gameleon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 3 hours ago, matrixxx said: Τα earbuds (inear ακουστικα) που δουλευες προσφατα/τωρα πριν δοκιμασεις αυτα του θεματος ποια ειναι για να εχουμε ενα σημειο αναφορας; Creative outlier air v3 και Edifier W200T. Τα lenovo του θέματος εφαρμόζουν καλύτερα, έχουν γεμάτο ήχο και φτάνουν σε υψηλότερη ένταση χωρίς παραμόρφωση. Τα έχω δοκιμασει σε κινητό(spotify), τηλεόραση, tv box και switch. Ok....δεν είναι για audiophiles, αλλά όντως είναι πάααααρα πολυ καλά για τον μέσο χρήστη. Να προσθεσω ότι δεν έχω άποψη για τις επιδόσεις τους σε τηλεφωνικη κλήση κτλ. Για τα παραπάνω σενάρια που ανέφερα, χρησιμοποιούσα παντα software για βελτιστοποίηση του ήχου, στα προηγούμενα ακουστικά μου. Στα lenovo είμαι ικανοποιημένος με την default ρυθμισή τους. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Στις 17/8/2023 στις 4:50 ΜΜ, black66.gr είπε Και από το επίσημο store της Lenovo στο Ali βγαίνει στα 8,52€ τελική με τα μεταφορικά, ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. https://aliexpress.com/item/1005004990782182.html (Προφανώς η παραπάνω έκπτωση να ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα.) Τωρα τα βλεπω 7.70€, μεταφορικα δεν βλεπω να χρεωνει. Σε παλιο μαλιστα λογαριασμο, παρολα αυτα μιλαει για πρωτη παραγγελια, προφανως πρωτη παραγγελια απο το μαγαζι εννοει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 εγω γιατι παντα το βλεπω 10 και κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Τωρα τα βλεπω 7.70€, μεταφορικα δεν βλεπω να χρεωνει. Σε παλιο μαλιστα λογαριασμο, παρολα αυτα μιλαει για πρωτη παραγγελια, προφανως πρωτη παραγγελια απο το μαγαζι εννοει. Το aliexpress τον παιζει με μανια. Απλα εισαι σε μια κατασταση οχι κανονικο login. Μολις κανεις login ξανα θα παει η τιμη στο 10.07-10.08 αναλογα το χρωμα. Μου το κανει και εμενα συνεχεια αυτο. Κλεινω την σελιδα και ανοιγω ξανα και μου πεταει οτι δικαιουμε κουπονια αλλα αυτα ειναι για τον νεο χρηστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, safridia είπε Το aliexpress τον παιζει με μανια. Απλα εισαι σε μια κατασταση οχι κανονικο login. Μολις κανεις login ξανα θα παει η τιμη στο 10.07-10.08 αναλογα το χρωμα. Μου το κανει και εμενα συνεχεια αυτο. Κλεινω την σελιδα και ανοιγω ξανα και μου πεταει οτι δικαιουμε κουπονια αλλα αυτα ειναι για τον νεο χρηστη. Ειχα κανει login εννοειται. 7.70€ τα πληρωσα και ηδη εγιναν shipped. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, ευχαριστώ TS, είναι ότι έψαχνα, bt buds με καλή απόδοση/ ένταση, στη μουσική. Αν είναι καλά και στις κλήσεις θα είναι super. Και εμένα στα 10.07 από AliExpress. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Έριξα κι εγώ μία απ' το επίσημο κατάστημα της lenovo, στα 10.08 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim-sat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Έδωσα κ εγω μια. Μου τα έβγαλε 7.71 στο επίσημο της lenovo. Να δούμε πότε θα έρθουν. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από Dim-sat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Dim-sat είπε Να δούμε πότε θα έρθουν. 6-7 Oct προβλεπουν οι ιδιοι στο estimate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στο ένα ζευγάρι που πήρα έχω πρόβλημα. Βλέπει το κάθε ακουστικό σαν ξεχωριστή συσκευή και έτσι δεν μπορούν να παίζουν και τα δύο μαζί. Το έχει πάθει κανείς και μήπως βρήκε λύση; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από thanasisxask Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Στο ένα ζευγάρι που πήρα έχω πρόβλημα. Βλέπει το κάθε ακουστικό σαν ξεχωριστή συσκευή και έτσι δεν μπορούν να παίζουν και τα δύο μαζί. Το έχει πάθει κανείς και μήπως βρήκε λύση; Κάνε ένα reset τα ακουστικά μήπως στρώσει. Αν δεν κάνω λάθος τα βγάζεις από την θήκη πατάς 4 φορές ταυτόχρονα και στα δύο ακουστικά τα touch και τα ξαναβάζεις στην θήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
X-TinCtion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Tα πηρα παιζουν πολύ καλα για τα λεφτά τους οσον αφορά την ποιότητα. Δεν εχω δοκιμάσει αυτονομία και εμβέλεια. Αν ήταν και multipoint θα ηταν το απόλυτο deal. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από X-TinCtion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Σημερα μου ηρθαν και φαινονται μια χαρα ποιοτικα και απο κατασκευη κ απο ηχο ειδικα οταν μιλαμε για ενα 10ρικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 On 27/08/2023 at 17:50, matrixxx said: 6-7 Oct προβλεπουν οι ιδιοι στο estimate. Παραγγελία 2/8 για τα ακκουστικά, παρέλαβα 21/8 με ACS, δεν το περίμενα με τίποτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 https://www.skroutz.gr/s/38333348/Lenovo-GM2-Pro-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-THiki-Fortisis-Mayra.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα