Glikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, CONAN_ είπε στην φορμα που συμπληρωνεις οταν κανεις εισοδο για να δηλωσεις την αναρρωτικη, σου ζηταει το IBAN . Ναι το δηλώνεις και ηλεκτρονικά το IBAN, αλλά δεν την βεβαίωση που θα πάρει από το εφκα πρέπει να την υπογράψει/σφραγίσει ο εργοδότης.
CONAN_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Glikos είπε Ναι το δηλώνεις και ηλεκτρονικά το IBAN, αλλά δεν την βεβαίωση που θα πάρει από το εφκα πρέπει να την υπογράψει/σφραγίσει ο εργοδότης. οταν συμπληρωσεις την αιτηση, παει ηλεκτρονικα στον εργοδοτη οπου και κανει αποδοχη του αιτηματος.
Glikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, koulkos είπε Man, είσαι ο ορισμός της παραπληροφόρησης στο συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν από τέλη 2021 μέχρι και ολόκληρο το 2022 σε διαδοχικές μηνιαίες αναρρωτικές άδειες..Η διαδικασία που έκανα τότε ήταν αυτή που περιγράφω. Εκτός αν νομίζεις ότι λέω ψέματα γιατί θέλω να ταλαιπωρήσω τον TS ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. 36 λεπτά πριν, CONAN_ είπε οταν συμπληρωσεις την αιτηση, παει ηλεκτρονικα στον εργοδοτη οπου και κανει αποδοχη του αιτηματος. Η βεβαίωση που πήγαινα εγώ κάθε φορά που έπαιρνα αναρρωτική απαιτούσε υπογραφή και σφραγίδα από τον εργοδότη, την οποία μετά πήγαινα στο εφκα. 38 λεπτά πριν, koulkos είπε Παλιά αυτή η βεβαίωση ήταν έντυπη, πλέον είναι και ηλεκτρονική με barcode Ναι, η αναρρωτική είναι πλέον με barcode και την στέλνει ηλεκτρονικά ο γιατρός στο εφκα. Επίσης εγώ την πήρα και σε έντυπη μορφή καθώς μου την ζητούσε κάθε φορά (διότι έπαιρνα συνεχόμενες αναρρωτικές) το εφκα - δεν ξέρω γιατί - καθώς και την ανάλογη βεβαίωση. Προφανώς ο κακός γατρός καθώς και το εφκα μου έκαναν πλάκα τόσους μήνες. 😁 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Glikos
CONAN_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Glikos είπε Ήμουν από τέλη 2021 μέχρι και ολόκληρο το 2022 σε διαδοχικές μηνιαίες αναρρωτικές άδειες..Η διαδικασία που έκανα τότε ήταν αυτή που περιγράφω. Εκτός αν νομίζεις ότι λέω ψέματα γιατί θέλω να ταλαιπωρήσω τον TS ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Η βεβαίωση που πήγαινα εγώ κάθε φορά που έπαιρνα αναρρωτική απαιτούσε υπογραφή και σφραγίδα από τον εργοδότη, την οποία μετά πήγαινα στο εφκα. Δεν αποκλειεται να αλλαξε η διαδικασία ή να ισχυουν και οι δυο τρόποι. το αιτημα φαινεται ετσι στο συστημα και αριστερα οτι το αποδεχτηκε ο εργοδοτης
Glikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, CONAN_ είπε Δεν αποκλειεται να αλλαξε η διαδικασία ή να ισχυουν και οι δυο τρόποι. το αιτημα φαινεται ετσι στο συστημα και αριστερα οτι το αποδεχτηκε ο εργοδοτης Γιατί να πω ψέματα στην διαδικασία? Ή μήπως γούσταρα την ταλαιπωρία κάθε μήνα γιατρό-εφκα-εργοδότη..?
CONAN_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Γιατί να πω ψέματα στην διαδικασία? Ή μήπως γούσταρα την ταλαιπωρία κάθε μήνα γιατρό-εφκα-εργοδότη..? Δεν ειπα οτι ειπες ψεμματα. Ισως απο τοτε που εκανες εσυ να αλλαξε με ηλεκτρονικο τροπο. Και εμενα ο λογιστης με ενημερωσε καταλληλα. . Μακάρι να μην χρειαστεί να την ξανακανουμε παντως Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από CONAN_ 1
Glikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Δεν ειπα οτι ειπες ψεμματα. Ισως απο τοτε που εκανες εσυ να αλλαξες. Μακάρι να μην χρειαστεί να την ξανακανουμε παντως Ίσως επειδή είναι μόνο 1 φορά η αναρρωτική και όχι διαδοχικές να μην ισχύει όλη αυτή η διαδικασία. Δεν ξέρω αν άλλαξε ή αν παίζει ρόλο και ο λόγος αναρρωτικής ή όπως λες ίσως ισχύουν και οι 2 τρόποι. Πάντως δυστυχώς εγώ αυτήν την διαδικασία έκανα. Μακάρι στον TS να είναι έτσι όπως τα λέτε να ξεμπερδεύει ποιο γρήγορα. Πάντως με ένα ραντεβού στο εφκα θα μάθει αμέσως. Ναι πάνω απ'όλα υγεία, αχρείαστες να είναι οι αναρρωτικές. ☺️ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Glikos 1
st@kas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Έχουν γίνει ψηφιακές πλέον οι αιτήσεις και κάνεις την διαδικασία μέσω e efka.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα