_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Ρε παιδιά αυτά τα ακουστικά πως φορτίζουν; Τα βάζεις στα αυτιά σου, τα χρησιμοποιείς όσο κρατήσουν και μετά αναγκαστικά τα βγάζεις για να τα φορτίσεις; Τα θέλω για gaming αλλά δεν έχω απαιτήσεις τρομερές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ρε παιδιά αυτά τα ακουστικά πως φορτίζουν; Τα βάζεις στα αυτιά σου, τα χρησιμοποιείς όσο κρατήσουν και μετά αναγκαστικά τα βγάζεις για να τα φορτίσεις; Τα θέλω για gaming αλλά δεν έχω απαιτήσεις τρομερές... Ακριβώς αυτό που λες. Η εταιρεία δίνει 30 ώρες λειτουργίας με μια φόρτιση στα ακουστικά και 4-5 φορτίσεις στην βάση τους. (Όταν αδειάσουν τα βάζεις στη βάση και φορτίζουν. Αυτό μπορεί να γίνει 4-5 φορές και μετά φορτίζεις την βάση.) Κάνουν για gaming. Έχουν διπλή λειτουργία. Music mode και 360° surround sound low latency gaming mode. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από black66.gr 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιώ το δεξί και το αριστερό ξεχωριστά; Πχ να χρησιμοποιώ το 1 και το 2ο να φορτίζε, γιατί κάτι άλλα που είχα πάρει, έπρεπε να είναι και τα 2 σε λειτουργία ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιώ το δεξί και το αριστερό ξεχωριστά; Πχ να χρησιμοποιώ το 1 και το 2ο να φορτίζε, γιατί κάτι άλλα που είχα πάρει, έπρεπε να είναι και τα 2 σε λειτουργία ταυτόχρονα Εγώ που το δοκίμασα, παίζει και μόνο το ένα. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που θα παραγγείλει από Αθήνα, αν μπορούσε να μου πάρει κι εμένα 2 κομμάτια και να του έκανα κατάθεση τα χρήματα, μιας και δεν έχω ξαναπαραγγειλει και δεν ξέρω τη διαδικασία. Ευχαριστώ και συγνώμη για το οφ τοπικ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από troi.g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Πηρα χθες ενα μαυρο για μενα και ενα ασπρο για την κοπελα μου,8.26€ το καθε ενα μας τα αφησε.Απλα σε αφηνει να παραγγειλεις μονο ενα κομματι σε αυτη την τιμη,μετα παει στα 10.62€ νομιζω.Και ποτε να μην δουλεψουν τοσο φθηνα που ειναι δε βαριεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim-sat Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Σχετικά με το συγκεκριμένο site, καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεξει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, Dim-sat είπε Σχετικά με το συγκεκριμένο site, καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεξει κανείς? Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και δεν είχα κάποιο θέμα. Για εμένα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάρτα prepaid ή payzy ή virtual για να μπορείς να βάλεις ακριβώς το ποσό της αγοράς και να έχεις γενικά τον έλεγχο. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Dim-sat είπε Σχετικά με το συγκεκριμένο site, καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεξει κανείς? Oχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, doom26 είπε Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και δεν είχα κάποιο θέμα. Για εμένα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάρτα prepaid ή payzy ή virtual για να μπορείς να βάλεις ακριβώς το ποσό της αγοράς και να έχεις γενικά τον έλεγχο. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ. Εγω χρησιμοποιω της μισθοδοσιας που εχει χρηματα (αρκετα) μεσα και ουτε που το σκεφτομαι.Δεν νομιζω οτι το Ali ειναι κανενα ψιλικατζιδικο να φαει τα λεφτα καποιου.Ειναι 1000% αξιοπιστο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Εγω χρησιμοποιω της μισθοδοσιας που εχει χρηματα (αρκετα) μεσα και ουτε που το σκεφτομαι.Δεν νομιζω οτι το Ali ειναι κανενα ψιλικατζιδικο να φαει τα λεφτα καποιου.Ειναι 1000% αξιοπιστο. Βασικά έχεις δίκιο, όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη καλύτερα να χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα και όχι χρεωστική γιατί: - είναι γενικά πιο εύκολο να αμφισβητήσεις μία χρέωση και να ζητήσεις την διαγραφή της (και να μην την πληρώσεις μέχρι να εξετασθεί το αίτημά σου) από το να ζητήσεις πίσω χρήματα που ήδη έχουν βγει από το λογαριασμό σου. - σε πιθανή απάτη (όχι από το Άλι ή αντίστοιχο βέβαια, αλλά από πιθανή διαρροή στοιχείων - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε κάποιες εταιρείες) και πάλι απλά αιτιολογημένα δεν θα πληρώσεις τίποτα σε τυχόν παράνομες/απατηλές χρεώσεις ενώ στην χρεωστική κάρτα θα έχουν φύγει ήδη τα χρήματα και πιθανόν να περιμένεις αρκετά για την επιστροφή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, ak156 είπε Βασικά έχεις δίκιο, όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη καλύτερα να χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα και όχι χρεωστική γιατί: - είναι γενικά πιο εύκολο να αμφισβητήσεις μία χρέωση και να ζητήσεις την διαγραφή της (και να μην την πληρώσεις μέχρι να εξετασθεί το αίτημά σου) από το να ζητήσεις πίσω χρήματα που ήδη έχουν βγει από το λογαριασμό σου. - σε πιθανή απάτη (όχι από το Άλι ή αντίστοιχο βέβαια, αλλά από πιθανή διαρροή στοιχείων - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε κάποιες εταιρείες) και πάλι απλά αιτιολογημένα δεν θα πληρώσεις τίποτα σε τυχόν παράνομες/απατηλές χρεώσεις ενώ στην χρεωστική κάρτα θα έχουν φύγει ήδη τα χρήματα και πιθανόν να περιμένεις αρκετά για την επιστροφή τους. Όπως αισθάνεται πιο ασφαλής ο καθένας πράττει.Εγω από το 2010 που κάνω αγορές στο ίντερνετ,μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με διαρροή στοιχείων κάρτας και τέτοια.Απλα το σχόλιο μου είχε σκοπό να επισημάνει το πόσο ασφαλές είναι για κάποιον να κάνει αγορές από το AliExpress.Τωρα για την ασφάλεια των αγορών από το ίντερνετ γενικά είναι άλλο κεφάλαιο και νομίζω άσχετο με το παρόν θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameleon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Ευχαριστούμε TS. Παρέλαβα πριν μια εβδομάδα περίπου και έπαθα πλάκα με την ποιότητα ήχου, σε gaming και μουσική. Επίσης έχουν παρά πολύ καλό μπάσο για το μέγεθος τους! Μόλις έκανα παραγγελία άλλο ένα, για δώρο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπαρξει μπλεξιμο με τελωνειο. Σε εμενα δεν περνει την payzy και βαζω την χρεωστικη της μισθοδοσιας. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι του. Εχω πραγματικα πολλα χρονια να χασω δεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, gameleon είπε Ευχαριστούμε TS. Παρέλαβα πριν μια εβδομάδα περίπου και έπαθα πλάκα με την ποιότητα ήχου, σε gaming και μουσική. Επίσης έχουν παρά πολύ καλό μπάσο για το μέγεθος τους! Μόλις έκανα παραγγελία άλλο ένα, για δώρο! Τα earbuds (inear ακουστικα) που δουλευες προσφατα/τωρα πριν δοκιμασεις αυτα του θεματος ποια ειναι για να εχουμε ενα σημειο αναφορας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα