navger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Τα φωτάκια πάνω στα ακουστικά είναι πάντα ανοιχτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoRo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Είδε κάποιος ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 2 modes (dual mode latency); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, zurabik είπε https://www.skroutz.gr/s/38333348/Lenovo-GM2-Pro-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-THiki-Fortisis-Mayra.html Ναι τι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα από 23 Αυγούστου γράφουν για customs clearance complete....και από τότε αγνοείται η τύχη τους. Για να δούμε. (Κι εμένα παραγγελία 17/08) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από _Biohazard_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Παραγγελία 17 Αυγούστου και παρέλαβα σήμερα. 12 μέρες not bad!!! Πολύ καλή εφαρμογή και απόδοση. Τα 8,50 ευρώ που μου κόστισαν, είναι κλοπή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πρωτες εντυπωσεις κι απο εμενα: Απροσμενα καλα για μουσικη (spotify premium), πλησιαζουν τα Edifier W200T που πηρα προσφατα. Αρκετα καλα για ομιλια σε κλειστο χωρο, λιγοτερο καλα σε χωρο με φασαρια. Χειροτερα συνολικα σε ομιλια απο τα Edifier. Πολυ γρηγορα στη συνδεση με το κινητο οταν τα βγαζεις απο τη θηκη. Πιο γρηγορα απο τα Edifier. Παρομοιο latency με τα Edifier τοσο σε βιντεο οσο και σε παιχνιδια. Στην τιμη αυτη αξιζουν 100%, οσοι εχετε αμφιβολιες χτυπηστε τα. Edit: πολυ ενοχλητικα τα ledακια το βραδυ στο κρεβατι. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από asemnos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 21 hours ago, navger said: Τα φωτάκια πάνω στα ακουστικά είναι πάντα ανοιχτα? Απο οτι ειδα στις κορες που τα πηρα , δεν είναι πάντα ανοιχτά . Αλλα αναβοσβήνουν ανα διαστήματα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, asemnos είπε Edit: πολυ ενοχλητικα τα ledακια το βραδυ στο κρεβατι. Software εχει; Μηπως υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα led; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, matrixxx είπε Software εχει; Μηπως υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα led; Με ενα γρηγορο λογω δουλειας ψαξιμο που εκανα χθες δε βρηκα κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Software εχει; Μηπως υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τα led; Δεν δουλεύει δες το feedback του στο play store. Δεν ξέρω αν υπάρχει software τρίτου που να δουλεύει με αυτά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Τα παρέλαβα και εγώ και οφείλω να ομολογήσω ότι ο ήχος τους μου φαίνεται απίστευτα καλός για τα χρήματα τους! Λογικά θα χτυπήσω ακόμα ένα ζευγάρι να υπάρχει γιατί σε αυτά τα χρήματα είναι τρομερό deal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 12:03 ΠΜ, ulb είπε Τα παρέλαβα και εγώ και οφείλω να ομολογήσω ότι ο ήχος τους μου φαίνεται απίστευτα καλός για τα χρήματα τους! Λογικά θα χτυπήσω ακόμα ένα ζευγάρι να υπάρχει γιατί σε αυτά τα χρήματα είναι τρομερό deal! Σε πόσες μέρες σου ήρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα δοκιμή των ακουστικών ενός φίλου μου, με πήρε τηλέφωνο και τον άκουγα τέλεια χωρίς να ακούω τους εξωτερικούς ήχους παρά μόνο την φωνή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, teo010 είπε τον άκουγα τέλεια χωρίς να ακούω τους εξωτερικούς ήχους παρά μόνο την φωνή του Το θέμα είναι όχι πως τον ακούς εσύ, αλλά πως σε ακούει αυτός όταν βρίσκεσαι σε μέρος με θόρυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ σήμερα, παραγγελία 23/8 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από GeorgeHellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα