πραγματα γυρω μας.

Θα τα εχω για τηλεοραση αν και εκει εχουν ενα μικρο θεματακι αφου παρατηρω ενα delay χοντρικα εμπειρικα καπου στα 20-30 msec, αρκετο να υπαρχει η αισθηση θεματος στο lip-sync.

Τελος σε συγκριση με τα αλλα που ανεφερα, εχουν μια αισθηση φτηνιαρικου και απο θεμα βαρους του σετ (θηκη με τα ακουστικακια μεσα) και απο θεμα ποιοτητας κατασκευης θηκης, ακουστικων, ακομα και καλωδιου αλλα και απο θεμα του ποσο καλα καθονται στο αφτι. Καμια σχεση. Βεβαια καμια σχεση και τα 7.70€ με τα 30-40€, αλλα τα γραφω ολα αυτα γιατι απο ολα τα σχολια υπηρχε διαχυτη αισθηση για κατι αλλο που δυστυχως, δεν. Για τα 7.70 ειναι οκ - εχω και κατι αλλα φτηνα του δεκαρικου που τα εχω ομως ακομα σφραγισμενα και δεν μπορω να τα συγκρινω.

Προς τι το quote του δικού μου σχολίου, συγκεκριμένα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, gameleon είπε

Μάλλον για να τονίσει ότι ορισμένα σχόλια ήταν τέρμα υπερβολικά, λές και αγοράζαμε κάποια επώνυμα Sony σε 95% έκπτωση ένα πράγμα.

Κοινώς ο συμφορουμίτης/mod προσθέτει(όπως και άλλοι χρήστες),ότι είναι ακουστικά του 10ευρου με τα υπέρ και τα κατά,και κατα κύριο λόγο το μεγαλύτερο υπέρ προφανώς είναι η χαμηλή τους τιμή.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Παρέλαβα και εγώ (αρχές του μήνα έγινε η παραγγελία), θα συμφωνήσω με τον matrix ναι μεν ότι πληρώνεις παίρνεις και ότι για τα 7€ που πλήρωσα δεν γίνεται να έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζουν.

Ακόμα κι αν κάποιος ψάχνει ακουστικά σε τιμή χώμα είναι χίλιες φορές προτιμότερο να ανέβει κατηγορία στα ~30€ παρά να αγοράσει τα συγκεκριμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Fulgore said:

Μάλλον για να τονίσει ότι ορισμένα σχόλια ήταν τέρμα υπερβολικά, λές και αγοράζαμε κάποια επώνυμα Sony σε 95% έκπτωση ένα πράγμα.

Αγαπητέ Fulgore, θα περιμένω μήνυμα του moderator μας, καθώς δεν απευθύνθηκα σε εσάς. That said, δεν είμαι ο μόνος που σχολίασε θετικά τα συγκεκριμένα ακουστικά, σε σχέση με την τιμή τους, πάντα. Σε επόμενο μου μήνυμα επίσης, αναφέρω τα μοντέλα με τα οποία τα σύγκρινα, καθώς ερωτήθηκα από τον Matrixxx.

Επίσης αγοράσαμε "επώνυμα" ακουστικά κι ας μην είναι Sony, αν και δε νομίζω ότι κάποιος audiophile, θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα για να ακούσει blues,jazz rock ή κάποια σονάτα. Για έναν μεσο χρήστη, επιμένω ότι είναι άκρως ικανοποιητικά κι ας μην είμαι εγώ ο κατασκευαστής, πωλητής ή να έχω κάποιον συμφέρον απο την προώθηση τους.

Επεξ/σία από gameleon
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 27/8 

Παρέλαβα σήμερα. 

Εντυπωσιακή εμβέλεια, πιάνουν πιο μακρυά από qcy 13, beats flex.

Αρκετά ικανοποιητικα στον ήχο τους, ειδικά για κλήσεις, κανένα podcast, οχι τοσο άριστα σε μουσική, χωρίς να είναι χάλια. 

Η έκπληξη ήταν στην ομιλία σε εξωτερικό χώρο, όπου ο συνομιλητής με ακουγε πολύ καλά, κοντα σε ποιοτητα στα beats flex, πολυ καλύτερα από qcy.

Delay που να αλλάζει το lip sync, δεν παρατήρησα. 

Θα δοκιμάσω κ σε τηλεόραση το βραδυ.

Overall εννοειται πως η σχέση τιμής απόδοσης είναι πολύ καλή. 

Είναι πολύ νωρίς, αλλά έχω εμπειρία από περισσότερα των 10 ακουστικών bt, σε πολύωρη καθημερινή χρήση.

Επεξ/σία από Dim-sat
  • Like 3

11 λεπτά πριν, gameleon είπε

Αγαπητέ Fulgore, θα περιμένω μήνυμα του moderator μας, καθώς δεν απευθύνθηκα σε εσάς.

That said, δεν είμαι ο μόνος που σχολίασε θετικά τα συγκεκριμένα ακουστικά, σε σχέση με την τιμή τους, πάντα. Σε επόμενο μου μήνυμα επίσης, αναφέρω τα μοντέλα με τα οποία τα σύγκρινα, καθώς ερωτήθηκα από τον Matrixxx.

Επίσης αγοράσαμε "επώνυμα" ακουστικά κι ας μην είναι Sony, αν και δε νομίζω ότι κάποιος audiophile, θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα για να ακούσει blues,jazz rock ή κάποια σονάτα. Για έναν μεσο χρήστη, επιμένω ότι είναι άκρως ικανοποιητικά κι ας μην είμαι εγώ ο κατασκευαστής, πωλητής ή να έχω κάποιον συμφέρον απο την προώθηση τους.

