unknown95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον σας να ταξιδέψει με ryanair και να έχει θέμα με τη βαλίτσα. Έχω μια βαλίτσα cabin size 55 x 35 x 27 με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Προβλεπεται να ταξιδέψω με ryanair η οποία έχει διαστάσεις για την 10κιλη αποσκευή 55 x 40 x 20. Πιστεύεται θα υπάρχει θέμα και θα με βάλουν να πληρώσω τα κέρατά μου;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, unknown95 είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον σας να ταξιδέψει με ryanair και να έχει θέμα με τη βαλίτσα. Έχω μια βαλίτσα cabin size 55 x 35 x 27 με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Προβλεπεται να ταξιδέψω με ryanair η οποία έχει διαστάσεις για την 10κιλη αποσκευή 55 x 40 x 20. Πιστεύεται θα υπάρχει θέμα και θα με βάλουν να πληρώσω τα κέρατά μου;;; Πιθανό είναι αφού δεν είναι σωστές οι διαστάσεις.Τι να σου πούμε εμείς;
unknown95 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πιθανό είναι αφού δεν είναι σωστές οι διαστάσεις.Τι να σου πούμε εμείς; Λέω μήπως κάποιος έχει πάει και δεν υπάρχει θέμα για μερικά εκατοστά διαφορά..
epp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 θα εχεις θεμα, οι διαστασεις ειναι συγκεκριμενες και συνηθως τις τσεκαρουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, unknown95 είπε Λέω μήπως κάποιος έχει πάει και δεν υπάρχει θέμα για μερικά εκατοστά διαφορά.. Αν δεν χωράει στο καλάθι υπάρχει θεμα.
Rebelos2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τι μου θύμισες τώρα. Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη το 2016, με βαλίτσα μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο, πλήρωσα επιτόπου πρόστιμο 60 ευρώ. Το εισιτήριο είχε 9.99. Ωραία χρόνια. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Rebelos2018 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 με μαλακη θα την συμπιεσεις να χωρεσει στο καλαθι που εχουν απεξω και θα μπεις. με σκληρη μαλλον θα πληρωσεις. 1
gravix Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Αν έχεις και παραδοτέα αποσκευη τότε ναι έχεις αρκετές πιθανότητες να το ψάξουν με τις διαστάσεις. Αν όμως δεν έχεις και πας κατευθείαν στον έλεγχο τότε είσαι οκ . Πρόσφατα με αποσκευη καμπίνας 10 κιλών και διαστάσεις ότι να'ναι δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Bitbit Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 έχω ταξιδέψει πολλές φορές με τη συγκεκριμένη εταιρία. Η φάση είναι όπως θα σου κάτσει. Ό,τι και να σου πούμε εδώ δεν έχει νόημα. Το ότι την πάτησε ένας δεν σημαίνει ότι θα την πατήσουν όλοι. Επίσης ότι τη γλίτωσε ένας δε σημαίνει ότι θα τη γλιτώσει κι άλλος. Εγώ τις περισσότερες φορές ήμουν εκτός προδιαγραφών αλλά ποτέ δε πλήρωσα παραπάνω. Έχει τύχει μπροστά μου να ελέγχουν επιβάτη, βάζοντας τις αποσκευες σε αυτό το καλάθι για μέτρημα και να περνάω εγώ από πίσω με 2 τσάντες, η μια στην πλάτη με τρόπο να προσπαθώ να την κρύψω. Και τσάντα μεγάλη. Κανείς δε μου έδωσε σημασία και πέρασα. Άλλη φορά θυμάμαι το χειμώνα, είχα τη μια τσάντα, το παλτό στο χέρι και από κάτω άλλη τσάντα να την κρύβει το παλτό. Πάλι πέρασα. Δε τους ελέγχουν όλους. Φίλος μου που ταξιδεύαμε μαζί είχε τσάντα διπλασίων διαστάσεων από την επιτρεπόμενη και θεωρούσα σίγουρο το "πρόστιμο" μιας και έκανε μπαμ από μακριά. Κι όμως πέρασε χωρις να του πουν τίποτα. 2
mihanikos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 https://youtube.com/shorts/3LJLsFlsr8s?feature=share
