Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πρόσφατα στην κόρη μου iphone ενώ πριν είχε android και μπορούσα να ελεγχω το χρόνο χρησης της android συσκευής της μέσω family link

Τωρα που αλλαξε κινητο και έφτιαξε email με icloud και νομίζω με αυτο πλεον δουλεύει το κινητο της, πως μπορώ να ελεγχω το χρόνο χρησης και να οριζω ορια??

Το Google Family link παιζει σε iphone???

Υπόψη εγω εχω android κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Zer0cooL1 said:

Πηρα πρόσφατα στην κόρη μου iphone ενώ πριν είχε android και μπορούσα να ελεγχω το χρόνο χρησης της android συσκευής της μέσω family link

Τωρα που αλλαξε κινητο και έφτιαξε email με icloud και νομίζω με αυτο πλεον δουλεύει το κινητο της, πως μπορώ να ελεγχω το χρόνο χρησης και να οριζω ορια??

Το Google Family link παιζει σε iphone???

Υπόψη εγω εχω android κινητό

Ξεχνάς το family link.  Ειναι μόνο για android. Δεν μπορείς πλέον να ελέγχεις τίποτα από το δικό σου κινητό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον είναι να βάλεις περιορισμούς στο κινητό της κόρης σου μέσω του Screen time στο iPhone. Αν πάρεις κι εσύ iphone κάποια στιγμή θα  μπορείς να ελέγχεις πάλι τα πάντα και μέσω του δικού σου κινητού.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Η έφηβη κορη μου θέλει να της πάρω ενα μεταχειρισμενο  i phone και εχω το ίδιο θεμα με τον @Zer0cooL1 

Εχω συσκευή android αλλά το θέμα του γονικού ελέγχου ειναι σημαντικό για εμένα.

Υπάρχει εφαρμογη δωρεάν που απομακρυσμένα απο συσκευη android να ασκώ γονικό έλεγχο;

To screen time που ειπε ο @koutsis πως δουλευει;

Μπαίνω σε αυτο οριζω ότι η συσκευη ειναι ανηλίκου. Οκ αυτό το διάβασα

1. Μετά ορίζω κωδικό για να μην μπορει να αλλάξει τις ρυθμίσεις;

2. Ορίζω και όριο χρήσης της οθονης ή μονο ποιες ωρες είναι ανοικτή;

3. Αν θέλει παραπάνω χρόνο, προφανώς πατάς τον κωδικό και δινεις εξτρα χρόνο;

4. Οταν κλείνει η οθόνη δέχεται κλήσεις προφανώς. Να κάνει κλήσεις μπορεί;

Αν ερθουν μηνυμάτα η viber τα βλέπει όπως στο family link;

Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stama είπε

Η έφηβη κορη μου θέλει να της πάρω ενα μεταχειρισμενο  i phone και εχω το ίδιο θεμα με τον @Zer0cooL1 

Εχω συσκευή android αλλά το θέμα του γονικού ελέγχου ειναι σημαντικό για εμένα.

Υπάρχει εφαρμογη δωρεάν που απομακρυσμένα απο συσκευη android να ασκώ γονικό έλεγχο;

To screen time που ειπε ο @koutsis πως δουλευει;

Μπαίνω σε αυτο οριζω ότι η συσκευη ειναι ανηλίκου. Οκ αυτό το διάβασα

1. Μετά ορίζω κωδικό για να μην μπορει να αλλάξει τις ρυθμίσεις;

2. Ορίζω και όριο χρήσης της οθονης ή μονο ποιες ωρες είναι ανοικτή;

3. Αν θέλει παραπάνω χρόνο, προφανώς πατάς τον κωδικό και δινεις εξτρα χρόνο;

4. Οταν κλείνει η οθόνη δέχεται κλήσεις προφανώς. Να κάνει κλήσεις μπορεί;

Αν ερθουν μηνυμάτα η viber τα βλέπει όπως στο family link;

Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλε μου για να δουλέψει το screen time πρέπει να έχεις κι εσύ iphone όχι android.  Δηλώνεις τον εαυτό σου ως κηδεμονα του παιδιου και μετά έχεις τις επιλογές που σου δείχνω στην εικόνα...IMG_9314.jpeg.a0915bba2ec6334e81e3583142166faa.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Φίλε μου για να δουλέψει το screen time πρέπει να έχεις κι εσύ iphone όχι android.  Δηλώνεις τον εαυτό σου ως κηδεμονα του παιδιου και μετά έχεις τις επιλογές που σου δείχνω στην εικόνα...IMG_9314.jpeg.a0915bba2ec6334e81e3583142166faa.jpeg

Καταρχην σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Στον προηγουεμενο φιλο νομιζω δεν απαντησες αυτο.

Επισης εδω στο αρθρο αυτο μιλα για περιορισμους χωρίς 2ο I phone

https://service.public.gr/φάκελος-smartphone-γονικός-έλεγχος-στο-iphone/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stama είπε

Καταρχην σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Στον προηγουεμενο φιλο νομιζω δεν απαντησες αυτο.

Επισης εδω στο αρθρο αυτο μιλα για περιορισμους χωρίς 2ο I phone

https://service.public.gr/φάκελος-smartphone-γονικός-έλεγχος-στο-iphone/

Οκ, τώρα κατάλαβα. Αν δεν έχεις κι εσύ iphone μπορείς να βάλεις τους περιορισμούς που σου έδειξα μόνο από το κινητό της κόρης σου, και μπορείς να τους αλλάξεις μόνο από αυτό. Από το Android δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν έχεις κι εσύ iphone μπορείς να ελέγχεις τα πάντα από το δικό σου κινητό από μακριά, να δίνεις άδειες για παραπάνω χρόνο κτλ. χωρίς να χρειάζεται να είστε μαζί στον ίδιο χώρο και να βάζεις το pin στο κινητό της. Αν είσαι οκ με αυτό, μια χαρά σε βολεύει το screen time...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, koutsis είπε

Οκ, τώρα κατάλαβα. Αν δεν έχεις κι εσύ iphone μπορείς να βάλεις τους περιορισμούς που σου έδειξα μόνο από το κινητό της κόρης σου, και μπορείς να τους αλλάξεις μόνο από αυτό. Από το Android δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν έχεις κι εσύ iphone μπορείς να ελέγχεις τα πάντα από το δικό σου κινητό από μακριά, να δίνεις άδειες για παραπάνω χρόνο κτλ. χωρίς να χρειάζεται να είστε μαζί στον ίδιο χώρο και να βάζεις το pin στο κινητό της. Αν είσαι οκ με αυτό, μια χαρά σε βολεύει το screen time...

Και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση..

Διαβαζω οτι οταν παω να δημιουργήσω apple id θα πρέπει να βαλω ηλικία ενηλίκου αν δεν εχω family σε apple περιβαλλον.

Ισχύει; 

Και αν ναι σε αυτη την περίπτωση μπορω μετα στο screen time να δηλωσω οτι η συσκευή ειναι για το παιδί και να βαλω περιορισμούς με pin;

Συγνωμη αν σε κουρασα

Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 1:28 ΠΜ, Stama είπε

Και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση..

Διαβαζω οτι οταν παω να δημιουργήσω apple id θα πρέπει να βαλω ηλικία ενηλίκου αν δεν εχω family σε apple περιβαλλον.

Ισχύει; 

Και αν ναι σε αυτη την περίπτωση μπορω μετα στο screen time να δηλωσω οτι η συσκευή ειναι για το παιδί και να βαλω περιορισμούς με pin;

Συγνωμη αν σε κουρασα

Αυτό δεν το γνωρίζω γιατί εγώ είχα ήδη iphone όταν πήρε και η κόρη μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...