Προφανώς, ούτε εγώ όμως απάντησα σαν εκπρόσωπος του. 

Είδα την τοποθέτηση που έκανε με βάση και το σχόλιο που κάνει παράθεση, και είπα την γνώμη μου(σε ανοιχτό δημόσιο forum είμαστε),δεν έκανα καμία προσωπικά επίθεση.

Τέλος, ναι προφανώς και υπάρχουν πολλοί άλλοι που σχολίασαν τα συγκεκριμένα ακουστικά θετικά, υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν σχολίασαν τόσο θετικά τα συγκεκριμένα.

Αρα καλό είναι να γράφονται όλες οι απόψεις, για να υπάρχει καλύτερη εικόνα από όσους ενδιαφέρονται.

Γιατί δυστηχώς σε φθηνά προιόντα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να αποθεώνονται πολύ και να δημιουργούν λάθος εικόνα στους άλλους.

• Like 1

1 ώρα πριν, Dim-sat είπε

Παραγγελία 27/8 

Παρέλαβα σήμερα. 

Εντυπωσιακή εμβέλεια, πιάνουν πιο μακρυά από qcy 13, beats flex.

Αρκετά ικανοποιητικα στον ήχο τους, ειδικά για κλήσεις, κανένα podcast, οχι τοσο άριστα σε μουσική, χωρίς να είναι χάλια. 

Η έκπληξη ήταν στην ομιλία σε εξωτερικό χώρο, όπου ο συνομιλητής με ακουγε πολύ καλά, κοντα σε ποιοτητα στα beats flex, πολυ καλύτερα από qcy.

Delay που να αλλάζει το lip sync, δεν παρατήρησα. 

Θα δοκιμάσω κ σε τηλεόραση το βραδυ.

Overall εννοειται πως η σχέση τιμής απόδοσης είναι πολύ καλή. 

Είναι πολύ νωρίς, αλλά έχω εμπειρία από περισσότερα των 10 ακουστικών bt, σε πολύωρη καθημερινή χρήση.

Φιλε μου σε κληση τα δοκιμασες και σε εσωτερικο χωρο; Γενικα στις κλησεις δεν σου παραπονεθηκε κανενας;

8 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Φιλε μου σε κληση τα δοκιμασες και σε εσωτερικο χωρο; Γενικα στις κλησεις δεν σου παραπονεθηκε κανενας;

Οχι, αν και είναι υποκειμενικό ζήτημα, μίλησα με 2 καθημερινούς συνομιλητές μου , κ πηρα το ιδιο feedback. Καλα, ακουγομουν με άνεση, οχι σε τέτοια ποιότητα σαν τα beats  flex, πολυ καλύτερα από qcy, σχεδον σαν το τηλέφωνο μου (samsung s9).

Οπότε θεωρώ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα 

• Thanks 1

Εγώ τα έχω 4 μέρες τώρα. 

Και στις κλήσεις αλλά και όταν ακουω μουσική τα βρίσκω αρκετά καλά. 

Κάνεις δεν μου έχει παραπονεθεί ότι δεν με άκουει καλά. 

Τα αρνητικά  που έχουν γραφτεί παραπάνω δεν τα αντιμετωπίζω, μπορεί σε κάποιους να ετυχαν ελαττωματικά? Δεν ξέρω.. . 

πάντως θα πάρω και άλλο ζευγάρι σίγουρα. 

ΥΓ. Επίσης να πω, αν και φαντάζομαι ότι αρκετοί θα το έχουν ανακαλύψει ήδη, τα φωτάκια σταμάτανε να αναβοσβήνουν όταν αλλάζεις Mode, όταν πατησεις για κάνα/δύο δευτερόλεπτα το δεξί ακουστικό μέχρι να ακούσεις την κινεζα να λέει τα δικά της.

• Like 1
  • Thanks 2

• Moderators
4 ώρες πριν, gameleon είπε

H απαντηση σε αυτο ειναι ηδη διατυπωμενη προς αποφυγη παρεξηγησης στην πρωτη προταση. Προς τι η απορια; Μαλλον προχειρη αναγνωση ολου του μηνυματος;

On 11/09/2023 at 15:38, Nazar said:

Παρέλαβα και εγώ μετά από καμια δεκαριά μέρες

Για τα λεφτά τους, its a steal

thanks ts

Σε σχέση με αυτά που ανέφεραν οι προλαλήσαντες

προφανώς και 1 ευρώ να κόστιζαν αν δεν κάνεις εσύ προσωπικά τη δουλειά σου είναι πεταμένα λεφτά.

Προσωπικά για τη χρήση που τα προόριζα , μουσική κατά τη γυμναστική είναι ικανοποιητικότητα.

Δετ τα έχω δοκιμάσει σε κλήσεις από κινητό, οπότε εκεί δεν έχω άποψη.

• Moderators
4 ώρες πριν, gameleon είπε

αν και δε νομίζω ότι κάποιος audiophile, θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα για να ακούσει blues,jazz rock ή κάποια σονάτα

Θεωρουσα δεδομενο μεχρι αυτο το σημειο οτι μιλαμε σοβαρα, με κατι τετοια ειρωνικα και αστεια σημεια αναθεωρω ομως.

Και για να μην μεινει αναπαντητη η ειρωνεια , δυο κομματια ακουσα: Το Ιslands του Mike Oldfield και το Ιδιο μακο της Ελευθεριας Αρβανιτακη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...