Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά TWS Earbud Bluetooth Lenovo ThinkPlus GM2 Pro 11 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, ak156 είπε

Με το απόλυτο gadget του καλοκαιριού πάντως που πήρα εφέτος (γυαλιά ηλίου με ΒΤ Lenovo/Lecco) συμβαίνει το αντίθετο...σε εξωτερικό χώρο με πολύ θόρυβο σε ακούν τέλεια, εσύ όμως μπορεί να δυσκολευτείς λιγάκι....απόλυτα λογικό πρόβλημα βέβαια με δεδομένο που είναι τα "ακουστικά" (στους βραχίονες των γυαλιών).

Λινκ για τα γυαλιά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Federacion είπε

Λινκ για τα γυαλιά; 

Απλά στο λινκ που σου δώθηκε λίγο πιο πάνω δοκίμασε και τον κωδικό BGLE389 και πρέπει να βγαίνουν κάπου στα 16,02 ευρώ....τζάμπα πράγμα δηλαδή, άσε που νομίζω ότι είναι vfm...εκτός των άλλων είναι και εμφανίσιμα...να φαντασθείς η γυναίκα μου όταν έμαθε τι παρήγγειλα άρχισε την γκρίνια "για το πως θα είναι εμφανισιακά κλπ"😁...όταν τα παρέλαβα πέρασαν και την έγκρισή της😁

• Like 1

8 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Η αντιπροσφορά είναι να παρετε κάτι 30+ ευρώ για να το χαρείτε παραπάνω αλλά μακαρι να βγουν και αυτα εδω καλά όσοι τα παρετε.

Απλά καμια φορα πχ 15 με 30 ευρώ είναι διαφορά -50% και προσφοράρα αλλά είναι μονο 15 ευρω διαφορα και πιθανόν να πάρεις κάτι που θα σε κρατησει πολυ περισοτερο καιρό. Γενικά μιλώντας όχι επι τουτου. Προσωπικά απο δω εχω πάρει καμια 15ρια τετοια ακουστικά σε τιμές που βγαζαμε εδω στο σαιτ μας προσφορες με 8-15 ευρα και όλα εχουν πάει όπως προείπα μετά από λιγο καιρό για πέταμα λογω προβλημάτων. Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω, εχω πάρει άλλα lenovo φθηνα και είναι στο ίδιο σημείο οπως τα άλλα σε καποια χωματερη υποθετω. Τωρα αν το παμε με την αυστηρη εννοια της προσφοράς και 10 ευρω να εχουν από 13 είναι προσφορά.

*****4.8 / 24.891 Reviews / 100K+ Sold

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zacharis1955 said:

*****4.8 / 24.891 Reviews / 100K+ Sold

Εντυπωσιακές πολλές πωλήσεις και με θετικα σχόλια κυρίως . Εντάξει με 10 ευρώ πλέον παίρνεις ουτε 3 καφεδες τι να λέμε ...

Για τις κόρες τα θέλω και εγώ για μουσική κτλ . Εντάξει εξω σε θορυβώδες περιβάλλον κτλ ούτε τα καλά δεν ακούγονται τα μικρόφωνο , πόσο μάλλον αυτά . Είναι τζάμπα πράμα !

Ευχαριστώ TS  zacharis1955                         !!!

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μόλις παρέλαβα (σε 10 μέρες!!)

Πρώτη εντύπωση: πολύ ικανοποιημένος στην απόδοση που έχουν στη μουσική, δεν έχω προσάβει να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις αλλα σίγουρα είναι καλύτερα από τα Mi buds 3 που έχω.

Για 10 ευρώ είναι σούπερ.

• Like 2

28 λεπτά πριν, bikey77 είπε

Μόλις παρέλαβα (σε 10 μέρες!!)

Πρώτη εντύπωση: πολύ ικανοποιημένος στην απόδοση που έχουν στη μουσική, δεν έχω προσάβει να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις αλλα σίγουρα είναι καλύτερα από τα Mi buds 3 που έχω.

Για 10 ευρώ είναι σούπερ.

Με τι κούριερ ήρθαν?

3 ώρες πριν, valantis123 είπε

Με τι κούριερ ήρθαν?

Με ACS ήρθαν σε μένα. Όντως φοβερός ήχος. Δεν το περίμενα για την τιμή τους 

• Like 3

Καλημέρα. Χθες παρέλαβα και εγώ (ACS).

Ο ήχος όντως είναι ωραίος. Για τα λεφτά τους ειδικά. 

Ξέρει κάποιος πως αλλάζεις τα voice prompts στα αγγλικά, γιατί είναι κινέζικα; Όχι πως χάλασε ο κόσμος, αλλά έτσι να'χαμε να λέγαμε.

• Like 1

3 ώρες πριν, asemnos είπε

Εμενα για καποιο λογο μου βγηκαν 9,01€, αγορα μολις τωρα.

Για ποιο λόγο σου βγήκαν τόσο φθηνά? σε εμένα ζητάνε 9,02 €. 😁

Αλλά δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι θα πληρώσεις και μτφ οπότε θα σου βγουν στα ίδια

903290056_.jpg.96811055ee0dd29e5c17a6c11aa3b1ac.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...