Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας .

Φίλος έχει μια MSI R7 370.

Όταν την βάζουμε επάνω σε έναν  υπολογιστή μέχρι να κατεβάσει (αυτόματα) τους drivers,φέρνει εικόνα.

Όταν κατεβάζει τούς drivers  μαυρίζει η εικόνα και παπαλα.

Να υποθέσω είναι κάποια μορφή ζημιάς;

Μας τελείωσε;

Επεξ/σία από μαστερ
Δημοσ.

Και να έχει κάποια ζημιά που (υποθέτω) μπορεί να διορθωθεί προσωρινά με κάποιο τρόπο από άτομο που ξέρει. Δεν σε συμφέρει σε τέτοια κάρτα* να το "κυνηγήσεις", αργά η γρήγορα θα ξαναέχει πρόβλημα. Έχω κι εγώ μια HD7850 που κάνει τα ίδια. Πήρε θέση στο ράφι της αποθήκης και κάποια στιγμή θα πάει ανακύκλωση.

* Είναι αρκετά παλιά κάρτα, μικρής αξίας σε σχέση με το κόστος για το εγχείρημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι να ασχοληθείς 10' παραπάνω, μήπως είναι μπαχαλάκι των οδηγών και των win (σύνηθες σε αμδ, η ΜΣ τα κάνει ρδελο).

1. Κατέβασε την τελευταία επίσημη έκδοση οδηγών που υποστηρίζουν την κάρτα σου, απευθείας από την αμδ. Υπάρχουν κι άλλοι, αρκετά καλύτεροι και πιο λειτουργικοί (amernime version), αλλά ας δούμε τα βασικά πρώτα.

2. Κατέβασε την τελευταία έκδοση του ddu.

3. Κλείσε το internet στο σύστημά σου, αφού πρώτα βρεις τρόπο να απενεργοποιησεις την αυτόματη ενημέρωση οδηγών, ανάλογα την έκδοση των win (βασικοτατο, αυτό).

4. Τρέξε το ddu ως διαχειριστής, κατά προτίμηση σε safe mode. Διάλεξε στις επιλογές gpu, amd, clean and restart. Θα κάνει λίγη ώρα (2-5',ανάλογα με το υπόλοιπο σύστημα) και μετά θα επανεκκινησει ο υπολογιστής.

5. Μόλις μπεις στα win, πάντα με κλειστό το internet, τρέξε ως διαχειριστής τον οδηγό της κάρτας και μετά από επανεκκίνηση δες αν έχεις το ίδιο θέμα. Αν όχι, άνοιξε το δίκτυο, ελπίζοντας πως δεν θα σε καβαλησουν τα win πάλι.

DISCLAIMER: Αν έχεις την οποιαδήποτε απορία για τα παραπάνω βήματα και δεν βρεις σαφεστατες απαντήσεις είτε εδώ είτε στο γούγλη ή διστάζεις, μην ξεκινήσεις τη διαδικασία, θα τα μπλέξεις ενδεχομένως χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, μαστερ είπε

Το ddu δεν ξερω τι ειναι..τα υπολοιπα τα καταλαβα

Πρώτο πρώτο στη λίστα

https://www.guru3d.com/files/index.html

Επειδή είμαι από κινητό, ψάξε για οδηγίες χρήσης στο tube, για ρύθμιση εκκίνησης ως διαχειριστής κλπ

Δημοσ.

Εμπειρικά θα πω ότι στις 10 φορές που μου έτυχε μια φορά ήταν θέμα drivers γιατί δοκίμαζα εναλλάξ AMD και nvidia κάρτες συνεχώς. Τις υπόλοιπες 9 φορές η κάρτες είχαν χαιρετήσει αυτόν τον μάταιο κόσμο! 

Δημοσ.

Σε φίλου pc με rx 570 έκανε ακριβώς το ίδιο, από ένα συγκεκριμένο driver  και πάνω, μόλις το έκανε εγκατάσταση μαύρη εικόνα, τελικά άλλαξε καλώδιο hdmi και είδε το φως το αληθινό 🤣🤣 με οποιοδήποτε έκδοση driver 

Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις μπαμ μπαμ είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...