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, unknown95 είπε Λέω μήπως κάποιος έχει πάει και δεν υπάρχει θέμα για μερικά εκατοστά διαφορά.. Οχι, θα έχεις θέμα στην πλευρά των 7 εκατοστών. Κατά 95% θα σε βάλουν να την βάλεις εκεί στην πύλη για να δουν αν χωράει. Αν όχι, ίσως αντιμετωπίσεις και θέμα μέσα στην καμπίνα και άρα πάλι να πληρώσεις. 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πιθανό είναι αφού δεν είναι σωστές οι διαστάσεις.Τι να σου πούμε εμείς; Τα λεγαμε τις προάλλες... 13 λεπτά πριν, gravix είπε Αν έχεις και παραδοτέα αποσκευη τότε ναι έχεις αρκετές πιθανότητες να το ψάξουν με τις διαστάσεις. Αν όμως δεν έχεις και πας κατευθείαν στον έλεγχο τότε είσαι οκ . Πρόσφατα με αποσκευη καμπίνας 10 κιλών και διαστάσεις ότι να'ναι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στην πύλη βλέπουν τις διαστάσεις (και εκεί είναι η βάση που ελέγχουν τις χειραποσκευες). Καμία σχέση αν έχει βαλίτσα checked ή οχι
sphinxgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, unknown95 είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον σας να ταξιδέψει με ryanair και να έχει θέμα με τη βαλίτσα. Έχω μια βαλίτσα cabin size 55 x 35 x 27 με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Προβλεπεται να ταξιδέψω με ryanair η οποία έχει διαστάσεις για την 10κιλη αποσκευή 55 x 40 x 20. Πιστεύεται θα υπάρχει θέμα και θα με βάλουν να πληρώσω τα κέρατά μου;;; Παρε μια ευκαμπτη. Ετσι αν χρειαστεί, παιρνει το μεγεθος που θες
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, unknown95 είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον σας να ταξιδέψει με ryanair και να έχει θέμα με τη βαλίτσα. Έχω μια βαλίτσα cabin size 55 x 35 x 27 με την οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Προβλεπεται να ταξιδέψω με ryanair η οποία έχει διαστάσεις για την 10κιλη αποσκευή 55 x 40 x 20. Πιστεύεται θα υπάρχει θέμα και θα με βάλουν να πληρώσω τα κέρατά μου;;; Θα εχεις θεμα πιθανοτατα. Υπαρχει λογος που οι low cost εταιρειες ειναι low cost. Επειδη πληρωνεις ο,τι ξεφευγει απο το βασικο, οποτε γενικως θελουν να ξεφυγεις απο το βασικο plan. Αν δεν χωραει στο box που μετρανε τις διαστασεις, θα πληρωσεις προστιμο. Τωρα αν πεσεις σε καποιον που δεν μπορει να καταλαβει σωστα τις διαστασεις με το ματι και στην περασει μπορει και να την γλιτωσεις, αλλα το ρισκαρεις? Μπορεις να βρεις παμφθηνες βαλιτσες εντος οριου διαστασεων (για ενα ταξιδι βεβαια, αλλα still), οποτε πιο φθηνα θα σου ερθει απο το να πληρωσεις μετα.
geomrk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Έχω βρεθεί να πληρώσω 2-3 φορές και τα ευρήματα μου είναι τα εξής: Είναι ανάλογα το αεροδρόμιο και το άτομο,εδώ Ελλάδα σπάνια να στην ελέγξουν ενώ Αγγλία κατα 99% θα ελέγξουν. Ένα τιπ είναι άμα δεν είσαι σίγουρος για τις διαστάσεις ότι είσαι ΟΚ τότε πήγαινε τελευταίος στην πτήση πχ φεύγεις 4 να μπαίνεις 3:45 έτσι ώστε να μην καθυστερήσουν περαιτέρω,έχεις μια πιθανότητα παραπάνω να σε αφήσουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Εγώ θυμάμαι πάντως βαλίτσα 55/40/25 να χωράει ανετότατα στο καλάθι της Ryanair,χωρίς να την πιέσω καθόλου.Δηλαδη και 30 ποντους φαρδος να είχε,αν την πίεζα χωρούσε.Αεροδρόμιο Ντορτμουντ. Δεν ξέρω αν τα καλάθια της Ryanair έχουν παντού τις ίδιες διαστάσεις.Πάντως εκεί δεν ήταν με τίποτα 20cm το φάρδος του καλαθιού,αλλά σίγουρα 25+. Επίσης υπάλληλος του αρεοδρομιου μου είπε ότι σημαντικό είναι κυρίως το μήκος να μην υπερβαίνει αρκετά τα 55cm επειδή δεν κλείνει η πόρτα του ντουλαπιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα