Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Οχι, δεν ειναι ελαττωματικο, οπως γραφω ηδη εκει, αυτο λεω. Οταν εχει Ελλαδα παντως μονιμα 19.90, η τιμη στα 11 απο Κινα ειναι φυσιολογικη και κανονικη. Ο κανονας μιση τιμη απο Κινα απο οσο εχει κατι φτηνο χαμηλης αξιας κινεζικο στην Ελλαδα ειναι αν οχι κανονας, κατι που το παρατηρω στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Nazar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως επειδή το ψειρίσαμε πολύ.. Τα πήρα 7.70 € με μεταφορικά μέσα. Η ποιότητα - για μένα- είναι ακρως ικανοποιητική για τη χρήση που κάνω , οπότε ναι θα τα ξαναγόραζα 2
vangelis_k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Nazar είπε Πάντως επειδή το ψειρίσαμε πολύ.. Τα πήρα 7.70 € με μεταφορικά μέσα. Η ποιότητα - για μένα- είναι ακρως ικανοποιητική για τη χρήση που κάνω , οπότε ναι θα τα ξαναγόραζα Εννοειται οτι καθεναϛ μπορει να διαθεσει τα χρηματα του οπωϛ θελει ειτε ειναι 7,70 ειτε 7.000 €. Και επισηϛ ο δεικτηϛ ικανοποιησηϛ διαφερει απο ατομο σε ατομο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να υπαρχει αντιδραση σε καθε αντιθετη αποψη. Δεν μπορει να εχουμε ολοι τιϛ ιδιεϛ απαιτησειϛ και χαριν τηϛ πολυφωνιαϛ και τηϛ σφαιρικηϛ ενημερωσηϛ, κατα την αποψη μου, πρεπει να γραφονται τα θετικα αλλα και τα αρνητικα που διαπιστωνουμε. Ετσι βοηθαμε οσουϛ πραγματικα ενδιαφερονται. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από vangelis_k 4
LouCi4er Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, vangelis_k είπε Εννοειται οτι καθεναϛ μπορει να διαθεσει τα χρηματα του οπωϛ θελει ειτε ειναι 7,70 ειτε 7.000 €. Και επισηϛ ο δεικτηϛ ικανοποιησηϛ διαφερει απο ατομο σε ατομο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να υπαρχει αντιδραση σε καθε αντιθετη αποψη. Δεν μπορει να εχουμε ολοι τιϛ ιδιεϛ απαιτησειϛ και χαριν τηϛ πολυφωνιαϛ και τηϛ σφαιρικηϛ ενημερωσηϛ, κατα την αποψη μου, πρεπει να γραφονται τα θετικα αλλα και τα αρνητικα που διαπιστωνουμε. Ετσι βοηθαμε οσουϛ πραγματικα ενδιαφερονται. Δλδ για να καταλαβω,τα ακουστικα του τιτλου τα πηραμε ~8€ και γραφει ενας οτι ειναι πολυ χειροτερα απο τα ταδε ακουστικα που καποτε κοστισαν 40€,το να διαφωνεις θεωρειται αντιδραση?Εννοειτε οτι καποιους τους καλυπτουν,καποιους οχι,εγω μπορει να ειμαι αδαης και να ειμαι ευχαριστημενος με τα συγκεκριμενα ακουστικα,καποιος πιο εμπειρος χρηστης να μην ειναι.Το να διαμαρτυρεται καποιος οτι δεν τον καλυπτουν επειδη περιμενε με 8€ να αγορασει ακουστικα με ποιοτητα ηχου ιση με ακουστικα που στοιχιζουν 5πλασια λεφτα ε οχι συμφορουμιτη,δεν ειναι λογικο. Και μην μου πει κανενας οτι οταν τα αγοραζε 8€,δεν περιμενε ποιοτητα ακουστικων του 40ευρου γιατι αυτο ακριβως περιμενε.Αν δεν το περιμενε,δεν θα τα συγκρινε με ακουστικα τετοιας τιμης.Και στην τελικη δεν παιρνεις ουτε δυο πιτογυρα,πολυ το ψυριζουμε πιστευω.
vangelis_k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, LouCi4er είπε Δλδ για να καταλαβω,τα ακουστικα του τιτλου τα πηραμε ~8€ και γραφει ενας οτι ειναι πολυ χειροτερα απο τα ταδε ακουστικα που καποτε κοστισαν 40€,το να διαφωνεις θεωρειται αντιδραση?Εννοειτε οτι καποιους τους καλυπτουν,καποιους οχι,εγω μπορει να ειμαι αδαης και να ειμαι ευχαριστημενος με τα συγκεκριμενα ακουστικα,καποιος πιο εμπειρος χρηστης να μην ειναι.Το να διαμαρτυρεται καποιος οτι δεν τον καλυπτουν επειδη περιμενε με 8€ να αγορασει ακουστικα με ποιοτητα ηχου ιση με ακουστικα που στοιχιζουν 5πλασια λεφτα ε οχι συμφορουμιτη,δεν ειναι λογικο. Και μην μου πει κανενας οτι οταν τα αγοραζε 8€,δεν περιμενε ποιοτητα ακουστικων του 40ευρου γιατι αυτο ακριβως περιμενε.Αν δεν το περιμενε,δεν θα τα συγκρινε με ακουστικα τετοιας τιμης.Και στην τελικη δεν παιρνεις ουτε δυο πιτογυρα,πολυ το ψυριζουμε πιστευω. Εγω εκανα μια γενικοτερη τοποθετηση, δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκεϛ. Εδω ειμαστε για να λεμε την αποψη μαϛ και να ενημωνωμαστε. Απλα και ξεκαθαρα.
LouCi4er Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Εγω εκανα μια γενικοτερη τοποθετηση, δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκεϛ. Εδω ειμαστε για να λεμε την αποψη μαϛ και να ενημωνωμαστε. Απλα και ξεκαθαρα. Και πολυ καλα εκανες και δεν θιχτηκα ουτε στο ελαχιστο,γιατι να θιχτω αλλωστε,εγω τα κατασκευαζω ή μηπως παιρνω ποσοστα απο τις πωλησεις?Απλα ξεχασα στο τελος να γραψω οτι ηταν γενικη η τοποθετηση μου και δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα.Απλα εκανα quote το δικο σου ποστ επειδη ηταν το τελευταιο,με συγχωρεις αν σε αναστατωσε αυτο.Απλα πιστευω,και μιλαω παλι γενικα,οτι για να κατσει καποιος να γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο,να κανει κριτικη και να επισυμανει τα αρνητικα για ενα προιον,θα πρεπει να εχει και μια τιμη αναλογη,συγκριτικα με την μεση τιμη που στοιχιζει η κατηγορια.Τι εννοω,απο την στιγμη που για να παρεις ενα καλο in ear ακουστικο θες ~100€,δεν πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθει καποιος με ακουστικα κατω των 30€,για 7€ δεν το συζηταω καν,γελειοτητες.Οχι για αγορα,για κριτικη εννοω. Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση ποιος ο λογος να το αναλυουμε 3 σελιδες,μπας και γλιτωσουμε καποιον απο το να ξοδεψει ασκοπα το ποσο των 7 ευρω και 70 λεπτων?Οκ,δεν εχουν την τελεια ποιοτητα ηχου ουτε την τελεια ποιοτητα κλησεων,αναμενομενο.Εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου για την τιμη τους,ισως και για αρκετα παραπανω,το ιδιο πιστευω και για την ποιοτητα κλησεων.Και 15€ να εκαναν,και 20€ που τα βλεπω πωλουνται εδω Ελλαδα παλι πιστευω οτι αξιζουν.Οσοι "αντεδρασαν" οπως ειπες,το εκαναν μονο και μονο γιατι συγκριθηκαν με ακουστικα πολλαπλασιας τιμης.Τεσπα,εγω πηρα 2 ζευγαρια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα,τις απαιτησεις που εχω και την χρηση για την οποια τα προοριζα.Over and out γιατι πολυ ασχοληθηκα και εγω. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από LouCi4er 2
vangelis_k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, LouCi4er είπε Και πολυ καλα εκανες και δεν θιχτηκα ουτε στο ελαχιστο,γιατι να θιχτω αλλωστε,εγω τα κατασκευαζω ή μηπως παιρνω ποσοστα απο τις πωλησεις?Απλα ξεχασα στο τελος να γραψω οτι ηταν γενικη η τοποθετηση μου και δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα.Απλα εκανα quote το δικο σου ποστ επειδη ηταν το τελευταιο,με συγχωρεις αν σε αναστατωσε αυτο.Απλα πιστευω,και μιλαω παλι γενικα,οτι για να κατσει καποιος να γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο,να κανει κριτικη και να επισυμανει τα αρνητικα για ενα προιον,θα πρεπει να εχει και μια τιμη αναλογη,συγκριτικα με την μεση τιμη που στοιχιζει η κατηγορια.Τι εννοω,απο την στιγμη που για να παρεις ενα καλο in ear ακουστικο θες ~100€,δεν πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθει καποιος με ακουστικα κατω των 30€,για 7€ δεν το συζηταω καν,γελειοτητες.Οχι για αγορα,για κριτικη εννοω. Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση ποιος ο λογος να το αναλυουμε 3 σελιδες,μπας και γλιτωσουμε καποιον απο το να ξοδεψει ασκοπα το ποσο των 7 ευρω και 70 λεπτων?Οκ,δεν εχουν την τελεια ποιοτητα ηχου ουτε την τελεια ποιοτητα κλησεων,αναμενομενο.Εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου για την τιμη τους,ισως και για αρκετα παραπανω,το ιδιο πιστευω και για την ποιοτητα κλησεων.Και 15€ να εκαναν,και 20€ που τα βλεπω πωλουνται εδω Ελλαδα παλι πιστευω οτι αξιζουν.Οσοι "αντεδρασαν" οπως ειπες,το εκαναν μονο και μονο γιατι συγκριθηκαν με ακουστικα πολλαπλασιας τιμης.Τεσπα,εγω πηρα 2 ζευγαρια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα,τις απαιτησεις που εχω και την χρηση για την οποια τα προοριζα.Over and out γιατι πολυ ασχοληθηκα και εγω. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα, και για να ερθουμε στο θεμα του νηματοϛ πιθανον να τα επαιρνα και εγω αν δεν ειχα προβλημα χρονιαϛ ωτιτιδαϛ που το καθιστα απαγορευτικο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, Nazar είπε Πάντως επειδή το ψειρίσαμε πολύ.. Τα πήρα 7.70 € με μεταφορικά μέσα. Η ποιότητα - για μένα- είναι ακρως ικανοποιητική για τη χρήση που κάνω , οπότε ναι θα τα ξαναγόραζα Δεν εχει σχεση αυτη η τοποθετηση με την κουβεντα που εγινε πριν. Καμια σχεση ομως. Ισως καποιοι να το ψειρισαν και να μην δεχονται αντιθετη γνωμη ή δεν ξερω τι αλλο ζορι τραβανε, σε αυτο συμφωνω. Και η ερωτηση για εσενα, του ενος εκατομμυριου δολαριων οπως λενε οι αμερικανοι : Αξιζουν 30-40 ευρω; Γιατι οταν γραφει καποιος "επαθα πλακα με τον ηχο τους" ( ) ή οτι "ειναι κλοπη" στα 11-13 ευρω, αυτο εννοει, νομιζω! Εγραψα λοιπον την μονη νομιζω κριτικη μετα την παραλαβη τους και δοκιμη τους που δεν τα αποθεωνει και δινει μια διαφορετικη εικονα. Αν ηξερα απο πριν οσα γραφω, δεν θα τα ειχα παραγγειλει [ ειδικα στα 11 ευρω που ειναι η τιμη για τους περισσοτερους και κακως (λεπτομερεια, αλλα δειχνει πολλα) μερικοι εκμεταλευονται και χειριζονται την καραμελα του 7.70 που τα πηραμε η μειοψηφια. Να θυμισω οτι την τιμη αυτη ημουν αυτος που την επεσημανε και την δημοσιοποιησε για να την προλαβουν τοτε οσοι την προλαβαν. Παρηλθε 1-2 ημερες αργοτερα. Παρολα αυτα μονο "γκρινια και επιθεσεις" δεχομαι στο τοπικ, σας ευχαριστω πολυ ολους! ] Οχι οτι εχασα κατι, αλλα δεν χρειαζομουν ακουστικα αυτου του επιπεδου. Ετσι απλα σε καποιους θα μπορουσε να φανει χρησιμη η παρεμβαση μου, ασχετα που καποιοι ζοριζονται, αγνωστο γιατι. Για μενα (οπως εγραψα και προχθες αναλυτικα ας το γραψω και περιληπτικα σε μιση γραμμη για οσους κουραζονται να διαβαζουν αναλυτικες τοποθετησεις) : ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ουτε 40 ουτε 30, ισως ( ; ) ουτε 20 ή 15€. Για 10 ευρω ειναι ΟΚ 4
valantis123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αρα και ο matrixx approves! Και για εμένα μια χαρά τίμια που δεν έχω καν απαιτήσεις.
TR-909 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ. Για την ώρα παιδεύομαι να κάνω pair και τα δύο pods γιατί πότε γίνεται το δεξί, πότε το αριστερό αλλά ΠΟΤΕ και τα δύο μαζί. 😄 Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. EDIT: με τις πολλές προσπάθειες τα κατάφερα αλλά αν με ρωτήσεις πως το έκανα δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τα βήματα που ακολούθησα. Λίγο περίεργος ο χειρισμός αν και ομολογώ δεν έχω πείρα από pods. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από TR-909
navger Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, TR-909 είπε Παρέλαβα και εγώ. Για την ώρα παιδεύομαι να κάνω pair και τα δύο pods γιατί πότε γίνεται το δεξί, πότε το αριστερό αλλά ΠΟΤΕ και τα δύο μαζί. 😄 Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. EDIT: με τις πολλές προσπάθειες τα κατάφερα αλλά αν με ρωτήσεις πως το έκανα δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τα βήματα που ακολούθησα. Λίγο περίεργος ο χειρισμός αν και ομολογώ δεν έχω πείρα από pods. Και σε εμένα μου έτυχε αυτό. Απλά είχαν γίνει pair ξεχωριστά. Δηλ δύο ξεχωριστές συσκευές και στη λίστα των γνωστών συσκευων με bluetooth έβλεπα δύο ακουστικά αντί για ένα. Άρα σβήνεις και τις δύο ζεύξεις από το κινητό και μετά κάνεις πάλι τη διαδικασία από την αρχή Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από navger 1
nikx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οταν δεν τα χρησιμοποιουμε τα βαζουμε μεσα στην θηκη λογικα, αρα τα ακουστικα θα ειναι σε κατασταση φορτισης τις περισσοτερες φορες . Μηπως αν η χρηση που κανουμε ειναι μια στο τοσο τα ακουστικα κανει κακο να ειναι συνεχεια σε φορτιση η στο 100% η μπαταρια τους; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από nikx 1
Skandalf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει κανείς ιδεά πως αλλάζουμε τη γλώσσα των ακουστικών στα Αγγλικά ; Και έχω και ένα δεύτερο θέμα ,ενώ δεν έχω πρόβλημα στις κλησεις , τα ακουστικά ενώ ειναι συνδεδεμένα δεν παίζουν ήχο από το Youtube - με κλήσεις messenger , viber και τηλεφώνου είμαι μια χαρά και φουλ ικανοποιημένος , για μουσική δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!
valantis123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Skandalf είπε Έχει κανείς ιδεά πως αλλάζουμε τη γλώσσα των ακουστικών στα Αγγλικά ; Και έχω και ένα δεύτερο θέμα ,ενώ δεν έχω πρόβλημα στις κλησεις , τα ακουστικά ενώ ειναι συνδεδεμένα δεν παίζουν ήχο από το Youtube - με κλήσεις messenger , viber και τηλεφώνου είμαι μια χαρά και φουλ ικανοποιημένος , για μουσική δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! Γλώσσα από ότι έχω καταλάβει δεν αλλάζουν. Απλά όταν είναι σε music mode ανάβει το ledaki κάθε 10 sec, αν είναι σε game mode μένει σβηστό. Κάθε φορά που τα βάζεις στην θήκη κάνουν reset και όταν τα βγάζεις είναι σε music mode, άρα αν πατήσεις το δεξί 3 sec μπαίνει σε game. Για το άλλο θέμα δοκίμασε να τα κάνεις unpair με την συσκευή και reset τα ακουστικά. Επίσης δοκίμασε άλλη συσκευή. 1
TR-909 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δύο λόγια και από εμένα. Λίγο περίεργος ο χειρισμός και το πρώτο pairing με το κινητό (Huawei Nova 5T) αλλά μετά η συνδεσιμότητα είναι άμεση και χωρίς προβλήματα (αποσυνδέσεις, διακοπές ή κάτι άλλο). Εμβέλεια - τα δοκίμασα σε απόσταση 5μ. με μεσοτοιχία ενδιάμεσα, έπαιζαν μια χαρά. Για ακρόαση μουσικής απλά ικανοποιητικά, ...αν δεν έχετε μεγάλες απαιτήσεις. Οι drivers έχουν μεν καλή ένταση, όμως ποιοτικά κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Στις κλήσεις δεν αντιμετώπισα κάποιο σημαντικό πρόβλημα (είχα παραπόνα "πως δεν ακουγόμουν δυνατά" μερικές φορές), όμως το noise cancelling που διαθέτει δεν είναι και ότι καλύτερο, σε θορυβώδη περιβάλλοντα θα περάσει ο εξωτερικός ήχος από το μικρόφωνο. Για χρήση στο αυτοκίνητο όπου το ήθελα εγώ, δεν είχα θέμα. Η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής είναι εντάξει για τη κατηγορία τιμής, γλώσσα δεν αλλάζει (μάλλον είναι έκδοση για την Κινέζικη αγορά και μόνο). Η εφαρμογή τους στο αυτί είναι καλή και θα έλεγα πως είναι σχετικά ξεκούραστα. Συνοπτικά αν θεωρήσουμε ότι στα χρήματα αυτά βρίσκουμε no-name/ unbranded ΒΤ buds στην εγχώρια αγορά, για τα 10€ που ζητάνε τα συγκεκριμένα της Lenovo θα έλεγα πως είναι ΟΚ και μια τίμια αγορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα